Hirdetés
- Magisk
- Bluetooth hangszórót készít a HMD
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
saen
veterán
Köszi, igazából redditen is megvan minden info. Két nehezebb eventet próbáltam eddig, az egyik a most futó Corvette-es, itt egyszerűen nem volt elég pénzem a végére, hogy felfejlesszem a kocsit (többet kellett volna farmolni), a másik pedig a harmadik sztori mission, urban legends néven ami egy bmw-t ad. Ez kb a legnehezebb event a reddit szerint, van benne 7 igen kemény menet. Simán eljutottam az első nehéz versenyhez ami a 6. napon van, de ahhoz közöm sem volt. Még úgy sem, hogy megnéztem a youtube videot, hogy hogy lehet megcsinálni... Ehhez persze hozzájött a telefonom is, mert baromi szar rajta játszani.
Egyelőre a könnyebb eventeket tervezem csinálni, aztán majd ha jobban megy akkor bepróbálkozom a nehezebbekkel is. Most a második sztorisat csinálom, az anno simán ment. Utána meg nem az urban legendset tolom, hanem keresem a könnyebbeket
Idővel majd bepróbálom a nehezebbeket is, de még én sem tudom, hogy mennyire leszek kitartó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG FSP 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Idővel majd bepróbálom a nehezebbeket is, de még én sem tudom, hogy mennyire leszek kitartó.