- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
baloghgabor
aktív tag
Pár napja süket a jó dolgok, semmit sem ajánl fel . 😕
A GPS nyakörv, vagy akármi pedig azóta is üzemel, hol meg nem, így pár gondolat és szakértőktől kérdésem lenne : reggel 8-9h között többször produkálta, hogy offline módba lett a berendezés. Múlt vasárnap éppen kerestem is volna a Cicát, akinek a nyakán volt és az utolsó hely alapján meg is lett (nem messze onnan), de nyilván csörgetni nem tudtam (be akarom nekik tanítani ha csörög a nyakukban ez a vacak akkor irány haza és kapnak finomat, Pavlov macskái 😁). De rendszeresen előfordul hogy délelőtt egyszerűen nincs a berendezés. Vagy az elmúlt nap időugrást végzett a macska, egy ~ 10km arrébb bukkant fel. Kolléga még viccelődött is, hogy biztosan egy sas kapta fel. (nekem nem volt ennyire vicces), majd hirtelen otthon volt a jel ismét és normálisan működött utána. Kérdés ❓ létezik hogy a közelben lévő egy, kettő torony most állt rá csak üzemszerűen a berendezésre? Nekem is sokszor a telefon torony közelébe rak, de háromszögelni nem tud mert csak ez a kettő torony van a közelben (egyik csak 2g tud, másik a 4g képes). Vagy valami adatforgalmazás folyik ebben az időben és a torony nem látja, vagy nem megy annyi adat nálam olyankor? Mindenesetre nagyon vegyes így az egész hozzáállásom, mert egyrészt megbízhatatlan az egész így, és ha éppen szükség lenne rá, akkor nem működik akkor nem sokat ér az egész így. Még a 14 napon belül vagyok így lehet vissza is küldöm a Vodafone-nak, használják egészséggel!
Pláne a legújabb húzásuk után, amit műveltek, még magukat is alul sikerült múlniuk (külön posztban írom).
Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egérpad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ingatlanos topic!
- sziku69: Szólánc.
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest