- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
Aktív témák
-
MasOyama
őstag
válasz
Silencer83 #4618 üzenetére
Hogy csináljátok?
Hogy csináltok ennyi pontot? Valaki tegyen már fel egy videót. Nekem ez a max:
Boardwalk 1785Valamit be kell állítani a kocsinál? Performance Tuningra gondoltam.
-
MasOyama
őstag
Végigvittem én is. Nagy komolyság volt a vége. Über galaktikus atom támadást intéztek a rendőrök a végén. A helikopter leereszkedett mellém, és a talpával leszorított az utról meg ilyenek... Holnap teszek fel pár jó képet.
Jó éjt.
-
MasOyama
őstag
válasz
Lev Andropov #4532 üzenetére
Hogyan tudtok kipréselni 380-390KM/h az autóból? Nekem van egy kocsim amin minden csúszka fullon van(5ből5), és 350 nél nem megy gyorsabban.
-
MasOyama
őstag
Ja, és végre rájöttem, hogyan kell pl: 2 millió pontot szerezni egy körben.
Pl: 5ös szinten annyi, hogy lassan megyek, 100 körül, és kordonnál időlassítás, áttörés, nitro. Szembejövő kocsinál nekimenni, 180 fok+nitro. Ennyi. Nagyon könnyű. Pedig mit szívtam vele... -
MasOyama
őstag
Most vagyok 65%-nál, és már a kettes versenyzőnél. Ez a kocsim: (hát nem gyönyörű?)
Nagyban:
[link] -
MasOyama
őstag
válasz
.:InnoMan:. #3170 üzenetére
Gyönyörű.
De lehet, azért tetszik ennyire, mert ilyet akarok venni.
Egyébként késöbb már lassú lesz.
Itt az én szépségem:
Nagyban:
[link]
[Szerkesztve] -
MasOyama
őstag
válasz
Scream007 #3014 üzenetére
Mond már el nekem, hogyan tudsz lelépni a zsaruk elől? Bármit csinálok, minden 100méteren egy rendőrautó. 1,9 milliónál jártam, és elkaptak.
Nekimegyek mindennek, feéborítok mindent, minden blokádon áttörök, megyek autópályára, városba, hiába... Mindenhol ott vannak... -
MasOyama
őstag
Hogy a francba csináljátok. Most vagyok 50%-bál és az 5-ös emberkénél, és a zsaruk mindig lekapcsolnak, már gyüjtöttem össze 800.000 -et is, de az ami szemből jön autó mindig megállít, és 20 rendőrautó esik nekem. Nem tudok elmenekülni. Mutassatok már egy videót légyszi, hogy hogyan kell.
-
MasOyama
őstag
Ezt nem hiszem el. Ez a ki*aszott EARL gyereket nem tudom elverni. Az első futamon simán elverem, a másodiknál rámver 10-15mp-et.Valaki megverte már?
-
MasOyama
őstag
30%-nál járok, és van egy csávó akit nem tudok elverni, vagy 15-20mp-et mindig rámver. A kocsin minden maxon van. Porsche. 9-es pálya aztszem. Van aki azt már megcsinálta?
A kocsimon az 5 rublikából minden hármas szint felett van. [/OFF]
[Szerkesztve] -
MasOyama
őstag
Hogyan tudom a kocsimat eladni? Csak a safe house-ban van olyan, hogy sell, de ha rákattintok azt írja, hogy itt nem adhatom el.
-
MasOyama
őstag
Ez mitől lehet? (templom zöldes...) -
MasOyama
őstag
Nekem bugos a játék. Mitől van az, hogy a talaj néha fehéren villog darabokban, az épületek meg zöldben csillognak. ?
81.85, és 81.94 el is csinálja. -
MasOyama
őstag
Nekem kicsit bugos a játék. Ilyen zöldes -ben vírítanak néha az épületek, és a talaj is. Ez mitől lehet?
Egyébként most jön a 12. es ellenfél. -
MasOyama
őstag
Leszedtem már 3szor a demót, két különböző helyről és nem indul a telepítő. Mi lehet a baj? dos-os ablak bejön, eltünik, és ennyi. Semmit sem csinál.
Aktív témák
Hirdetés
- 3D nyomtatás
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyaralás topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- NBA és kosárlabda topic
- Spórolós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest