- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- 1520 mAh-val rövidíthetik meg Európát
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Yettel topik
-
Mobilarena
Alapelv: "Ha rendszáma van, itt a helye!"
Nem a motor mérete a lényeg, hanem az EMBER !!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fradi81
veterán
Plexit nem lehet kínából szerezni adott bukóhoz valahogy?
-
fradi81
veterán
válasz
yodamastah #29199 üzenetére
Szeged, futárrobogónak kellene majd, ide nem kell űrtechnika csak olcsó üzemeltetési költség, 60-nál többel nem nagyon mennek sehol, csak bizonyos utakon kevés a liberty 45-ös lekorlátozott sebessége. Igazából a pcx áremelés miatt a honda visiont néztem ki, mert síkpadlós az néha jól jön, keveset fogyaszt és megy rendesen. Csak a kényelme kérdéses, de kb ugyan az lehet mint a mostani, na és itt jött képbe a burgman a jól párnázott 'luxus' ülésével
-
fradi81
veterán
válasz
yodamastah #29197 üzenetére
Ezek városon belüli átlag 60-as tempónál mekkora problémák? A suzuki gagyi lenne?
-
fradi81
veterán
Ez a burgman 125 mitől lehet ennyivel olcsóbb mint a pcx/nmax?
-
fradi81
veterán
Vettem a quad lockhoz aliról egy rezgéscsillapítót, az eredeti is ennyire mozog vagy csak ez a kínai? [link]
-
fradi81
veterán
Ha van helyben szerelő, akkor van értelme a bolthoz vinni kötelező szervizekre másik városba, többszörös pénzért? Szerintem nincs, de várom az ellenvéleményeket.
-
fradi81
veterán
Addressre is ránézek. Most egy liberty 50/4t van, itt is nagy a kerék, de az első már többször csúszott meg fékezéskor. Esőben meg egyáltalán nem érzem stabilnak. Lehet a szélesebb gumi többet érne. Ennél csak a leszabályzott 45-ös végsebesség a kevés, ez után szerintem akármelyik nagyobb tudná amit kell.
Markolatra raktatok már szivacsot? Vajon a biciklire való rámegy a robogóéra?
-
fradi81
veterán
Hali
Jövőre tervezek beszerezni egy 125ös futárkodós robogót. Honda pcx nagyon népszerű de ott van pl. a honda vision 110 talán még kisebb fogyasztással. Miért vesznek annyian pcx-et? Gondolom nem csak azért mert jobban néz ki, vagy mégis?
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Politika
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest