A Z Flip6 jókora, a Galaxy Ring parányi akkumulátort kap

A telepadatok az FCC listázásában jelentek meg.

Közeleg a nyár és a június 24-ére tippelt Galaxy Unpacked esemény, ahol legalább akkora hangsúlyt kapnak a Samsung egészségkövető kütyüi, mint hajlítható telefonjai. Habár a méltán népszerű Z Flip sorozat nagy dizájnváltással nem számolhat, szerényebb gyűrődésmintára és 296 mAh-val nagyobb akkumulátorra igen. Az amerikai FCC-s vizit leleplezte ugyanis a kisebbik 1097 mAh-s és a nagyobbik 2790 mAh-s telepet, az összkapacitást a Samsung a Z Flip6 termékoldalán pedig várhatóan 4000 mAh-ként fogja reklámozni. Érdekes adalékanyag, hogy ez a modell sem kap WiFi 7 modemet, ahogy a 25 wattos töltés is marad.

(forrás: FCC / MySmartPrice) [+]

Felbukkant a Galaxy Watch Ultra név is, szóval a Samsung csúcsóra nem Watch X néven érkezik, azzal a furcsasággal, hogy amíg a sima Watch7 modellek mellett 15 wattos töltésadat szerepel, az Ultra esetében 10 watt. Jegyezzük meg, hogy a wattszám vajmi keveset számít a viselhető kütyük esetében, hiszen az apró telep ellenére is jellemzően egy óra a töltés. Azért a Galaxy Ring csak hamarabb végez: az 5-6-7-es méretű változat mindössze 17 mAh-s, a 8-9-10-11-es 18,5 mAh-s, a 12-es méretű pedig 22,5 mAh-s telepet kap az FCC listázása szerint, ahol a fenti fotók is felbukkantak.

Hirdetés

Gamer laptop: már felveszi a versenyt az asztali pc-vel

PR Sokáig tartotta magát az a nézet, hogy a játékosoknak nagy teljesítményű asztali számítógépre van szüksége. Ez mára megváltozott: a gamer laptopok sem maradnak le mögöttük.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés