Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dodeszh
tag
Nem érzem az ingert, hogy a 4 Classicról, ami hibátlanul működik lassan két éve, váltanom kellene. Különben is változik a szíj csatlakozása, arról nem láttam egyelőre infót, hogy a korábbi szíjak kompatibilisek-e az új órával, nekem pedig van több is, amit rendszeresen használok.
Már kialakult a napi rutin a töltésre, tudom mit (és mit nem) bír, így reálisak az elvárásaim. Ha a +20% hatékonyságot nézzük, a 6-osokkal sem indulnék el egy egész napos túrára. Viszont óra formája van, kulturált a megjelenése, nyújtja, amire szükségem van.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- szinte új Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es fekete titántok 3 év garancia black
- Apple Watch ultra 2 49mm Natur Titanium, Új, 1 év Apple garanciával
- Apple Watch Series 7 45 mm Cellular LTE
- APPLE WATCH 9 45mm, FEKETE, DOBOZÁBAN, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- HUAWEI WATCH GT5 46 mm Active, két hetes készülék, kb 23 hó garancia, ÜZLETBŐL
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest