- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
edgR
őstag
válasz
Sirandrish #6097 üzenetére
tuningban finomhangold a motort
-
edgR
őstag
válasz
Sirandrish #5991 üzenetére
attol fugg, milyen modra hasznaltad. gripet en imperzaval toltam vegig, az tokeletes.
-
edgR
őstag
Honnan tom h hány %-nál járok?
Karrier 1. vagy 2. menupontja..
Hol lehet autót venni?
cars/car lot, mily meglepo..
Ha csinálok tervrajzot, akkor az pénzbe kerül?
nyilvan, mivel altalaban mas alkatreszek is kerulnek bele
Hogy lehet beállítani h milyen típusú versenyre legyen jó a kocsim?
ugyanitt, ahol a blueprinteket kezeled. jobb oldalon alul lesz egy olyan opcio, h change mod.. -
edgR
őstag
válasz
Sirandrish #5988 üzenetére
3-4k kornyeken siman csinal barki sztem.
-
edgR
őstag
válasz
Sirandrish #5984 üzenetére
en is ugy ertettem, hogy a palyakat kell megtanulni jatszani. azok a 2 kanyaros palyak az elejen nekem se tetszettek, de majd nezd meg oket erosebb verdaval is!
-
edgR
őstag
válasz
Sirandrish #5976 üzenetére
a drift a legjobb az egesz jatekban, csak jatszani kell megtanulni
-
edgR
őstag
válasz
s7evcsenko #5738 üzenetére
vettem egy gt2-t. felnyomtam, belottem, kiprobaltam, oke. de van 2 kibaszott palya, amin a budos eletben nem mentem meg vegig. namarmost: megnyertem vmi versenyt a vegefele, kihivhattam rio-t. speed challenge. bukott, elsore. halisten, 40-nel vegigmentem, nyertem. wheelie: vegig ketkerekeztem a palyat, a 200labjaval nem sok vizet zavart. speed run: bukott, nyertem (szinten vegigsetaltam a palyan). drag: par mp-cel vertem. utolso verseny: 25ticket-em van, ami fullra javitja a kocsit. _MIND_ elment. ha bukott, mentem 40-nel, a cel elott volt vmi feltegla vagy nemtom mi a palya kozepen, de szinte ugrott egyet a kocsi. a sik aszfalton.. mar a dvd szettores is megfordult a fejemben. demoban siman nyertem, kocsi beallitas jo. egyszeruen elegem van abbol, hogy ha jol mennek, akkor meg kozbe szol vmelyik buzi ellenfel, vagy kibaszott uthiba. lassan meg nem lehet menni, a budos eletben nem nyerne ugy az ember..
-
edgR
őstag
fobe lonem aki kitalalta a speed challenge-et. a driften meg a dragen kivuli modokhoz gyakorlatilag hozza sem nyulok, jobb a bekesseg..
-
edgR
őstag
válasz
Dj.Mike #5655 üzenetére
igen van. ha 4hozzaszolassal feljebb sasolsz, lathatod a beallitasokat.. a kerekszelesseget akkor tudod beallitani, amikor kereket teszel az autora. ugye, most nagyon meglepo voltam, es mulatsagos.. ?
azert arra figyelj, hogy nyilvan az elsoket es a hatsokat kulon kezeld (dragnel)
-
edgR
őstag
az miert van, hogy a gep ilyen 'gagyi suprabol'
8xx pacit tud kicsiholni, en meg mindent maxra teve + finomhangolas is max power-en, es 800-nal nem tud tobet az alap 500lovas gt500am
-
edgR
őstag
papa: fizika az egesz. aerodinamikat magasrol leszarni, body kit alapon, legellenallast maxra, g-ket alacsonyra. hatso kerek vastag, max guminyomas, elso kozepesnel alacsonyabb guminyomassal legkeskenyebb. innentol mar csak belepakolsz mindent ami az erohoz szukseges, 1-estol 4-ig rovidre allitod a sebessegeket, elso lengo laza, hatso kokemeny, es mehetsz versenyezni.. ja, es muscle car..
-
edgR
őstag
válasz
csutkaa #5483 üzenetére
nezzunk pl egy atlagos jobb kanyart (nagy, szeles iv, visszafordito):
gyorsulva egyenesben tartod, kozepen maradsz. iv kezdetenel gyors gazelvetel + kezifek (csak 1 pillanatra) - ezzel berantottad a verdat. most folyamatos bal ellenkormanyzas mellett folyamatos gazadas. ha ezutan gyors balos kanyar jon, akkor ugyanez a masik iranyba, csak nagyobb kezifekhasznalattal kell hintaztatod. ha pedig egyenes, erdemes inkabb gyorsulni, mint kicsi pontokat kapni..
egyebkent pedig gyak, gyak, gyak .. -
edgR
őstag
ez a valaha latott legjobb nfs (szamomra) 2 se ota.. - eddig a porsche volt..
megjegyzem nekem a sokretuseg, tuningolhatosag fontosabb mint a graf + tores; de ezekben sem kell szegyenkeznie. a hosszusagarol meg nem is beszelve, ritka az ilyen sok idot igenylo jatek manapsag. -
edgR
őstag
teljesben ki lehet torni mondjuk az auto kereket, vagy ugyanaz a horzsolos, zuzudasos esetleg horpadasos moka, mint a demoban
-
edgR
őstag
válasz
.:Kristian:. #4410 üzenetére
vmelyikotok feltolthetne vhova, mert az eredeti zip-et mar leszedtek az oldalrol ugy latom..
-
edgR
őstag
válasz
venember83 #4360 üzenetére
osszesen, bazz.. (4x200)
-
edgR
őstag
az ilyenekre egybol mehetne a ban. kurvara idegesito folyamatosan ilyen rendkivul erdekes hsz-eket olvasni. egyszer adjatok linket kov-ben mar megjelent, meg megvettem, aztan beszur egy mw-s kepet - TE JO EG
-
edgR
őstag
válasz
.:Kristian:. #4172 üzenetére
igen, vegig. azert is mondtam, hogy a vegen mikor jatszanak vele ugyanugy 'torik' a verda, mint a demoban, szoval annak a bemutato resznek nem tudom mi koze van a pro streethez..
-
edgR
őstag
válasz
::Trunks:: #4166 üzenetére
ha mar a beemve belekerult, ez is megerdemelne annyit, az igaz
-
edgR
őstag
válasz
.:Kristian:. #4003 üzenetére
megneztem ezt a videot, es annyit szurtem le, hogy az egy kibaszott techdemo vagy nemtom mi, amiben ugy torik az auto.. azt latni az introban is, ugyanabban a helyzetben, ugyanazzal a kocsival. a jatek kozben ugyanugy szakadtak a lokharitok, mint a demoban. szoval fasza..
-
edgR
őstag
válasz
.:Kristian:. #4118 üzenetére
-
edgR
őstag
válasz
.:Kristian:. #4111 üzenetére
kosz, idokozben elindult a video otthon en is megsasolom majd
mod: egyebkent abban a pc-s teljes verzio szerepel? mert akkor az jo hir lenne.. -
edgR
őstag
válasz
.:Kristian:. #4010 üzenetére
kifejtened, hogy mit ertesz az alatt, hogy jobban torik?
-
edgR
őstag
válasz
.:Kristian:. #4016 üzenetére
11van, mivel vista, de nem jatssza le, csak a hangot..
-
edgR
őstag
válasz
.:Kristian:. #4010 üzenetére
ehhez tudsz mutatni kodeket? nem jatssza le semmi sajnos
-
edgR
őstag
válasz
Sirandrish #4004 üzenetére
tobbszor is
ha visszafordul 4kerekre, elkezdem nyomni a gazt, akkor ha elindul ujra, par kameravaltas utan (ha visszaersz az aszfaltra), akkor folytathatod
-
edgR
őstag
válasz
.:Kristian:. #3995 üzenetére
mekkora lol. az ea nem tervez veletlenul parkolo szimulatort? es akkor minden mikulas csomag melle jarna egy parkolo szimulator 2000 demo is
-
edgR
őstag
válasz
Sirandrish #3970 üzenetére
jaja, eleg jo anyag, eddig csak pozitivumot tudok rola mondani. es a vezetekkel se kell bibelodni, 5-10m-ig tuti jo, kiprobaltam
tartos elemmel sokaig birja. mondjuk autos jatekhoz biztos kormany dukal, de amig nincs lo, jo lesz ez is
-
edgR
őstag
válasz
Sirandrish #3950 üzenetére
aha, ilyennel
-
edgR
őstag
válasz
Sirandrish #3932 üzenetére
gamepaddal tokeletesen reagal es gyorsan, billel valoban lassabb.. ez nem tudom miert van
-
edgR
őstag
válasz
Sirandrish #3911 üzenetére
ugy latszik nem ertesz. tobb topicban ezt csinalod, a moderatorok mar tobbszor figyelmeztettek de nem tanulsz belole. mindenki leirhatja a velemenyet, legyen az jo vagy rossz. ezzel semmi bajom. azzal mar annal inkabb, hogy huszadszor leirod h ez milyen szar az milyen szar. ne jatssz vele!
legy szives ne ird le tobbszor ugyanazt a velemenyt, es ne offolj annyit! elveszed meg annak is a kedvet a velemenynyilvanitastol, aki esetleg le szeretne irni _eloszor_, mert csak a folyamatos offot es a flamet latja.
a korabbi modorom miatt bocsanat. -
edgR
őstag
válasz
Sirandrish #3898 üzenetére
es miert kell ideirni huszadszor ugyanazt? ezen nem gondolkoztal meg?
-
edgR
őstag
válasz
Sirandrish #3846 üzenetére
nem kertel, megis kapsz. tudod, ez csak kultura dolga. legalab magyarul tudjal, ha magyar vagy.
-
edgR
őstag
válasz
Sirandrish #3842 üzenetére
hemi mar a demoban is van vazz
mod.: ja, es muszaJ -
edgR
őstag
válasz
.:Kristian:. #3841 üzenetére
szep munka
-
edgR
őstag
na, hogy legyen egy kis on is:
793 MPH
2:18.24 -
edgR
őstag
akik ilyen hudenagy elegedetlensegi hadjaratot folytatnak itt, azok miert irjak be 6x h ilyen szar meg olyan szar? el lehet kullogni masik topicba duhongeni. vagy egyszer elmondod es kesz.
egyebkent meg ebbol a demobol egyszeruen nem lehet kovetkezteteseket levonni, mert 1: qrva rovid, 2: hianyos. jatszott itt vmelyikotok mara teljessel? honnan tudod akkor, hogy nem lesz jobb a fizika, vagy a grafika vagy barmi. ugyan mondjatok mar meg nekem mi a gond a grafikaval egyebkent. en lattam az osszes reszt, sztem az ilyen ug meg hasonlok amiket emlegettek (de meg a mw is) elbujhat szegyeneben. es ez meg csak 1 kib*szott demo.. -
edgR
őstag
innen nekem maxszal jon. hf. bar lehet hogy csak addig amig postoltam
-
edgR
őstag
hat ez remek. ugyanabban a masodpercben postoltatok, kiraly. ennyi offot nem lattam sehol, max a crysis topicban.
butak vagytok en mondom. -
edgR
őstag
válasz
Sirandrish #1499 üzenetére
itt nem arrol volt szo, hogy melyik eri meg jobban, ha az ember _csak_ jatszik, mert az egyertelmu.. azt irtad, hogy egyertelmuen szebb a konzolos (ugyanolyan) jatek, mint a pc-s. es arrol sem volt szo, melyik platform milyen koru.
na off -
edgR
őstag
kar magyarazni, o csak kacagjon. ha egymas melle tennek 3konzolt meg a pct (es futtatnam ugyanazt a jatekot), ahol mindegyik kihasznalhatja a teljes adottsagat, nagyon meglepodnel..
fogalmazzunk ugy, hogy a konzol egy butitott pc, amivel szinte csak jatszani lehet, ahogy azt korabban te is irtad. grat.
marketing az egesz, bovebben a naplomban.. de neked biztos errol is mas a velemenyed -
edgR
őstag
válasz
Sirandrish #1486 üzenetére
na ez n1 hsz volt.. szted milyen alkatreszekbol epul fel pl a 360?
pc porra gyalazza minden szinten. "egyertelmu, hogy szebb".. hatalmas LOL
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Medence topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged