- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Aktív témák
-
.:Kristian:.
addikt
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
Akkor a 4-es és a 3-as szinten milyen verdával támadnak a zsernyákok?Én az ötös fehér kocsikról mindig aszittem,hogy azok doddzs vájperek
Mondjuk észrevettem a fehér kocsik közt egyet,aminek a hood-ján egy szép díszes uniqe vinyl látható.Ti láttátok má' ezt a kocsit?Majd küldök róla screenshotot.
-
A magyarítással nem érek el sokat, mert xboxon nyomom, igy a nem emlegethető szóval kapcsolatos kérés sem nekem kellett volna hanem egy benga haveromnak.
A bonus cuccos kérdésre nem kaptam választ, meg azt sem értem akkor mi értelme a pay makernek ha semmit nem vesz el.
Vagy egy idő után összegyűlik több ilyen ''cédula'' s akkor történik valami?Vagy csak x számú ilyenem van s amig el nem fogy addig ajánlja fel ezt a lehetőséget?Ha igy van akkor honnan tudni mennyi ilyen van még?
Ja és még egy dolog.Ha rendszeresen festem és cserélem a kocsikat akkor is egyre keresettebb vagyok a blacklistás helyezésemhez mérten vagy úgymond az ''arcomat nem nézik csak kocsim? -
Lev Andropov
senior tag
-
Lev Andropov
senior tag
GRT! ügyes..de most mire mész 1 RX8al én az összes megnyert autómat fillérekért eladtam, hogy tágasabb legyen a garázs, egyszóval minek annyi autót birtokolni
Ja igen eszembejutott egy lehetséges magyarázat...Bounty gyüjtőgetés és akkor 1 RX8-ér nem is kár ha elkapnak...de sztem akkor is fölös a sok szar...
zws Neked különben melyik a kedvenc autód,és melyikkel mentél carrierben, melyiket használtad a legtöbbet?
[Szerkesztve] -
DigitXT
félisten
Aha! Leesett, szóval a manuális váltóra gondolsz! Mondjuk a shift+ctrl kombó annyira kretén, hogy azonnal a jól megszokott a+z-re raktam át, de sokáig automatát használtam (egy új játéknál mindig azzal kezdek, sokmindenre kell még figyelni
), jóval később kezdtem manuálisozni, most meg már csak azt. Szerencse, hogy a dolog még automata állásban is félautomata, tehát oda lehet neki dobni a 2-t, de tény, hogy ha mondjuk ő meg 1 mp múlva visszadobja 1-be, és megint kipörgteni, akkor szívás.
Mod: egyébként néha a tolatás/180 as forduló is bejön, lényeg, hogy megzavard őket, csak ugye ez nem mindig sikerül: ha iszonyatsokan vannak, spuri.
Eccer pl. leálltam karikázni velük körbe körbe a kórháznál, persze borogattam szegénykéket rendesen: egész addig volt a dolog menő, amíg ''el nem szaporodtak'', onnantól forró lett a talaj...
[Szerkesztve]
-
biggamer
veterán
-
Lev Andropov
senior tag
-
Scream007
őstag
meg tudod csinálni te is.
click here enternél>>>''burgerking'' ezt beírod>>kiírja new challange unlocked>>challange series>>69. verseny megnyer(bmw m3mal, célfotó háttere burger king gyorsétterem)>>kiírja junkman tj unlocked>>>>my carsba ultimate után rá tod tenni mind a 7 cuccra a tj-t.
ennyi a mentés lényege.
ha valaki átküldi akkor az ő nevével küldesz fel eredményt és ez nem olyna jó összetéveszthető. -
Lev Andropov
senior tag
Corvettek ( Chevi
) vannak, Porsche az nekem van!
De különben igen magas körözési szintnél, lehet jól kaszálni, de már itt azé elég agresszívak a zsaruk!+ még a klotyóra is elkisér egy Kék Villám! tudjátok!!
Scoby DÚ: azt a Cobalt járgányodat cseréld leminnél hamarabb ez egy jótanács!
Aktív témák
Hirdetés
- Gamer laptop
- 120" 4K HDR Házimozi (Optoma UHD 51 + 120 olasz mozivászon)
- HP DL380p Gen8 12LFF - 4x4TB SAS - 2x E5-2650L v2 - 96GB ECC - 2x10Gbit + 2x1Gbit
- Microsoft Surface Book 2, Sérült, 13,5 (3000x2000), i5-8350U, 8GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA!
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest