- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Nem lesz iPhone 19
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amur
addikt
válasz
kferenc22
üzenetére
Nekem mostanában folyamatosan ront a játék és nem csak easy drive-ban.(a több pénz miatt amúgy is én nyomom a tucatversenyeket is ha tudom)
Legutóbb egy ugratónál nitro nélkül is túlrepültem az egyik hídon, majd kiírta hogy wrecked..
ugyanezen a versenyen máskor nitroval átrepültem a hídon, kaptam egy szekér airbone bónuszt és nem volt wrecked... Lehet itt is van valami random faktor most már hogy adott számú hiba legyen már!
Nehogy annyira élvezd a játékot hogy ne akarj semmit venni hogy könnyebb legyen.
Én még szenvedek vele, de próbálom nem olyan vérkomolyan venni.
Ezt az eventet is már úgy fogom fel hogy az összegyüjtött pénzt megkapom(most is 140k-t konvertált át, nem vettem egyetlen ládát sem a mazdához).
Egyébként az ucsó chapterben már egész jó cuccokat dobált versenyjutalomnak is. Szinte végig kék és lila alkatrészeket kaptunk, így ha nem is tudtam már annyi pénzt összegyüjteni hogy lilásítsam a motort,turbot, és nem lett meg a megfelelő PR az ucsó versenyre, végignyomtam.A sors fintora hogy amit javasoltam(simán megéri a 7 ferrari BP-t a 350 aranyas skippelés), én meg elfelejtettem........
A "jó hír" hogy akinek ez a legjobb classic car(mivel most mindenki szinte maxra húzta) az a kövi tournamenten használhatja alig több mint egy nap múlva.
Új hozzászólás Aktív témák
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Autós topik
- Ford topik
- OLED TV topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- RAM topik
- Beköszöntött az űrinternet kora
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Synology NAS
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- További aktív témák...
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- ASUS ROG Phone 8 gamer telefon (Snapdragon 8 Gen 3, 165Hz, IP68, 256GB), bontatlan,garanciális
- Eladó Samsung Galaxy s23( ha ma elviszed nincs postaköltség)
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Számlás,garanciás SSD-k! Kèszletről!
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7+ - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest