-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ldave
félisten
Díjcsomagmódosítás csak újabb 2 év hűséggel lehetséges? Már 1 éve lejárt a hűségszerződésem, szóval jelenleg nincs.
A Slime draws near! Command?
-
ldave
félisten
válasz Hosssszu #37350 üzenetére
Voda oldalán kértem egy ilyen távbeállítás lehetőséget, de nem jön az sms, csak a kódot küldték az elején.
-
ldave
félisten
Adott eggy T-nél vásárolt, de független Z5 Compact, melybe beletettem a Vodás kártyámat (előfizetéses). A telefon megy is (hívásfogadás, -indíás, sms), de a mobilnetre nem tudok csatlakozni vele, pedig hozzáférési pontnak az internet.vodafone.net van beállítva. Tudjátok mi lehet még a gond?
-
ldave
félisten
válasz bihariszabi #37263 üzenetére
Igazából egy Xperia Z3-ban gondolkodom és a Sony szerint arra jön majd tőlük a 6.0-as frissítés, csak nem akarok úgy járni, hogy a Voda ezt már nem adja ki.
-
ldave
félisten
Sziasztok! Ha jól tudom, akkor az android frissítések a függő telefonokra a szolgáltatón keresztül kerülnek ki, a Voda esetében ez mennyire megy gyorsan? Szóval ha nálunk vennék egy komolyabb telefont és mondjuk bő egy év múlva a gyártó azt frissíti, akkor a Voda még foglalkozik az ilyesmivel?
-
ldave
félisten
Manapság van hátránya, ha szolgáltatónál vesz az ember androidos telefont a függőséget leszámítva? Értem ez alatt, hogy pl kell-e várni OS frissítésre amíg a szolgáltató engedélyezi vagy ilyesmi?
-
ldave
félisten
Sziasztok! Az előfizumban 100 MB adatforgalom van, de most megyek 2 hétre nyaralni és jó lenne ezt erre az időszakra megnövelni. Van a vodánál valami ilyesmi lehetőség? Fix egyszeri összegért mondjuk 1 GB adat vagy ilyesmi?
-
ldave
félisten
Tervezek venni egy használt telefont (N9), ami micro SIM-el megy, a voda 7000 FT-ért cserélné ki a kártyám, de én előtte azért szeretném kipróbálni, hogy tényleg független-e a telefon. Tudja valaki, hogy mi a legolcsóbb módja egy micro SIM beszerzésének a vodánál?
Másrészt pedig az N9-es eredetileg T-nél lett vásárolva, a garancia tulajdonos váltáskor hogy működik? Az nem névre szól?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest