Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • crey

    MODERÁTOR

    Sziasztok,

    Van valakinek arra ötlete, hogy a telefonos ügyfélszolgálaton és üzletbe való becsámborgás nélkül (sajnos az autó kihullott alólam) hogy tudnám elintézni hogy a vásárolt iPhone X-em (azóta már másik készülék van a szerződésemhez kötve - szóval a hűségidő ezen évekkel ezelőtt lejárt) hálózatkorlátozási unlock kódját megkaphassam?

    A környezetemben lévő üzletek nagyrészén 1-1,5 óra a várakozás, mert a telefonos ügyfélszolgálatot tudjuk milyen, és mindenki ott toporog. Még a kiemelet RED céges ügyfélnek, Business RED Pro előfizuval(!) is egyszerűen elérhetetlen, ha végre kapcsolnak, mindenki feltartja a kezét, hogy ez a másik társosztály, majd én 40 perc várakozás után bontom a vonalat, mert a retkes zenebona már az idegeimre megy - csak ma 3x40 percet próbálkoztam, nem említve a hét többi napját.

    A vonalas TV és internet szolgáltatásomat már elvittem a piroskáéktól, mert két hét alatt nem sikerült elérni egy három kattintátsos költöztetést se személyesen, se telefonon - de a jelenlegi mobilszerződésem még köt hozzájuk Novemberig.

    Ha van valakinek ötlete, azt örömmel várom.

    [ Szerkesztve ]

    Sarcasm: just one of the many services I offer.

Új hozzászólás Aktív témák