- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- 8300 mAh, maradhat?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Richard!
addikt
válasz
Hadeska22 #9168 üzenetére
Igen, gyorskötözős megoldás. Legjobb, legolcsóbb, leggyorsabb
Kimaxolt Fuhrmark tesztet lefuttatva maximum 64°C volt a VGA, 1050-es RPM-nél. 2020. Aug. közepe, 26,5°C-os szobában.
Ugyanezen felbuzdulva cseréltem le a CPU hűtés Scythe Fuma tornyán a két amúgy jó és viszonylag halk ventit három Arctic P12 PWM PST-re, az eredmény ott is nagyon durva lett annak ellenére, hogy azért anno a gyári Slip Stream ventik se voltak rosszak...Azóta is ezek vannak fent. Az alaplap is bírja, pedig ~1,2-1,3 kg
-
Richard!
addikt
válasz
Hadeska22 #9166 üzenetére
Szia!
Anno 3 éves Gigabyte 1060-as kártyát vettem, ami G1 Gaming hűtéssel volt szerelve. 4 évesen előjött a típushibája, hangos volt és kerregős.
Ezt megelégelve cseréltem le 2 db Arctic P12 PWM PST-re és MX-4 pasztát is kapott teljes nagytakarítás mellett. Meg sem fordult a fejemben gyári, vagy gyárihoz közeli megoldás
Vigyázat, visszataszító kép❗❗❗
Mindenesetre szép munka volt és szép eredmény a Zotac-től. Én is közel 20°C-ot nyertem és csendességet, ami nálam elég fontos 🙏
Szóval csak ennyit a bé kategóriás GPU brendekről...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpársportok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Futás, futópályák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Napelem
- További aktív témák...
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest