5G-s változatban is lesz Redmi Pad Pro

És akkor minden bizonnyal Poco Pad is.

A Redmi Pad és Pad SE modellekhez már volt szerencsénk, megjelent aztán a Redmi Pad Pro és ugyanez a készülék Poco Pad néven is, Snapdragon 7s Gen 2 chippel, ám hálózati modem nélkül. A nevezett Qualcomm lapka egyébként 5G-s, ám azok a készülékek, amelyek nem kérnek a mobilhálózati kapcsolatból költséghatékonysági okokból kihagyják az antennákat és a foglalatokat, és így lehet meg a Pad Pro remek ár/érték aránya.

Hivatalos viziten járt a Xiaomi 24074RPD2C, vagyis a Redmi Pad Pro
Hivatalos viziten járt a Xiaomi 24074RPD2C, vagyis a Redmi Pad Pro (forrás: TENAA) [+]

A Xiaomi vezér Lei Jun ugyanakkor ígért egy 5G-s variációt is, és nem túl nagy meló a meglévő konstrukcióba a hiányzó komponenseket belepakolni, a Redmi Pad Pro 5G pedig már el is látogatott a Kínai Hírközlési Hatósághoz éppen ilyen képességekkel és dupla nanoSIM foglalattal. A termékoldalon szereplő 4900 mAh-s telepadat elsőre hibásnak tűnhet, ám simán lehet, hogy a 12,1"-es és 2560 x 1600 pixeles tablet két efféle akkumulátorral hozza össze a 10 000 mAh-ként reklámozott kapacitást.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Redmi

Hirdetés

Gamer laptop: már felveszi a versenyt az asztali pc-vel

PR Sokáig tartotta magát az a nézet, hogy a játékosoknak nagy teljesítményű asztali számítógépre van szüksége. Ez mára megváltozott: a gamer laptopok sem maradnak le mögöttük.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés