Hirdetés
- Android szakmai topik
- Megjelent a OnePlus 13T
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Fotók, videók mobillal
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
<NewL>
addikt
már csak 540 sim van nekik ingyen
siessetek
mennyi idő alatt postázzák ezek ki?
amikor lejár az akció már küldik is,van esély ,h a héten megjön? -
g@bo
nagyúr
válasz
fekeandras #5046 üzenetére
faterom nagy telefon b.zi, van neki 3 is, nemtom minek...
egyiken áttért vodáról t-mobilra, ( általam egyik legrüheltebb cég ) bevallása szerint, többet tud dumálni ugyanazon emberekkel mint voda... szerinte voda kummantja a lét.
alapvetően az egyperces számlázás, lopás.
-
wwhy
veterán
a W910 tényleg B/1 Ft?
-
fekeandras
őstag
Bementem és jópénzért kértem egy részletes havi lebontást.(Kell hozzá a szerződés is, személyi nem elég)
Nektek még nem volt gyanús, hogy mikor kimeríted nullára az egyenleged (bármelyik vitamax csomagnál) a feltöltéskor nem a feltöltött összeg az egyenleged hanem azon felül van még rajta +XY forint is.Holott elméletben lenullázott egyenleget töltesz...Ha van még 70ft-om ne bombázzanak 0Ft-os egyenleg értesítő sms-ekkel.
Többek között az ilyen dolgok miatt hagyom ott a vodát. -
KMT
addikt
válasz
fekeandras #5040 üzenetére
Hogy tudtad megnézni, hogy mikor/miért/mennyit számláztak?
-
Chris21
csendes tag
válasz
fekeandras #5040 üzenetére
Én már múlt hónapban átmentem pannonba a smart csomagban! Vodás kártyám csak a v. city 19ft-os áráért van meg!
Nem is tudtam h a voda többet számláz a kelleténél.... Ez gyakori náluk? Hogy is van ez? -
Studi22
aktív tag
válasz
zsoltika86 #5042 üzenetére
Most lett behozva Multimédia csomag nem olyan rég,én nem nagyon számolnék rá...
Mod:Newl nem hinném hogy emiatt ne menne,max tündér csengő-bongó női hangok nem keresnek meg újabb lehetőségekkel...
-
fekeandras
őstag
Ez a Vitamax tarifás kavarás ... Öregem.
Vitamax Joker Plusz-ban vagyok amióta csak elérhető.De lassan húzok vissza T-Mobile hoz valami üzleti csomagba.Ennyit a Vodafonról.Ezzel a variálással sok embert elbuknak majd...
Arról nem is beszélve hogy az egy perc nem is egy perc náluk...
(Mert hogy 1perc 48másodpercért 3percet számláztak ki)
Köszi Voda.-1 ügyfél.
-
Studi22
aktív tag
90 napig tudod felhasználni róla az 500Ft-s egyenleget,uttána még 60 napig tudsz hívást fogadni rajta de a rajta lévő egyenleget már nem tudod felhasználni és nem tudsz hívást indítani.
Mod:Ha sietsz a [vodafone honlapra] akkor még kapsz ingyen is!
-
Studi22
aktív tag
Na most akkor mindenkinek,nem csak neked.
Akinek régi tarifája van és opciós díjat igényel(sCOOL,Joker Plusz,Határon Túl) és ne adj isten nincs pénz az egyenlegén mikor beterhelné a Voda az új időszak kezdetén akkor a rendszer kiváltja Standard-ba de uttána ha tölti az egyenlegét visszaválthat, a régi megszokott tarifájába.
Viszont ha saját maga kivált belőle akkor már nem(dec 1-től),onnantól nincs lehetőség visszaváltani. -
D@ni88
addikt
na olvasva a az új tarifákat, hááát kicsit furcsa... mintha drágák lennének, és ez a jutalom?
Most sCOOL tarifacsomagban vagyok, tehát ha nekem nem lesz elég pénz a kártyámon, és visszaáll valami elb@szott tarifacsomagra, akkor már nem tudok rá visszaváltani?hogy is van ez? köszönjük Robin, biztonság kedvéért rendeltem magamnak egy új simet ingyen
-
szumoo
senior tag
-
vante
aktív tag
Köszönöm a sok segítséget
-
Kampone
tag
Allandoan megszakad a notin.valami 5let?
-
vante
aktív tag
Gyors kérdés: 3g-s net egyenlő az itt jelenlévőkkel?
[link]tehát, ha csak telefonról akarok 3g-vel nyomulni (semmi pc, és társai)
-
okib4100
aktív tag
Na megnéztem mégis mi ez az új vitamax ha már ennyien anyázzák.
Per pill djuice kártyásom van, mert nem használom sokat a telt, akkor is 80% pannonra, ott meg ugye 5pután 0 van.
Az alap vitamax (új) percdíjra annyi mint az alap djuice, viszont az sms 20 helyett 39 Ft
A másik kettő a pannon praktikum hálón belül/csúcsidőn kívül csomagjára hajaz, annál pár forinttal olcsóbbak, vagy többel is sms terén.
A jutalmak jó ötletnek tűnnek, de azért hozzá kell tenni, h a hétvégi hálón belüli beszélgetés anyagilag nem igazán rázza meg a szolgáltatót
Az extrákat viszont egészében véve előnytelennek tartom a pannonhoz képest, kivéve a kedvenc számot. A sms100 elég LOL hogy csak hálón belül használható fel, az ingyen hétvégének nem látom értelmét 1000-ért, ha 3000 feltöltéssel jutalomként is megkapom ugyanezt (feltehetően a jutalom csak egy bevezető akció, és mondjuk fél-egy év múlva csendben kivonják a forgalomból)
All in all, nem mondom h ezek annyira übermájer ajánlatok, de nem annyival előnytelenebb a másik két szolgáltatóhoz képest, h megérdemeljék az anyázást. Továbbra is azt látom kiolvasódni a voda stratégiájából, h inkább előfizetős ügyfeleket akarnak szerezni, vagy oda átterelni a prepaideseket, mert azon a fronton nagy jó ajánlatok vannak (a MM tarifák szerintem publikus ajánlatok között talán a legjobbak, és a fix-nek is megvan az az előnye a pannon/t-hez képest h sms-re is jó a havidíj, ill. h a keret lebeszélése után nincs büntető tarifa - v.ö. Relax akármennyi) -
<NewL>
addikt
sziasztok
egy kis segitségre lenne szükségem mint mindiga következő
nagymamának adtam egy telefont,had szextelefonáljon
vettek bele egy simet,azon nemtudom ,h mennyi lebeszélés volt,feltöltötték 1x a legkissebb összeggel amivel lehetettés most mutatta nekem ,h nem tud telefonálni
nézem okt 31én lejárt a kártya érvényessége. (de még maradt rajta lebeszélhetőség is)
Akkor ezt már hiába töltöm ennek csőd,vége ugye?
Ha igen akkor mit vegyek neki,h minél több ideig tudjon aktiv maradni a kártyája? Nemsokat beszél,csak van neki,h miért azt nemtduom,de erősködik ,h neki kell telefon.
Köszönömüdv szabi
-
HXY
addikt
Én meg maradok a dou-nál, ahol is minden hónapban visszakapom a lebeszélt összeget.
-
Vtwo
senior tag
Az Uno Plusz nekem megfelel,maradok ennél.
-
Algieba
őstag
Maradok a Joker plusz tarifámnál. A "jutalom" számomra használhatatlan.
-
Chris21
csendes tag
Akkor maradok citys, csúcsidöben meg a djuice smartot használom!
-
Hawk1979
őstag
"2008. december 3-án a VitaMAX Uno, Uno Plusz, Duo, sCool, Joker, Joker Plusz, Határon Túl , és City tarifák lezárásra kerülnek, s ezt követően tarifaváltással nem elérhetőek.
Amennyiben most ezen tarifák egyikét használod, akkor a lezárást követően jelenlegi tarifád továbbra is igénybe veheted! "
Nesze nektek kisemberek,Robin jött,látott,és belesz@rt.... -
g@bo
nagyúr
válasz
grafikus17 #5006 üzenetére
ahha...
aszittem csak egyszeri mézesmadzag.
szal ha 3 rugót tolsz a karira, hétvégén hálón belül free a hivás. nem rossz.... ennyire kell nekik a zsé?
-
sekli
addikt
válasz
de ezeket csak az új vitamax csomagokkal lehet felhasználni, vagy a régiekkel is...?
-
FRENK1988
veterán
válasz
de akkor ha én a hétvégi ingyen telefonálgatást választom akkor egész hónapban(hétvégén) ingyen beszélek a vodás ismikkel?
-
grafikus17
senior tag
NEM EGYSZERI JUTALOM!!!!!!!!! Szeritnem.
Fontos tudnivalók a VitaMAX Jutalmakról* Egyszerre csak egy VitaMAX Jutalmat használhatsz (Jutalom Hétvége vagy Jutalom SMS), de bármikor díjmentesen választhatod helyette a másikat.
* A VitaMAX Jutalmak érvényességi ideje 31 nap. Az érvényességi idő kezdete a legutolsó, minimum 3000 Ft-os feltöltés dátuma
* Ha a Jutalom SMS-t választottad és 31 napon belül többször feltöltöd a telefonodat, akkor a felhasználható SMS-ek száma összeadódik, de nem lehet több 60 darabnál.
* Fel nem használt Jutalom SMS-eid törlődnek az érvényességi idő lejárta után -
FRENK1988
veterán
Hellóka!
Nem tudjátok honnan lehetne megszerezni/letölteni a Rózsa és Robin videót?
Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- 2db move konttroler 1 hónap garival!
- Apple MacBook Air 2020 13" Retina Ezüst 8GB Ram 256GB Új Állapot.Csere ON
- Xiaomi 14T Pro 5G 512GB 12GB RAM Dual Garancia Új. Csere ON
- Diablo IV Expansion bundle! Vessels of hatred is ! Spring Sale! AKCIO!
- Samsung Galaxy S23 Ultra Garancia 256 GB 8 GB Ram. Fix Ár!
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 3600MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest