- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
Aktív témák
-
Kain
senior tag
Még ami nem jó az MWben.A zenék.Nem a stilussal van baj,h sok a metál,vagy sok az elektronik,hanem én azt szeretem ha ellazit a zene vezetés közben,erre talán 2 track alkalmas.A metálos zúzás is lehetne jó,mikor 300-al repülsz a 6 sávos autópályán,ha normálisan szólna,de a játékban valami nagyon anti-energikusan szólnak,de minden. /Direkt megnéztem,ugye megvan a OST is,és winamp alatt sokkal jobban szólnak ua zenék,mint játékon belül.Az autónak is kicsit fahangja van sztem./
[Szerkesztve] -
Kain
senior tag
válasz
Lev Andropov #3641 üzenetére
Megnéztem.Mien fejlettségi szinten vagy?Nem mész rosszul
.
-
Kain
senior tag
Nincs at arcade jatékokkal baj,de ezt sztem már kifejtettem,kell néha az is /Erre van az NFS3,és a Porsche Unleashed
/.Azt se mondtam h nem lehet vezetni az USA kocsikat,csak azt h 80 alatt használhatatlanok,pörgnek csak körbe körbe.
Az idei eresztésben,megint nem jött nekik össze,mégcsak az sem,h saját maguktól lopjanak.A rendőrös balhé az NFS3ban volt a csúcs,de a 6ban is jókat lehetett szórakozni,ezt a részt remekül átemelték.De pont azt rontották el,ami az UG2ben jó volt,mert ott kismillió dolgot tudtál venni a kocsidhoz /első,hátsú kötény,küszöbspoiler,első-hátsó lámpák,egy szerény és nem teljes lista ami az ideiből kimaradt/,itt kapsz 3 fajta bodykit-et,azt ennyi a nagy változatosság.Most az h az összes szárnyat átportolták az UG1 és 2 ből,ha nem haragszol nem esek hanyatt.Az irányitás megint érdekes lett,a mágneses falakkal megspékelve,überfasza.Irányitás a porschékra koncentráló játékukban volt a legjobb.Másik kedvenc opcióm az MW-ben,az a korrekt visszajátszási lehetőség,oylan faszán leprogramozták h az egész világ a csodájára jár... -
Kain
senior tag
Megint játszottam vele.Kár volt.Pl az mért van h az amerikai erőgép 80 alatt csak körbe-körbe lehet menni,nem lehet velük normálisan elindulni?Nem hiszem el h ne lehetne vele egyenesben menni 80 alatt....
TomLion : Egészségetekre.Nem baj h nektek tetszik.De engem nem tud szórakoztatni,csak idegesit.És nem azért mert arcade,hanem azért mert a ''sok mérföldkő amit ebbe beleépitettek'',nem látszik,uagyna az van mint Fifa,vagy NBA,vagy más sorozatban gyárgyott programok esetén,miszerint ugyanazt a szart kapod évente,kicsit modositgatva,de no új feature.
[Szerkesztve] -
Kain
senior tag
Ismét bebizonyosodott,h ez egy fos program,igénytelen készitőktől.Ügye lehet lehet látni h ki vezeti az autót.Namost olyannyira lusták/bénák voltak h mindenhol ua model ül a gépsárkányban,még akkor is ha be van harangozva h CSAJ ellen kell vezetned,az ellen autójában egy kopaszodó pasi ül,pont oylan mint a te autódban.......és ti ezért vagyok úgy oda?És nem csak ez a bajom vele.AI nincs,a gép még e mellett csal is nem kicsit /tegyük hozzá h 1xer javadra egyszer nem/,grafika annyira nem sokat változott az előzőkhöz képest,a tuningopciók korlátozottak,szal kb az underground 1 részének kellett volna iyennek lennie....Egydül talán a yardok vannak benne jobban megirva,mint a progi többi része.
-
Kain
senior tag
Ott teszed fel a kérédésed,akkro fognak segiteni,ott nem tilos a WAREZ!!!!!!
[Szerkesztve] -
Kain
senior tag
válasz
Kis Fraky #2228 üzenetére
Aki ''haverjától kapta'',annak csak Fekete Kivitele lehet.De ha visszaolvastál volna,tudnád.
Amúgy sztem az árnyékok csúnyák,tény h nem max grafon,de igy meg inkább kikapcsoltam,annyival is több FPS.
Ja és én azé nem postolok,mert meló! /Mondjuk sztem nem azé nem postolnak mert játszanak,hanem mindnenki suli/meló/.Majd nézd meg mi lesz du meg este,akkor lesz megint több 100 post.
[Szerkesztve] -
Kain
senior tag
Tegnap beteszteltem a full verziót,kicsit odaragasztott a géphez
/23kor kezdtem,következő eszmélésem hajnali 2 volt/,a story line megoldás tetszik,a köcsög yardot szét fogom b@szni mert meghúzta BMW-m
,szal jó lesz ez.Már előre látom h napokig kialvatlan leszek
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Kain
senior tag
válasz
D.Orion #1683 üzenetére
Via-s gagyi lap,benne fostalicsaka 2.4 celeron,1Gb RAM,Sapphire9600XT.
Grafikát 800*600ra és a detailt háromnegyedre állitottam.Xp max 1 hetes gépen,szal az se lehet baj.Nekem azé fura,mert mint irtam 3 verseny erejéig tökéletesen ment,max 1-2 apró /0.0005 sec erejéig tartó/ rángatózások voltak. -
Kain
senior tag
Beteszteltem.Most van fosul van optimalizálva ,vagy egybugos fos az egész.Az első 3 verseny alatt tökéletesen futtot,majd a 4.-iknél,volt h beszaggatot,majd az kör utsó 10 secjében folyamatosan szaggatott,ha kiléptem menübe ott is,talán ott még durvábban
.
Amugy nem volna rossz a jaték,tetszik mind a graf /bár az árnyék valami kibaszott ronda/,mind kezelhetőség és a játék is.Csak ez a fos szaggatás.....
Aktív témák
Hirdetés
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest