- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- One mobilszolgáltatások
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Redmi Note 7 - nota bene
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
thboxx
aktív tag
Nem azt írtam, hogy kell. Csak azt, hogy nekem az tetszik. Ami az ÉN szubjektív véleményem. Az órák több 100 éve kb ugyanúgy néznek ki, úgyhogy ezt kár túlragozni. Mondjuk egy esküvőn, vagy egy színházban sokkal jobban mutat a kézen egy W4classic, mint pl egy AW... Én erre az eleganciára próbáltam reflektálni. Mert így, hogy a W5 is csupa kijelző lett, ilyen szempontból nincs is nagyon OKOSóra választék...
-
thboxx
aktív tag
Nekem a classicban nem a lünetta tetszett, hanem a letisztult ÓRA KINÉZETŰ rozsdamentes ház... Most komolyan. A csupa kijelzős okosórák mióta néznek ki órának? Mondom ezt sima W4 tulajként...
-
A hír örvendetes, de egy technikai oldalon azért fáj ilyet olvasni egy kerek kijelzőről:
"1,4"-ről 1,47"-re növeli a képátlót"
Persze tudom, tévéknél meg egyre gyakoribb a képátmérő megadása...
MaCS
-
adamklark
senior tag
Nekem még mindig active 2 van, nem tudom mikor cserélném le, valószínűleg ha bedöglik.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
LosBlancosRM #1 üzenetére
Kollégám is még mindig azt nyúzza, de már van baja, szanaszét van törve, de működik. A lényeg, hogy időtálló darab.
-
guriga1234
addikt
válasz
LosBlancosRM #4 üzenetére
Nálam ilyen sosem volt.
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
guriga1234 #2 üzenetére
Üzemidő nekem is olyan kb, mint újkorában. Első napos volt. Ami a töltéssel.a bajom, hogy sokszor megáll, villog pirosan a töltő. Kis törölgetés után elkezdi tölteni, de van, ha gy többször is meg kell ismételnem a műveletet.
-
Egzee
őstag
Én is szomorúan fogadtam, hogy a GW3 után elhagyták a forgatható karikát de úgy látom nem csak nekem volt csalódás.
-
guriga1234
addikt
Nekem is az van, és 472 mAh-s az aksi benne... Nincs problémám az üzemidővel.
-
LosBlancosRM
őstag
Ideje lenne lecserélnem a GW első generációját. Meglepő, hogy még mindig kifogástalanul működik, leszámítva a töltést.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung a felbontást is feltekerheti.
- Diablo IV
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen NAS-t vegyek?
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- iPhone topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés Laptopok
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest