- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbi21
senior tag
Ma minden további nélkül kicserélték a simemet, kedvesek, gyorsak voltak, úgyhogy maximális respect a kedves dolgozóknak ! Gyorsan elröppent a várakozási idő, addig ismerkedtem optimussal egy kicsit
-
Norbi21
senior tag
Bocsmár, nem tudok én mindent . Akkor még még nagyobb grat nem ? Egyébként az miért lehet, hogy a szigetfonhoz kapott simet nem érzékeli az 5310 több próbálkozás után sem? Nem mintha számítana, mert nem használom azt a kártyát, csak kíváncsi vagyok.
-
Norbi21
senior tag
Sziasztok! Adott egy vodafone 248 szigetfon. A hozzá kapott simmel tökéletesen működik, viszont amint beleteszem az én közel 5éves előfizus kártyámat, eltűnik a menü, csak egy nagy fehérség jelentkezik. Viszont ha beütöd a számot, telefonálni lehet vele. De nem is csörög bejövő hívásnál. Ami érdekes, hogy a szigetfonhoz kapott simet viszont nem érzékeli a nokia 5310-em. Valaki tudna esetleg valami tippet adni a gondomra? A lényeg az, hogy tudjam az előfizus kártyával használni a 248-at, melóra ugye.
-
Norbi21
senior tag
Sziasztok! Esetleg erre valaki valamit tudna mondani ?
[ Szerkesztve ]
-
Norbi21
senior tag
Sziasztok! Barátnőm secretének fülese egyik pillanatról a másikra dobozhangot kezdett produkálni, illetve nagyon halk lett. Érdeklődni szeretnék, hogy a voda garancia valamilyen szinten kiterjed erre, vagy esetleg LG garancia van a tartozékokra is?
-
Norbi21
senior tag
Az Alap ár tájékoztatásra szolgál. Erről tudna valaki valamit? Vagy ez miért van ott? Nekem nagyon nem világos. Ha tájékozódom, a saját kategóriámból fogok nem ?
-
Norbi21
senior tag
Sziasztok. Azoktól kérdeznék, akik rendeltek már weben telefont, mik a tapasztalatok a futárral, a megrendelés után kb. mennyi idő,mire ideér a telefon? Csak hogy tudjak tervezni. Az előfizus árból is adnak kétezer kedvezményt, vagy az csak a kártyás árra vonatkozik? Köszi előre is.
-
Norbi21
senior tag
válasz mukibuci #10451 üzenetére
Az ünnep az ünnep . Következő kérdésem lenne: anyu ebben a PSZ tanári csomagban van, és én is ugye a neve alatt vagyok ott. Születésnapjára szeretnék venni neki ajándék gyanánt egy telefont, de én ugye így nem vehetem meg, mert ő a kedvezményezett. A kérdésem az lenne, hogy esetleg az ő meghatalmazásával megoldható a dolog, vagy mindenképpen ő kell hozzá személyesen?
-
Norbi21
senior tag
Azt szeretném kérdezni, hogy videótelefonáláshoz mi szükséges? Mert mindketten bekapcsoltuk a 3g-t, de azt írta, hogy a szolgáltatás nem elérhető. Csak meg kell rendelni, vagy pedig csak havidíjas formában létezik?
-
Norbi21
senior tag
Belsősöktől kérdezném, hogy aki már nyert az egymegegy játékon adott esetben nyerhetne még egyszer? Elolvastam a részvételi feltételeket, de erre vonatkozóan nem találtam infót. Mert ha lehet akkor rárepülök még egyszer
-
Norbi21
senior tag
válasz mukibuci #10074 üzenetére
Igen, szerintem nagyon sok múlik azon, hogy milyen gépen és milyen nettel megy a dolog. De ha van egy asztalid meg esetleg egy laptopod akkor egyedül is tudod játszani,most én is úgy tolom . Mondjuk azt nem tudom hogy nyertesként kapnék-e még két telefont ha véletlen nyerek. De olyan úgyse lesz
-
Norbi21
senior tag
válasz mukibuci #10046 üzenetére
Igen, sajnos eléggé visszaestünk . Nekem is szaggat, amikor már magasabb szintű pályákon vagy és jön 3-4 egyszerre, akkor szinte követhetetlen már . Na sebaj, megyek hnap Gödöllőre, remélhetőleg a kolis neten hasít majd mint a villám . Mondjuk két kp500-at megérne ha véletlen elsők lennénk
[ Szerkesztve ]
-
Norbi21
senior tag
Egyből kapcsoltak ügyintézőt, semmi várakozás nem volt. Az egy+egy játékkal kapcsolatban kérdeztem tőle, méghozzá azt, hogy mikor van a heti zárás. Ő vasárnap éjfelet mondott. Szeretném a belsősöket megkérdezni, hogy ők is így tudják ?
-
Norbi21
senior tag
Sziasztok. Ügyintézőt melyik menüpont alatt találok? Sehol sem találom
Szerk. közben megtaláltam
[ Szerkesztve ]
-
Norbi21
senior tag
Sziasztok! Ezt a kérdést már érdeklődés szintjént felraktam a pannon topikban is, de kíváncsi lennék ti mit mondtok rá, kicsit offos, inkább beteszem abba, bocsánat érte, de érdekel na . Szóval az hogy lehet, hogy a másik két szolgáltató árlistája tele van LG készülékekkel is, a pannonnál pedig írd és mondd 1 db alaptelót lehet tőlük kapni. Ez min múlik egyáltalán? Köszi a választ, Üdv mindenkinek!
-
Norbi21
senior tag
válasz manchester85 #9699 üzenetére
Ó, azok a régi szép idők
-
Norbi21
senior tag
Sziasztok! Nagy készletkisöprés van a vodánál? Visszajött a régi nagy kedvencem, a 6234, valamint a 6120 classic is, a secretről nem is beszélve . Ezek ténylegesen kaphatók is, vagy ez csak egy-egy boltra jellemző?
-
Norbi21
senior tag
Apunak most e50-e van, 3éves, kicsit leharcolt, de előfizuban megérné 20ér ugyanilyet venni szerintem. Főleg, hogy ugye ehhez van kihangósító szett is, de ugyebár ez még a régi fajta bemenetű... Jut eszembe: valami mód létezik annak kiderítésére, hogy hol lehet ezeket a telefonokat még kapni?
-
Norbi21
senior tag
Sziasztok! Az E50, 5700 az véletlen került be az árlistába, vagy ténylegesen lehet is kapni ?
-
Norbi21
senior tag
Sziasztok! Valaki megtenne annyit nekem, hogy elmondaná részletesebben, mi is ez az IKEA flottás csomag? Amennyiben nem hozható nyilvánosságra az infó, valaki meg tunda dobni egy priváttal ezzel kapcsolatban? Előre is nagyon köszönöm !
-
Norbi21
senior tag
Sziasztok! Annyit szeretnék kérdezni, hogy aki eddig évek óta stabil b-kategóriás volt a vodánál a havi forgalma alapján, az ebben az új rendszerben melyik kategóriába fog tartozni?
-
Norbi21
senior tag
Sziasztok! Az mit jelent, hogy a nagyon várt érintős vodafone 541 már bennevan az árlistában, de semelyik kategóriában nincs ár hozzárendelve?
-
Norbi21
senior tag
Én annyit szeretnék kérdezni a kedves vodánál dolgozó fórumtársaktól, hogy mi alaján dönti el a voda, hogy egy adott telefon bekerül-e az akciós árlistájukba. Igazából csak kíváncsi vagyok, aki tudja, megosztaná velem? Mert szerintem pl. ha lenne Aréna és sok más telefon még a listában, vinnék elég szépen nem?
-
Norbi21
senior tag
Sziasztok! Ennyi lenne a kérdésem:amik a netes árlistában szerepelnek 1ft-ért telefonok, és nincsen lehetőség online rendelésre, akkor azok a telefonok csak 1-1 bolt kínálatában szerepelnek már? Honnan tudom meg, hogy esetlegesen melyek ezek a boltok? 1270 ? Köszi a választ!
-
Norbi21
senior tag
válasz Sztbeni #7651 üzenetére
Csak ismételni tudom mukibuci fórumtársat, aki pár hozzászólással feljebb kifejtette, nem is egyszer, hogy nem szolgáltathatnak semmilyen infót. Ott az is le volt írva, hogy szeptember-október körül jó pár új modell fog megjelenni, lehet, hogy akár az E52 is. Mondjuk én is kíváncsi leszek az új modellekre
-
Norbi21
senior tag
válasz Viktor0610 #7552 üzenetére
Bocsánat, nem tudtam melyikben kapok majd rá kielégítő választ, de akkor megyek a mobilos kérdésekhez. Próbáltam minél több infót összegyűjteni minél több helyről.
[ Szerkesztve ]
-
Norbi21
senior tag
Sziasztok! Valaki tudna nekem segíteni? Gondok vannak a csütörtökön előfizusan vett lg kf750-emmel. 2 gigás memóriakártyát 4-nek látja, és semmit se enged vele csinálni, ezt több kártyával is eljátszotta. Gondolom ebből szervíz lesz. AZ igazi kérdés az, hogy ezt csak szervízbe adhatom le, vagy ilyenkor még él, hogy 3 napon belül kicserélik a telefont? Vagy az csak nagyobb probléma esetén vehető igénybe? Természetesen a telefon vodás. Köszi a segítséget előre is
-
Norbi21
senior tag
Sziasztok! A következő kérdésem lenne: 2004-es kiadású azt hiszem a sim kártyám, és szeretném újra cserélni. Van erre olyan módszer, ami díjmentes,vagy ezért mindenképpen fizetni kell? Ha igen mennyit? Köszi a válaszokat előre is!
-
Norbi21
senior tag
Sziasztok! Elsősorban vodánál dolgozó fórumtársak segítségét szeretném kérni, de akinek esetleg van infója, ne tartsa vissza : van rá esély, hogy a vodánál is lehet kapni lg arénát, vagy erről lecsúsztam ?
-
Norbi21
senior tag
Sziasztok! Valaki meg tudná mondani, hogy most a voda két éves garanciát vállal a telefonokra, vagy csak egyet? Ugyanis barátnőm v640i-je júniusban volt egy éves, közvetlen utána be is döglött, ezért kérdezem ezt a garancia- dolgot. Más: valaki tudna abban segíteni, hogyan tudnék a telefon segítségével a gépen netezni? Előre is köszi!
-
Norbi21
senior tag
Kedves fórumtársak, akik a vodafonnál dolgoztok, tudnátok nekem egy picit segíteni? MEg tudnátok mondani, hogy w200i-t merre találok még? Mert 1ft lenne, annyit megér nekem. Rendelni már nem lehet neten. Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone 14 Pro 128 GB Silver, Kártyafüggetlen! Mint egy új!!! 86% Akku!
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron Lenovo IdeaPad Gaming, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX3050
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron MSI GF63 Gamer, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX2050
- Laptopok alkatrésznek
- Laptopok alkatrésznek
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest