- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Aktív témák
-
beeboy
addikt
olyannyira sikerült, hogy alig találtam meg ezt a kicsi ablakot, MOST itt középen :DD
kösz mindenkinek! -
WN31RD
addikt
Nemigen segítek sokat ezzel, de azért leírom: Linux alatt az általad említett funkció alap szolgáltatása az X grafikus rendszernek. A képernyőn megjelenített valós felbontástól függetlenül akár annál sokkal nagyobb virtuális felbontást be lehet állítani (bármilyen videókártyával, tehát nem kell külön hardveres támogatás, csak RAM legyen benne elég), és a megjelenített ''ablak'' az egérrel tologatható (hasonlóan ahhoz, mint amit - ha jól értettem - Kalandor írt a laptopjával kapcsolatban).
[önmoderáció OFF :DDD]
Használj Linuxot!
[önmoderáció ON] -
beeboy
addikt
na megpróbálom a publish to web funkcióval, lehet hogy ez OK.
de ettől függetlenül, van hasonló esetre valakinek tippje? -
vlaci79
senior tag
udv
Hasonlot sikerult alkotnom nekem meg a regi ati 7000 es kartyammal
2048*1536 (talan) asztal merete monitor meg 1024*768-ban ment egerrel lehetett tologatni a monitor kepet a virtualis asztalon (egeret ammere huzod arra viszi a monitor kepet mar amikor monitor teruleten kivulre mennel )
reg volt de talan meg mukodik
ati control paneljeben a kepernyok(2 crt +tv) tulajdonsagait meg lehetett adni ennalam ott 1024*768 szerpelt utanna meg kepernyo sima tulajdosagainal meg beallitottam amit kell. akkor egy ideig jo volt aztan mar nem tom miert visszatertem a sima 1024*768 hoz. -
beeboy
addikt
úgy tűnik nem túl érthetően fogalmaztam, tehát:
Cad progi nyomtatási képét akarom kimenteni bmp-be.
Higgyétek el, speciális nyomtatási stílus miatt strapás lenne konvertáló progival.
Szóval a képernyő tartalma az OK., az kell.
viszont ugye az kevés, van 19'' monitor, azon be tudok állítani 1900×1440-t, de több kéne -
Kuznyikov
aktív tag
:F Ha a példádnál maradunk: vágólapra rak, valamilyen fotó editorba beilleszt, ott aztán úgy szerkeszted ahogy akarod... akár 5000*5000 felbontásra is. (vagy valamit nem jól értek)
-
beeboy
addikt
valaki?
profik mutassátok meg mit tudtok!! :DD
esetleg másodlagos megjelenítőként használni a moncsit, elsődlegesre meg ráadni a kakaót v. hasonló tipp? -
beeboy
addikt
Hali!
Van ilyen progi, vagy megoldás?
Konkrétan arról van szó, hogy pl. a monitoron látható képet akarom vágólapra küldeni, de ez ugye esetleg csak 1280×1024.
De ha nagyobbat akarok, és nincs akkora monitor a közelben, el lehet ''hitetni'' a géppel, hogy nagyobbat lát?
Mondjuk csak a desktop közepét mutatja, stb.
Van valakinek ötlete, tippje?
Aktív témák
Hirdetés
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SSD kibeszélő
- Építő/felújító topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Energiaital topic
- Kutya topik
- Medence topik
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest