Napi Galaxy Watch6 hír: akkumulátorinformációk

A bemutató közeledtével egyre több részlet derül ki a Samsung idei okosóráiról, ma az akkumulátor van műsoron.

A Samsung Galaxy Watch6 szériával kapcsolatos legfontosabb és legizgalmasabb információ valószínűleg a fizikai funkciógyűrű visszatérése volt, de azért nyilván az árak, az alap színvariációk és a várható funkcionalitás sem érdektelen. A július végi bemutató közeledtével egyre több részletre derül fény a Wear OS 4-re épülő, One UI 5 Watch felhasználói felületet futtató órákkal kapcsolatban.

A mai napra az akkumulátorra és a tárhelyadatokra vonatkozó adatok jutottak. A forrás szerint a telepek 20%-kal jobb teljesítényt nyújtanak majd, amihez nem csak a kapacitásnövekedés, de nyilván az 5 nanométeres Exynos W930-as lapkakészlet is hozzájárul, a matekba maximum a Watch6 Classic megnövelt kijelzőmérete szólhat bele.

Galaxy Watch6 és Watch6 ClassicGalaxy Watch6 és Watch6 Classic Galaxy Watch6 és Watch6 Classic [+]

A kisebb méretű, továbbra is virtuális lünettával dolgozó modellek 300 és 425 mAh-s telepet kapnak, a fizikai funkciógyűrűt kínáló Watch6 Classic pedig ugyanekkora kapacitással dolgozik majd a 43 és 47 milliméteres verzióban. Ez mondjuk messze elmarad a Watch5 Pro 590 mAh-s kapacitásától, de az órák nem is lesznek olyan vaskosak, mint a titánvázas Pro. A rendszermemória viszont 2 GB-ra nő, míg a 16 GB-os belső tárhely úgy tűnik, marad (amiből már a Wear OS 3 is majdnem 8 GB-ot foglalt).

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés