- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
saelin
veterán
-
saelin
veterán
válasz
4Grider #82834 üzenetére
Megnéztem a cellmappert. A ház ellentétes oldalán van a legközelebbi torony, a következő pedig ahol most van a rooter az ablak közvetlen közelében Geszteréden található. Az utóbbi messzebb van pár kilométerrel. A tornyoknál mit nézzek hogy milyen frekikkel sugároz? Eléggé sok információt jelenít meg (nem tudtam hogy van ilyen oldal, eléggé király).
-
saelin
veterán
-
saelin
veterán
Üdv!
Elköltöztünk tanyavilágra és beszereztem egy ZTE MF296C 4G CAT6 routert VODA XXL kártyával. Az lenne a kérdésem hogy az antenna amit fel lehet rá rakni az miben segíti? Jobban terjeszteni wifi jelet vagy jobban befogni a routernek a 4G frekit?
Ha az előbbi akkor nincs több kérdésem, mert nem érdekel, viszont ha az utóbbi akkor biza nagyon! Közepes jelerősséget tudok elérni idebent a házban vele és nagyon nagy extra lenne ezt egy külső antennával erősebbé tudnám tenni.
-
saelin
veterán
Hol tudom bejelnetni hogy nincs LTE egy szakaszon Debrecenben? A Hun utca és a Híd utca (felüljárók) között csak 2/3G van.
-
saelin
veterán
válasz
Killing #55262 üzenetére
Csak amíg bejöttem melóba 60 MB-ot megevett a Spoti. Az új csomagomban meg csak 1 GB net van. Lehet számolgatni, hogy hány napig lesz így elég. Most nálam pont az lenne a lényeg, hogy minél olcsóbban megússzam havonta. Nekem annyit nem ér, hogy plusz pár ezer HUF-ért vegyek 1-2 GB netet, amikor olcsóbban is ki tudok jönni.
Ugye ez havidíjban úgy néz ki, hogy a tarifa (+ a csomaghoz tartozó net) + Spotify előfizetés + a szolgáltató felé is egy plusz díj, hogy ne számolják le a zenét az adatkeretetből. Ebből kettő adott és azt már nem tudom lefaragni, így harmadik feltételen spórolok ahol lehet. Eddig havi 10k-ra jöttem ki a Voda Red-el, de már nincs szükségem korlátlan hívásra. Ezért is cseréltem le sokkal kisebb csomagra.
-
saelin
veterán
válasz
4Grider #55253 üzenetére
Azóta én is informálódtam. Ahogy nézem a Telenor-nak van zenés szolgáltatása + havi 900 HUF-ért és ebben benne van a Spoti. Nem értem miért jó ez a vodának. Csak azért több ezer forintért nem fogok venni netet, hogy jó minőségben hallgassam az előfizetéses zenei szolgáltatóm... Az a havi pár száz Huf elment még, de ez így már nem jó. Ugye Red-es voltam eddig, mert sokat telefonáltam, de egy ideje már ez teljesen háttérbe szorult és csak magán ügyintézésre használom a telefont, ami nagyon ritka. Ismerősökkel már csak neten tartjuk a kapcsolatot.
-
saelin
veterán
NoOnline hosszabbítottam szerződést red-ről le go-ra. Azt látom hogy jár hozzá social pass, de azt már nem hogy a red-hez rendelt Spotify "pass"-om élne még. Ugye ez azt csinálta hogy a Spotify nem fogyasztott mobilnetet, így annyit hallgattam amennyit akartam. Próbáltam az oldalunkról levadászni, de mintha nem is létezne már.
Szerk:
Most olvasom hogy megszünt tavaly... Most akkor zabálni fogja a netem? -
saelin
veterán
Jövőhónapban lejár a szerződésem hűsége, gondoltam még előtte kötök újat. Eddig mindig telefonon rendeztem, mert nem érek rá a városba mászkálni ilyen ügyek miatt. Jó múltkorában és ma próbáltam telefonon elérni az ügyfélszolgálatot, de 1 óra várakozás után sem kapcsolnak senkihez. Ahogy ajánlja a robotkisasszony felkerestem a weboldalukat, mert nagyon leterheltek emiatt a feltöltős mizéria miatt.
Mondom kezembe veszem az ügyet és megoldom saját magam. Bejelentkezek, kiválasztom amit szeretnék és mikor megadnám a személyes adataimat, akkor egy ilyen ablakot dob fel: "Szerződéshosszabbítás átmenetileg nem elérhető. Kérjük, fáradj be üzleteink egyikébe."Érdekli a fenét, megvárom amíg lejár jövőhónapban és majd felhívnak ők... 2017-ben nehogy már ennyit ne lehessen elintézni online.
-
saelin
veterán
Hol lehet e-számláról visszaállni sárga csekkre? Ha jól emlékszem anno csak egy pipát kellett tennem az e-számla/csekk mellé és úgy tudtam váltani a kettő között, de most a fenéért sem találom meg. Valaki segítsen ki kérem!
Mert lekaparom a falat mostmár.
-
saelin
veterán
Az elmúlt napokban többször is hívott a voda telebotja, de mindig csak egy előre felvett dumát mond, majd belöki a voda várakozó zenét. Másnál is csináltak már ilyet? Eddig háromszor fordult elő két nap alatt.
-
saelin
veterán
Tabletekhez a voda milyen neteket kínál? Előfizetésest nem nagyon szeretnék, azok nagyon drágák.
-
saelin
veterán
válasz
LightManTM #30062 üzenetére
Megnézem.
-
saelin
veterán
Üdv.
Mostmár ide írok, mert az ügyfélszolgálat már egy hete nem veszi fel (volt, hogy 50 percig nem kapcsoltak...) és a neten nem találtam semmit a problémámra. Azt szeretném elérni, hogy a következő havi számlámat ne elektronikusan, hanem papir csekken küldjék. Ennek egyszerű oka, hogy a munkáltatóm kp-ban fizet, így nincs a folyószámlámon elég pénz. A mostanit még megoldom, de a következőkkel nem kínlódnék úgy, hogy valakit elküldök a bankba pénzt rakatni a számlámra... Az nem opció hogy menjek be az üzletükbe, mert 5-ig dolgozom és 6-ra érek haza. Szabadnapot meg ki nem veszek e miatt.
Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Óvodások homokozója
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest