- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
siege5
aktív tag
Esetemben 1*16A van most, nekem éppen fejlesztés alatt állt a ház, így tervben volt a bővítés. Ekkor jött ez a napelemes pályázat. Kapva kaptam is rajta mert úgy voltam vele akkor már nem én fizetem ki, hanem a pályázat állja a limit fölé emelést. Így ha a napelemet nem is de a bővítésért már megéri. Igenám csak eddig ilyen pocsék állami pályázatban még nem vettem részt, pedig volt már pár. Így nemhogy a 3*16A sem kapom meg jó eséllyel, de az ingyenes 1*32A sem csináltathatom, ha még picit is remélhető, hogy még lesz valami az egészből.
Így vagy úgy augusztusban már ki kell derülnie visszavesznek-e annyira az arcból, hogy jöjjön egy kis pénz rá, ha már meg nem előlegezik mint ahogy azt beígérték.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- Elektromos cigaretta 🔞
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple asztali gépek
- Diablo IV
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HTPC (házimozi PC) topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Csere-Beszámítás! MSI Katana GF66 Gamer laptop! I7 12700H / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest