Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lomha lepke

    tag

    válasz #41635072 #5787 üzenetére

    Rózsa és Robin távozik, de a jutalom marad. A Jézuska sem kéri vissza az ajándékot, csak mert vége a karácsonynak. :DDD

    Az 1G-s internet elérhető előfizetéseseknek önálló tarifacsomagként, valamint meg lehet rendelni már meglévő telefonszám mellé opcióként is, ez utóbbi esetben mind előfizetésesek, mind Vitamaxosok használhatják.

    Ha önálló tarifacsomagként kötöd, de csak SIM only-val, akkor nincs hűségnyilatkozat. Ha veszel mellé modemet is, akkor már van hűség, ez alapból két év, de akció is van, ebben alá lehet írni egy évet is, viszont akkor egy év tarifahűséget is vállalnod kell (persze tarifahűséget vállalhatsz két év normál hűségnyili mellett is).

    A szolgáltatás a SIM kártyára van aktiválva, tehát internetezésre alkalmas telefonnal közvetlenül a készülékkel is használható (amennyiben a megfelelő beállítások is szerepelnek a menüben).

    Az árazás. Előfizetéseseknél 3000 Ft/ciklus, az 1 gigás adatforgalom átlépése után, minden további megkezdett 10 kbyte-ért 30 fillért kell fizetni. Feltöltőkártyásoknál a díj szintén 3000 Ft, ezért az aktiválás napjától számított 30 napon keresztül lehet használni, az 1 giga elérésekor a szolgáltatás automatikusan törlődik, de megfelelő egyenleg birtokában bármikor újra aktiválható. Az adott időszakban a keretből esetlegesen fel nem használt adatforgalom nem vihető tovább, ez mindkét ügyféltípus esetében elvész.

    Az aktuális adatforgalmat lekérni előfizetéseseknek a 1751-es, feltöltőkártyásoknak a 171-es számra küldött, "NET" tartalmú (idézőjel nem kell :D) SMS-sel lehet, a lekérdezés díja bruttó 43 Ft.

    szerk.: Az utolsó blokkhoz csak annyit, hogy muszáj egyértelműen fogalmazni. Túl sok ilyen, vagy ehhez hasonló tartalmú SMS érkezett már tarifacsomagváltási kérelemként: "tévészóközjépévé". :W :C

    [ Szerkesztve ]

    "Az okos ember elvégzi a sors által reá rótt feladatot. A bölcs ember másokkal végezteti el maga helyett." Rahim el-Haszra

Új hozzászólás Aktív témák