-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
endrúdí
csendes tag
Wifi hívásról hallott valaki valamit? Ez egy rettenetesen nehezen implementálható fícsör amit csak a nyugati Vodafonok használnak?
-
válasz
Logicman86 #72291 üzenetére
-
zzola
titán
válasz
Logicman86 #72293 üzenetére
Elvileg fizetős a SIM csere, viszont nem szokták kifizettetni. Elhasználódás, hiba esetén biztosan ingyenes, minden más esetben akár el is kérhetik a 2500-at...
Én többször váltottam fizikai SIM-ről eSIM-re és fordítva, még nem kellett fizetnem...
-
zzola
titán
válasz
Logicman86 #72291 üzenetére
Személyesen tudod cserélni, díjmentesen. Méretcsere miatt nem számolhatnak fel költséget...
-
Logicman86
tag
Sziasztok! Micro sim-ről kéne váltanom nano-ra. Eddig úgy tudtam és tapasztaltam is, hogy Vodánál a sim csere ingyenes. Most rákérdeztem online chat-en és azt írták, hogy 2500 Ft-ot fognak legombolni rólam... Volt esetleg akinek mostanság sikerült ingyen is megúsznia a cserét?
-
p87
senior tag
Nem értem pontosan ezt az áremelés majd januártól.
Van egy Go light csomagom 3490Ft-ért, ezen táblázat szerint pedig 3990Ft és ebből lesz 4310Ft.
Akkor nekem is 4310Ft-ra emelik egyoldalúan hiába van/lesz szerződésem 3490Ft-ről még 1 évig? -
Diák66
őstag
Ami a 3G-t illeti: Veszprém OFF egy-egy 900 MHz-es cella maradt a környező településeken, Zirc teljesen OFF a 3G 2100/900 MHz-en is, környező településeken maradt a 900 MHz 3G, de gyarapodnak a 4G cellák, így gondolom sokáig már nem lesz 3G. Győr teljesen OFF 3G szinten, de a környező településeken a 900 MHz még jelen volt, ez viszont Győr városába nem ér el. Tehát nem az egész megyét érintette a lekapcsolás, de a felsorolt települések jó részén már biztosan nincs 3G. [link]
Győr - Zirc - Veszprém esetében már csak a Yettel volt jelen 3G-vel 2100 MHz-en. Náluk viszont ugye már 900 MHz nincs.
-
Marcsello31
őstag
válasz
#70086736 #72282 üzenetére
Èrtem èn, èn is a yettelt választanám Látom hogy milyen árak vannak.
milyen csomagokkal. Talán egy kültèri antennával lehet hogy elèrnèm a 4g
tornyot. A Yettel tèrkèpe szerint kültèri antennával 4g antenna, olyan ami parabolás
elvileg 100 le ès 50 fel volna. De akár hogy is keresem a yetteles telefonommal
a 4gt. nyoma sincs se kint se bent. Viszont 5 háztömbnyi sèta után már dübörög.
A gondom az, hogy nincs olyan ismerősöm ki le tudná tesztelni egy kültèri antennával.
jó opció amit írsz nálam is elèrhető a csomag. a város közepèn mèrve
150 mega le a letöltèsem. a szèlèn meg macska fing. esetemben
talán egy erősített 4g antenna jó. Vagy règi a sim kártyám?! Vagy az a gond
hogy 2016os xiaomni telóval vergődök?; köszi az infót. -
törölt tag
válasz
Marcsello31 #72281 üzenetére
Kár, hogy a yettel nem opció nálad. Ők ingyen adják a korlátlan netet.
Veszel egy feltöltős kártyát 500 Ft-ért. Amikor kell a korlátlan net feltöltöd 1500-zal, és arra a napra + a következőre ingyen netet adnak.
Amikor összegyűlt 30.000 Ft nem töltesz rá többet, előveszel egy másik kártyát, és azt kezded töltögetni.
Az első kártya 120 nap múlva megszűnik, a pénzt pedig visszakéred. -
Marcsello31
őstag
Rendben. Amikor mèg nem olvastam el, azt előtte írtam. így már világos. köszöntem
a felvilágosítást.
-
válasz
Marcsello31 #72277 üzenetére
A 10/10-es a Red Free+, nem a GO.
Ha tényleg elég neked a 10/10, akkor nézd meg inkább azt, mert amúgy korlátlan és olcsóbb, mint 1xGO+4 hétvégente 3 napos korlátlan. -
törölt tag
válasz
Marcsello31 #72277 üzenetére
Hol olvastad, hogy a GO csomag alapból10/10-es?
-
Marcsello31
őstag
válasz
#70086736 #72276 üzenetére
Gondolkodok rajta, igazából nem tudom, hogy ha aktiválom ezt a 3 napos opciót, mondjuk időnként hétvégente, hogy tudjak játszani a konzolal, arra elég volna ez?
Ha jól értelmezem, akkor 10per10es így is, bár, ha adja a 10 mega feltoltést, akkor legalább az online játékok nem akadnának. Nálam nem lenne gond, a ping, sem az elérése, már elég volna egy stick is. Na mindegy, koszi a segítséget átnézem. -
törölt tag
válasz
Marcsello31 #72275 üzenetére
"A Korlátlan 3 napos PluszAdat opció a számlázási ciklustól függetlenül az aktiválást követő 72 óráig használható fel, a tarifacsomag havidíjában foglalt adatforgalomra irányadó, azonos feltételekkel"
Ászf, 25. oldal [link] -
Marcsello31
őstag
Sziasztok, láttam számomra egy érdekes opciót, vodafone havidíjas előfizetés esetén, mondjuk ez egy dolog de, Ha előfizetek erre a csomagra:
Go Light 3 490 Ft/hó
Az egyik ok az lenn, hogy a vodafone tornya, egy kopésre van tőlünk, Szerintem alig lógnak rajta erre fele, Az volna a kérdésem, hogy az internet sebessége, akkor is 10per10 volna ha mellé időnként aktiválom az erre a csomagra alkalmas
[link]
Korlátlan adat (3 napra)
2 590 Ft
??
A voda lefedettsége nem lenne gond, a bátyám telefonjával megmértük, bár az külfoldi teló volt.
Csak telefonnal mérve 310 mega le, és 50 mega feltoltése volna, nem is kellene állandóan ez az extra dolog, mennék én más szolgáltató felé, is, De mi kiestünk mint a yettel, mint a telekom részéről is. A voda tornya rálátása 100ázalékos. De ha csak 10per 10es akkor hagyom.
Ennyit tud a mostani wifis szolgáltatónk is. Drágábban. A válaszokat előre is koszonom. -
zzola
titán
PASS-ok helyett pl. a GO csomagoknál plusz adatmennyiséggel kompenzálnak.
Flottás csomagoknál is. -
dchard
veterán
válasz
pityaa23 #72271 üzenetére
A mini bázisok bekapcsolás után felmérik a környezetüket, és szomszédsági viszonyokat hoznak létre a környező állomásokkal, hogy amikor "kintről" bemész akkor a hívásátadások meg tudjanak történni. Arról nem beszélve, hogy a minibázisok azért melegek, mert van bennük fűtött (értsd: hő stabilizált) oszcillátor ami a stabil órajelet adja. A napi ki/be kapcsolás biztosan ellenjavallott már csak ebből a két szempontból is.
-
törölt tag
Az "alattam lévő post" amit írtál (így már tiszta) 48 másodperccel hamarabb született, ergó amikor elkezdtem írni a saját hsz-em (amiben azt taglalom te döntesz hogy voda ászfnek vagy újságírónak hiszel), még nem volt ott az írásod. Ennek függvényében írtam a saját hozzászólásom.
Nem tudom hol látsz egymás torkának ugrást... -
-
MR ME
aktív tag
válasz
#70086736 #72257 üzenetére
Itt konkrétan arról ír a cikk hogy október 24-el megszűnik a pass szolgáltatás
Akkor most mi az igaz?
Az appban mindenesetre még látszik a tarifacsomagomnál a social pass, csak jó lenne tudni azért hogy akkor merre az arra... -
-
törölt tag
Nem. Lásd ászf
A Vodafone Pass szolgáltatás kivezetésére 2023. március 1. és 30. napja között fokozatosan kerül sor akként, hogy az Előfizetői Szerződés szerinti díjcsomag részét képező Vodafone Pass szolgáltatás igénybevételi lehetősége 2023. március 30. napján (a technikai megvalósíthatóság függvényében 0.00-24.00 óra közötti időpontban) szűnik meg...
-
MR ME
aktív tag
Sziasztok!
Csak egy megerősítést kérnék, hogy jól értelmezem, hogy tegnaptól megszűntek a social csomagok, tehát a mai naptól fogva számolni fogja pl a facebook alkalmazás adatforgalmát is?
Előre is köszi -
mrlujoak
veterán
válasz
ggabor02 #72246 üzenetére
Alapvetően nem lett volna probléma a kiszerelés, mert végül is nem törik le a műkörmöm (nincs), csak amikor a vasárnapi ebéd után rákészülsz, és pofánver a weboldal mezítelen igazsága, akkor nézel kicsit furán.
Egyébként már egyeztettem azon lehetőséggel élve, amit javasoltál.
...és lesz eztán így ez a SIM is. -
prsq
aktív tag
A Vodafone App miért csinálja, hogy minden frissítésnél elfelejti a usernevet/jelszót? (Akkor is ha be van pipálva az emlékezz rám.)
Érdekes, a Telekom és a Yettel app nem ennyire szenilis.
Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- EA Sports WRC '23
- Ubuntu Linux
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L13 Yoga Gen4 X360 Érintős! Ryzen 7 Pro 7730U 16GB RAM / 256GB SSD Magyar
- Asus ROG Strix XG27ACDNG - Újszerű
- Intel Core i9-10900 processzort keresek megvételre MA
- HP Z840 workstation 1450W 2db XEON 2697 v4 36MAG,256GB DDR4, Quadro P6000 24GB/M6000 24GB/P5000 16GB
- Fujifilm GFX50S II Garis + GF 50mm F3.5 R LM WR + 3db akkumláltor + Urth Core nyakpánt
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest