- Apple Watch
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Supránál az alap kit és az utolsó kit ugyanúgy néz ki.
-
válasz
jonnyjoker01 #838 üzenetére
Csak androidon az. iPad Air 2-n készült a kép, de iPhone 6-on is ugyanez.
-
-
Update mikor várható?
-
Én meg még nem tuningoltam semmit sem, megvárom az updatet talán bekerülnek új body kit-ek. 106k tuning pontom van.
Car seriest is ésszel játszok csak, napi 3 verseny, hogy megkapjam érte a bónuszt.. minden máskor farm.
-
Nagyon sok játékot kipróbáltam, egyik sem köt le (Angry Birds stb. se).. most ez egy ideje.. Clash of Clans-ot tolom, de hát abba is napi 1 belépés kell kb.. vannak olyan fejlesztések, hogy 1 napig tart vagy tovább, és közben semmit sem csinálhatok, meg most leszedtem valami szakácsosat, nem ugrik be a neve.. de az is elég izgi.
-
Tier 7-ig lejöttem, itt abba is hagytam mert csak az idegeim mennek rá. Amúgy is az első mezőnyben a csalók vannak.
Kéne még 180 kupa, meglenne a 4500 és akkor megvehetném a suprát. Alig várom már.
Szóval csak a bónuszokért kezdtem el, leszarom hanyadikként végzem.. multkori mustangosra ráfeszültem eléggé, talán 1-2 jegy maradt ki az event ideje alatt, akkor 88. lettem.
fery02: Én is reménykedtem először.
-
Újra vehető Snoop Dogg Dodge Challeger BP!
-
válasz
jonnyjoker01 #707 üzenetére
Teljesen random a rendszer, viszont azt a kártyát választom én 'is' mindig ahol utoljára volt az a kártya amit szeretnék. Van amikor 3/3 megvan van amikor 3/0.. hát ez van. Csak az zavar, hogy 3 verseny után eltilt.
-
válasz
jonnyjoker01 #705 üzenetére
Amúgy meg nem tudom ki írta múltkor, hogy vissza töltötte a játékot és ugyanazokat a kártyákat nyitotta. Most kipróbáltam én is, ez faszság... különbözőket kínált fel és különbözőeket is nyitottam szóval.. lehet csak pech volt az.
-
Én pl. amivel kifulloztam a seriest, azokat az autókat leszarom.. semmi értelme már tovább tuningolni. Tedd olyanba amivel van még series, pl ha húzod egyik subarud, akkor felesleges a másikat is tuningolni mert ugyanaz a series.
Mondjuk zöld cucc nem nagy szám, mert a sima common átváltozik zölddé, de a zöld már nem változik kékké, sem a kék lilává.
Mondjuk legutóbb betettem 3 cuccot a lila itembe, csak az volt 100.000 pénz.. aranyba kíváncsi leszek mennyi lesz.
-
Csak nem volt lehetőségünk megvenni a Razor mustangját. Ezután meg kétlem, hogy van rá esély.
-
Sokszor töltök gépen, olyankor nincs wifi.. folyamatosan kiírja, hogy csatlakozzak újra, retry...retry...
Telón meg sokszor nincs edge sem (Telekom oldalán bezzeg 4g lefedettség van) ilyenkor meg csak forog a kerék elöl majd egy idő után kiírja, hogy lépjek ki a flight módból.
-
Pénzért elérhető már a MUSTANG GT! 10 euro.. elmennek a...
Jöhetne már aranyért is.
-
-
-
-
válasz
Adorjanksz #536 üzenetére
-
válasz
Adorjanksz #534 üzenetére
Végeztem én is, nem volt kihívás benn.
-
válasz
Adorjanksz #531 üzenetére
Zöld-kék cuccokba felesleges gyűjteni, úgy is megkapod a lilákat. Egyébként meg azokba könnyen ki is tudod farmolni, én takarékoskodok.. megszokás.
Nyiss persze, de azért egy 20-30k-t hagyj meg!
-
S igazunk volt, van párja a Razornak, ismét egy Mustang GT. Chapter 4, event 6-ban van.
-
válasz
Adorjanksz #499 üzenetére
Csak ha teszel helyette régit vagy újat.
-
-
Amúgy akik boostoltak/csaltak azokat is beengedik tournamentbe?
-
51 és fél vagyok, de most megint farmolok erősen.. meg tournament.. bár ticketért nem fizetek de most per pill 97. vagyok a toplistán, és lassan elfogy a mustangban a szusz.. egyet hibázok aztán úgy elspurizik az ellenfél mellettem mint a zutty. Viszont az a taktika, hogy indulásnál nekivezetem a falnak, eddig bejött mindig.
-
Szinttel, hogy álltok?
-
válasz
jonnyjoker01 #389 üzenetére
Mostanában én sem nagyon tudok pörgetni jókat, csak a szarokat pörgetem.
-
A cloud rendszer kicsit lehetne gyorsabb is, van amikor iPhonen lenyomok 2 versenyt és utána megnyitom iPad-en akkor mint ha semmit sem csináltam volna, mindenképp fel kell töltenem először.
-
válasz
jonnyjoker01 #367 üzenetére
Én csak pénzért tudok venni aranyat, mutass már egy képernyőmentést, hogy hol..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest