Poco M6 Plus néven újrázhat a Redmi Note 13R

A telefon feltűnt a HyperOS által támogatott készülékek listáján és a TÜV Rheinland is adott neki engedélyt.

Két forrás és a Gizmochina információi szerint a Xiaomi épp globális megjelenésre készíti elő a Redmi Note 13R-t Poco M6 Plus néven. Az 5G-képes eszköz feltűnt az IMEI-ket gyűjtő adatbázisban, a HyperOS forráskódjában, illetve a TÜV Rheinland is kiosztott a kijelzőjére engedélyt. Arra viszont nem ad egyértelmű választ egyik forrás sem, hogy India piaca kapja-e csak a Poco M6 Plust, vagy Európába is eljut-e a készülék.

Poco M6 Plus kódnév alatt
Poco M6 Plus kódnév alatt (forrás: Gizmochina)

A TÜV Rheinland adatbázisában is feltűnt már a mobil
A TÜV Rheinland adatbázisában is feltűnt már a mobil (forrás: Gizmochina)

A Redmi Note 13R kifejezetten olcsó ajánlat hazájában Snapdragon 4 Gen 2-vel, 5000 mAh-s akkuval, LPDDR4x memóriával, UFS 2.2-es tárhellyel és 120 Hz-es maximális frissítésre képes IPS LCD kijelzővel, valamint két hátlapi kamerával. A HyperOS kódja szerint a Poco név alatt debütáló változat Android 14-gyel kerül majd piacra és akár 12 GB RAM-ot is kaphat, ami belépőszinten bőkezű. Az árazás terén 200 eurónak megfelelő összeg alatti kezdőárra lehet számítani, hogy a Plus modell ne legen drágább a Poco M6 Pro verziójánál, ami már értékesítés alatt van.

Hirdetés

Gamer laptop: már felveszi a versenyt az asztali pc-vel

PR Sokáig tartotta magát az a nézet, hogy a játékosoknak nagy teljesítményű asztali számítógépre van szüksége. Ez mára megváltozott: a gamer laptopok sem maradnak le mögöttük.

Előzmények

Hirdetés