-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
baloghgabor
aktív tag
válasz dchard #86629 üzenetére
Egyáltalán nem politikai céllal történt, felőlem lehetnének marslakók is, ha ők viszik el a sávszélesség nagy részét. Sajnos egy ideje migránsok, vagy akár turisták, vagy mások fordulnak elő nagyobb számban. A lényeg, amit meg nem akarsz megérteni, hogy az előző díjcsomag olyan volt, amilyen, eléggé lassú, de használható, amikor ezen a helyen vagyok, nem is panaszkodtam rá, itt ez van. (Másik helyen, szerencsére van üvegszálas elérésem, a nagy dolgokkal ott tudok letölteni, bármit csinálni). Viszont egy hete, érdekes módon pont az XXL díjcsomag óta, van, hogy annyira belassul, ami előtte NEM volt. Lehet pont akkor mégis, amikor én nem voltam net közelben. Lassú volt előzőekben, olyan, amilyen. De olyan, hogy percekig, vagy ki tudja meddig, mert otthagyom a fenébe, egyáltalán mérhetetlen, használhatatlan, ez nekem új, szokatlan. Próbáltam a routert pakolgatni, lett is némileg jobb hely, ami után még nagyobb a kontraszt, hogy képes lukra futni teljesen. Antennát pedig ezért nem szeretnék ide, mert nem hinném, hogy sokat lendítene ezen a dolgon. A szerb kártya lehetne megoldás, de azt meg én nem szeretném, ha szerb hálózaton menne az a kevés adat, amit használok. Úgyhogy marad így, ahogy van, amikor itt vagyok ennyi jut, kész.
bégé
Új hozzászólás Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrotik routerek
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óvodások homokozója
- Anime filmek és sorozatok
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- BestBuy topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- GAMER PC : i5-7400 / 16GB / GTX1050Ti / 120GB / 1000GB
- GAMER PC : i5-12400F / 64GB / RTX3070 / 2000GB
- MSI RX 6600 MECH 2X 8G eladó
- Új MSI 14 Cyborg FHD+ IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest