Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• jojokka

tag

Izgalmas időszak jön nekem. Holnap kimaxolom a könig-et, kíváncsi vagyok, hogy könnyebb lesz-e feljutni a III-s szintre, mint a Mclarennel. Mennyi fejlesztési pontba kerül tuningolni? A vipert 13, a Mc-t 14-b kerül... Kíváncsi vagyok, bár holnap úgyis kiderül. Általában megelégedtem az 5100 pont elérésével, most sem fogok messzebb menni a königgel a BRR-ben, hiszen minek. Legyen meg a napi 3X5 játék, meg a 100k, és jöhetnek az ajándékok. Más haszna nincs szerintem...

A Demonos egész jó kis event volt, nagyon felhasználóbarát újítás, hogy amint végeztél a hatodik nappal, már mehetsz is rá a hetedikre... :) Egyébként ismét volt időm kellő mennyiségú pízt gyűjteni, és így nem került aranyba ez az autó sem. Kíváncsi vagyok, hogy a car series-e mennyire lesz szemét, végig lehet-e játszani simán, 5 csillag, full lila szettel...

Most, hogy kész a könig, szerintem elkezdem kipucolni a garázsból a villogást, és tolom bele az alkatrészeket az autókba. A street és a classic szinten már senki nem villog, a muscle jön... Persze ez is változhat, ha kapunk valami új autót az alsó két kategóriába, vagy esetleg szerzek még BP-t a hiányos vasakhoz...

Új hozzászólás Aktív témák