Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Egyből Pro változatban érkezik a második CMF mobil
- iPhone topik
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
gabyka #61676 üzenetére
Attól függ, hogy mit tekintesz használatnak. Ha kikapcsolod a SIM -et, vagy repülő módba teszed, az nem számít roaming használatnak, de telóként ennek nincs értelme. Viszont, ha forgalom nélkül, csak lóg a kinti hálón, az már használatnak minősül. Ezt nem tartom fair -nek, mert a kinti hálón lógás nem kerül pénzbe a hazai szolgáltatónak.
Ha három hónapból azt állapítják meg, hogy több, mint kettőt roamingban használta, akkor azzal már átlépte a négy hónap 50% -át. -
Gigi01
őstag
válasz
gabyka #61677 üzenetére
Te merre vagy?Én Graz.Vodatol semmit,kint veszek akkor már rendes netet.Eleinte nem mertem,mert haza kell menni.Ma már kint akarok maradni.Másvilág,nem kicsit jobb.Kint is akartam,de mondom az is jó,azt mondták azzal itt kint kódóznak megosztva ps4-en.Eldőlt,meg tapasztaltam.
Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASRock RX 7800 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Samsung Galaxy S21+ 8/128 GB
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Az összes minőségi RTX GAMER laptop megtekintéséhez nézzen be hozzánk! Eredeti licencek, antivírusok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest