Keresés

Aktív témák

• bitfarkas

őstag

válasz X-COM #25 üzenetére

Salazollal egy sor kérdésben teljesen egyetértek. Amit az Ulied progikról mond, az csak a Video Studióra vonatkozhat. A Media Studio nevű progijuk viszont felveszi a versenyt a Premeierel, szerintem effektjei tekintetében precízebb, és látványosabb.
    A Pyro kártya notihoz ráadásul 16kHUF-ért adják is ennek a proginak a VE változatát, ami a franc tudja mit jelent, az Atcompnál rá kell kérdezni, ott értenek is hozzá.
    Maga a program hasonlóképp működik, mint a Premierre, én a 7-es változatát használtam, ez külön capture modullal szedi be a filmeket.

Kérdés, hogy a notival a capture frémvesztés nélkül megoldható-e. Ha igen, a vágást - különösen ha nem alkalmazol sok effektet - a notin nyugodtan meg lehet csinálni, (az effektek megnézéséhez ugyanis renderelni kell a vágott részt), a tömörítéshez viszont rengeteg idő és még + hely kell, így a vágott filmet át kéne nyomni egy másik gépbe, ahol a DVD is megírható.

Ehhez a firenet alkalmas, ehhez a kártyához adják ezt a progit is.
    Ja, az sem ártalmas, ha a notin XP van, mert akkor nem kell 4GB-os darabokban feldolgozni a filmet, ami a DVD írásnál még külön gondot okoz.

Aktív témák