- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi Mi Note 10 / 10 Pro - 108 megapixel, maradhat?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Aktív témák
-
Silencer83
addikt
lol baz+, hallod tudom nem mostani story, de az ervelesed....
''nem kritizáltam, csak kérdeztem. csak hát tudod, a női avatar olyan tranzis. én is imádom a nőket, különösképpen azt akivel élek, de nem fogom a ruháját fel'' -- kicsit szanalmas
en meg a fejemre huztam egy zacskot nem, ennyi erovel ne legyen valasztekos az avatarkinalat, legyen mindenkinek egy kerdojel azt hello..
csak gratulalni tudok / ez az amajom nev odabasz, no comm.
[Szerkesztve] -
Lev Andropov
senior tag
Amit tiltunk fórumunkban:
''Wareztevékenység'', vagyis a szerzői és szomszédos jogok (vagy általában a hatályos magyar jogszabályok) által védett bárminemű szoftver/adat/hanganyag/filmanyag/stb. jogosulatlan
használatának elősegítése (pl. regisztrációs szám, crack megosztása, linkelés ezeket tartalmazó weblapokra)
használatára buzdítás,
segítségkérés ezek beszerzésében, használatában;
Bocs legközelebb közvéleménykutatást fogok indítani hogy melyek a választható és melyek a nem választható avatar típusok....
Hát a majom meg nekem nem teccet, Bush miatt meg nem fogok ilyet csinálni...
Ennyi erővel akinem ismerné az álláspontodat, nyugodtan gondolhatná hogy te vagy egy majom
Egyébként nem haraxom, jót nevettem amit írtál, és remélem nem baj ha nem cserélem le ( mostmár azért sem!
)
u.i.: uhuhu akkor meg se nézd a videt mer ki fogsz akadni, csúnya, rossz lányok nyalakodnak benne......pfujjjjjjjjj ..nem is értem hogy tehettem bele ilyet! -
HNB×Csabi
tag
1. Gamer's Internet TUnnel - LAN-ba leeht tolni a játékokat interneten keresztül
2. NO WAREZ!!! Amúgy az 1.3-as patch az egy külön cucc, ami hivatalos.
3. nem
4. Azért van neki női avatarja, mert imádja a nőket. Nem tudom mért kell kritizálni más avatarját, mert mi is mondhatnánk hogy mi ez a majomfej, meg ez a név...de nem mondjuk.
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Elite Dragonfly G3 13.5" FHD+ IPS érintő i5-1235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Újszerű 17.3" FHD (1920x1080) IPS 40pin 144Hz matt LED kijelző. AUO B173HAN04.9
- Lenovo kezdő laptop (i3 6th, 500 GB, 4 GB) reklámáron! AkciÓÓ!
- Monitor audio RSW-12 sub eladó
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest