Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Megváltozott az Android minimális rendszerkövetelménye
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Monitor állvány
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Realme GT Master Edition - mestermunka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prime110
aktív tag
válasz
illyeskruse #428 üzenetére
Ez gond, mondjuk (lekopogom) nálam nem fordul elő, bár a V14 jottányit sem tesz hozzá a rendszerhez, lehet csak nyelvi fájlok lettek vele finomítva, mert a telefon működését semmilyen módon nem érinti a frissítés. Így szerintem aki nem akar bazírozni Jó tanács:, az ne erőltesse a V14-et, a V11 bőven stabil és jó rendszer.
-
Elmeboy
csendes tag
válasz
illyeskruse #432 üzenetére
388-as, saját hozzászólásom!
-
edem96
senior tag
válasz
illyeskruse #428 üzenetére
Nekem is ugyan ez a jelenség..... Én ilyenkor rebootolok egyet és utána jó.
-
Twist25
tag
válasz
illyeskruse #308 üzenetére
[link]
Szerintem nem szoftver hiba, inkább az érintésérzékelő vezérlőjének a hibájának tűnik. -
janos1988
addikt
válasz
illyeskruse #306 üzenetére
Passz, csak tippelek. Először vedd ki az akksit pár perce, addig tisztítsd meg a kijelzőt. Ha ezekután is ezt csinálja, akkor nem lehet hogy túl erősen lett nyomogatva vagy erős terhelésnek volt kitéve a kijelző amitől megőrült?
-
janos1988
addikt
válasz
illyeskruse #303 üzenetére
"Eddig egyszer kellet kivenni az aksiját, mert megbolondult. szinte minden nyitott egyszer,(mintha én kattintottam volna, és nem engedte bezárni. Volt valakinek hasonló ? már azon is gondolkodtam virus...." - Nekem is volt már 2x is, újraindítás után megszűnt. És a kezdetek óta nekem sincs semmilyen problémám vele. Bár egy 2500-as akksi, egy kicsit jobb kamera meg az rds funckió az fm-be elférne még.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest