- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
Spet
addikt
Udv mindenkinek,
Jelenleg kulfoldon tartozkodom (asiaban), problemam pedig az, hogy a telefon nem csatlakozik fel egy halozatra sem (meg ha az nincs tiltva). Parom is vodas, csak o elofizeteses en meg flottas vagyok. Mit tudok innen tenni, hogy tudjak kapni otthoni sms-eket? (netbank miatt kellene, ugyebar azonositas miatt).
Gondoltam en szereny, hogyha berakom az en SIM-em az o telojaba akkor menni fog, hat nem. Esetleg a roamingot kellene aktivalnom online, es ha igen akkor az mibe kerul? Vagy kuldhetek be otthon valakit helyi fiokba es iranyithatom at valahogy az uzeneteket?
Valaszokat elore is koszonom
-
benfolds
őstag
az mennyire normális, hogy az mobil vodafone appon és böngészőben nézve is folyamatosan elég nagy lemaradásban van az egyenleginfó? pl. ma este tegnap délutáni állást ír ki, azóta meg telefonáltam kb. 10 percet.
-
válasz
H.Istvan25 #36041 üzenetére
van fent a honlapon meghatalmazás
-
H.Istvan25
senior tag
SIM kártyát csak az cseréltethet akinek a nevén van a kártya vagy más is? Konkrétan arra gondolok hogy a kártyám a faterom nevén van (flottás csomag miatt), és szarakodik a kártya és ki kéne cseréltetni. De nem otthon élek már ezért ha nem megoldható hogy én kicseréljem akkor muszáj utaznom egyet
-
Kicsirics77
veterán
1 hónap huzavona meg szopatás után végre működik a minibázis.
-
törölt tag
online megrendelésnél sehogy nincs arra mód, hogy személyesen vegyem át a megrendelt árut, csak futár hozhatja? ebben az esetben lehet tudni, hogy pontosan (melyik nap) mikor jön? 2-3 napot ír a rendelésnél, de nincs arra módom, hogy 2-3 napig itthon üljek várva a futárt, ráadásul előrendelésről van szó, így meg pláne fogalmam nincs mikor jöhet...
-
válasz
polonic #36025 üzenetére
Tegnap visszamentem a vodába és megnézettem újra a beállításokat , de azt mondták, hogy minden oké! Tanácsolták, hogy nézzem meg másik 4g-s telefonban a sim-et. ( jelzem a voda szervíz készülékében-S5- sem működött a 4g) . Bementem egy gsm boltba , megnézettem a sim-et, de természetesen nem volt jó a 4g.
Igy este felhívtam az ügyfélszolgálatot, hogy most mi a gyík van. Azt mondta az ügyfeles, hogy újra beállítja a 4g-t és fél órán belül jó lesz.
Így is lettmost minden oké!
Köszi szépen a tanácsokat/segítséget srácok! -
Bling95
őstag
Arrol tud valaki valamit hogyha eszreveszik esetleg hogy en ezt kicsereltettem az milyen szankciót von maga utan ?
-
Bling95
őstag
-
válasz
Bling95 #36027 üzenetére
a kapott papirokon szerepel a kártéritési ára a kapott készüléknek, azt kell becsengetni és visszakapod a sajátod. ha nem akarod kifizetni, akkor a saját készüléked idővel értékesíti a voda, a befolyt összegből levonja a kölcsönkészülék árát és a maradékot visszakapod
-
Bling95
őstag
Mi van akkor hogyha olyan gagyi csere telefont adtak hogy mozgott a kijelzője és full levolt harcolva és betört a kijelzője?... kicsuszott a kezemből a számológép és kb 15 centiről ráesett... azért ettől nemkellene így behalnia szerintem...
Most ezt hogy viszem így vissza holnap vodába?
-
Jaja, flotta elöfizu
-
Bementem ma az ügyfélszolgálatra, hogy kapcsolják be a 4G-t a telefonon. Kaptam új 4G-es NFC-s sim-et illetve aktiválták a rendszerben a szolgáltatást. Sajnos még mindig nem jelzi ki a telefonom ( Note 3 ) az LTE-t.
Mi lehet a gond? -
Gercsi
tag
válasz
hercegno1991 #36016 üzenetére
Itt tudsz bővebben olvasni róla: Családbarát mobilcsomagok.
-
hercegno1991
csendes tag
lehet már tudni a mindigtv mobil perc dijait?
-
atosan
veterán
válasz
H.Istvan25 #36014 üzenetére
Így valóban az, más szempontból viszont hasznos. Nagy lányom kártyás, ha ne adj isten baj van, vagy valamit akar és elfogyott a feltöltés, hasznos is tud lenni. Szerintem tiltsd tőlük az sms-eket.
-
atosan
veterán
válasz
H.Istvan25 #36012 üzenetére
Aki kártyás annak miért rossz ez?
-
HXY
addikt
A Vodafone-nál is elérhetővé vált a visszahívás kérése SMS-ben, amennyiben a kártya egyenlege nem elégséges a hívás indításához.
A Telekomhoz képest negatívum, hogy maximum napi 3 darab visszahívást lehet kérni.
Az viszont óriási pozitívum, hogy bármelyik hálózatba küldhető az SMS!
-
-
szijartg
őstag
Red medium! Pár napja vettem észre hogy romlott a hívás minőség. iPhone 5S.
Beszélgetés közben olyan mintha megszakadna a vonal kb. 1mp-re és "átváltana" valami sokkal rosszabb minőségre! Elég idegesítő! Majd vissza(vagy nem). Térerő majdnem maxon!
Több helyen is tapasztaltam!
Ez mitől lehet?(#36009) Kicsirics77 F*sza! Ezt nem lehetne megszüntetni valahogy? Nagyon idegesít! Mert néha nem is hallom az idő alatt a másikat!
-
Nadec
csendes tag
Sziasztok!
A köszönet program kedvezményt online vásárlásnál is lehet érvényesíteni?
-
QbHead
aktív tag
Sziasztok!
Mivel kereséssel nem kaptam érdemleges választ ezért itt kérdezősködök.
A lényeg hogy pár napja volt kint logouton egy cikk hogy majd mindenkinek elérhető lesz a 4g csak legyen olyan a telefonja. Nos nekem most vagy egy egyszerű feltöltőkártyám 2 havonta töltöm 3k-val (havi 500mb bőven elég nekem így meg kijövök pont mert alig telefonálok hagyományosan) a lényeg hogy elképzelhető hogy a közeljövőben kapok egy sms-t én is hogy jön nekem is a 4g? Galaxy s4-em van (i9505 4g verzió)
("régi" sim kártyám van a piros kitörhetős ha ez befojásol valamit)
-
Sayuar
senior tag
válasz
attilav2 #36003 üzenetére
Köszönöm a kioktatást.
Ha hiszed, ha nem, más is ismeri a nano mértet. Sőt....használja már egy ideje.
Az, hogy eddig nem posztoltam a SIM-em fotóját (de amúgy az alsógatyám címkéjét sem) az azért van, mert nem tartom annyira együgyűnek a fórumtársakat, hogy ezzel fárasszam őket.De tudod mit: [link] ,már méretre is vágtam....
a két vodásat.
A tescos, a digi move, és a telekomos meg jól vagy így, ahogy van...Az hogy a kártyád dobálta a hálózatot, az pedig nem a méreten múlik.
-
attilav2
őstag
válasz
Sayuar #36002 üzenetére
Mint ahogy gondolom észrevetted nemcsak méretbeli különbség van az új(kivágható micro és nano) és a régi sim között. A chip az új simen kisebb. Az új telefonokkal előfordulhatnak problémák régi simmel. Fejlődik a technika úgy a simen lévő chip is fejlettebb lesz. Többször előfordult a Xiaomi R1S-el hogy nem érzékelte a simet, csak többszöri ki be kapcsolás után ismerte fel. Az R1S 2014 májusában jelent meg, nekem 2005 novemberi simem volt. Más érdekes probléma is volt, amit a régi simnek tulajdonítok, az ország bizonyos részein sokszor eldobálta a hálózatot, előfordult hogy a határt elhagyva nem csatlakozott automatikusan a külföldi szolgáltatóhoz miután a magyar térereje megszűnt, kézzel kellett ezt megtennem. Remélem az új kártyával már nem lesznek gondok. Te meg csak vagdosd méretre a nagychipes régi kártyád ha új telefont veszel
-
Sayuar
senior tag
válasz
attilav2 #36001 üzenetére
Örülök, hogy megmutattad, hogy néz ki az új sim: már el is felejtettem, milyen van a telefonomban.
Én is tudok vele wifizni, ez nagyon klassz dolog: akkor a legklasszabb, amikor fizetést utal a munkáltatóm, akkor szétwifizem a telefonom.Apropó SIM színe: ettől jobb vagy rosszabb a térerő?
Mert nekem sokkal jobb lett: mióta új SIM-em van, valami 4G izé virít a képernyőn. Azóta jobban gyorsul alattam az autó. Eddig csak 2, olykor 3G hatott rám kanyarban, most már 4G, belegondolni is szuper, hogy pl. egy vadászgépen 10G is van. Talán egyszer a vodafonenál is lesz 10G.
Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jellyfin, Emby, Stream.io, Plesk Streaming platform
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Óvodások homokozója
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest