Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
baloghgabor
aktív tag
válasz
dchard #86629 üzenetére
Egyáltalán nem politikai céllal történt, felőlem lehetnének marslakók is, ha ők viszik el a sávszélesség nagy részét. Sajnos egy ideje migránsok, vagy akár turisták, vagy mások fordulnak elő nagyobb számban. A lényeg, amit meg nem akarsz megérteni, hogy az előző díjcsomag olyan volt, amilyen, eléggé lassú, de használható, amikor ezen a helyen vagyok, nem is panaszkodtam rá, itt ez van. (Másik helyen, szerencsére van üvegszálas elérésem, a nagy dolgokkal ott tudok letölteni, bármit csinálni). Viszont egy hete, érdekes módon pont az XXL díjcsomag óta, van, hogy annyira belassul, ami előtte NEM volt. Lehet pont akkor mégis, amikor én nem voltam net közelben. Lassú volt előzőekben, olyan, amilyen. De olyan, hogy percekig, vagy ki tudja meddig, mert otthagyom a fenébe, egyáltalán mérhetetlen, használhatatlan, ez nekem új, szokatlan. Próbáltam a routert pakolgatni, lett is némileg jobb hely, ami után még nagyobb a kontraszt, hogy képes lukra futni teljesen. Antennát pedig ezért nem szeretnék ide, mert nem hinném, hogy sokat lendítene ezen a dolgon. A szerb kártya lehetne megoldás, de azt meg én nem szeretném, ha szerb hálózaton menne az a kevés adat, amit használok. Úgyhogy marad így, ahogy van, amikor itt vagyok ennyi jut, kész.
Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó konfig! Ryzen 9 7900X 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest