- iPhone topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
Igen van, a beszerezhetőséget nem ismerem. Delta 92x15mm coolers, Orion 92x20mm coolers
-
szasanyi
félisten
Thermalright T-Rad2 (plusz halk venti hozzá) esetleg T-Rad2 GTX ha be tudod szerezni.
-
-
szasanyi
félisten
Te tudod. Az Accelero S1 2x annyiba kerül mint az L2Pro, aminek a kompatibilitása is jobb.
Ha esetleg találnál döglött MSI 7950GT 512MB Silent hűtőt, olcsón... ilyen egyik oldalról:ilyen másik oldalról:
Hozzáteszem: a 7950-re passzív módban kevés! A kártyám 70 fokig melegedett zárt házban, idle. Na ezért nem szeretem én a passzív hűtéseket.
-
szasanyi
félisten
Passzolom. Nem vagyok híve a passzív hűtésnek, mert a hő a házban nagyon fűt. Esetleg az Accelero L2Pro hűtője? 5v mellett extra halk, és a kártyádra kiváló. Óriási kompatibilitással rendelkezi, később is jó lehet. Itt egy teszt részlet HD4850 kártyával, ami azért eléggé melegszik:
-
varsam
őstag
Próbáld ki mindkét módon és nézd meg, hogy melyik tartja alacsonyabb hőmérsékleten.
(#2204) birozoli7800: Tudnál képet mutatni a kártyáról, hogy milyen hűtő van rajta? Mekkora venti, stb..?
Én most vettem a hűtőm a vga-ra (Arctic Cooling Accelero S1 rev2), vagy 2 hetet rágtam rajta magam, mert sokalltam a pénzt, de csak egyszer kell megvenni és megérte sztem, és később is jó lesz akár egy nagyobb kártyára is.
De ha nem akarsz rá költeni sokat, akkor nézz szét az apróhirdetések között, és keress vmit, ami jó a kártyádra, vagy nézz hasonló venti után a boltokban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bittorrent topik
- Xbox Classic / Xbox 360
- Filmvilág
- iPhone topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Hardcore café
- 24 Hours of Le Mans
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Macbook White 13" unibody
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged