- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Richard!
addikt
válasz
Hadeska22 #9168 üzenetére
Igen, gyorskötözős megoldás. Legjobb, legolcsóbb, leggyorsabb
Kimaxolt Fuhrmark tesztet lefuttatva maximum 64°C volt a VGA, 1050-es RPM-nél. 2020. Aug. közepe, 26,5°C-os szobában.
Ugyanezen felbuzdulva cseréltem le a CPU hűtés Scythe Fuma tornyán a két amúgy jó és viszonylag halk ventit három Arctic P12 PWM PST-re, az eredmény ott is nagyon durva lett annak ellenére, hogy azért anno a gyári Slip Stream ventik se voltak rosszak...Azóta is ezek vannak fent. Az alaplap is bírja, pedig ~1,2-1,3 kg
-
Richard!
addikt
válasz
Hadeska22 #9166 üzenetére
Szia!
Anno 3 éves Gigabyte 1060-as kártyát vettem, ami G1 Gaming hűtéssel volt szerelve. 4 évesen előjött a típushibája, hangos volt és kerregős.
Ezt megelégelve cseréltem le 2 db Arctic P12 PWM PST-re és MX-4 pasztát is kapott teljes nagytakarítás mellett. Meg sem fordult a fejemben gyári, vagy gyárihoz közeli megoldás
Vigyázat, visszataszító kép❗❗❗
Mindenesetre szép munka volt és szép eredmény a Zotac-től. Én is közel 20°C-ot nyertem és csendességet, ami nálam elég fontos 🙏
Szóval csak ennyit a bé kategóriás GPU brendekről...
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Érkezik az OpenAI saját böngészője
- Autós topik
- Villanyszerelés
- Wise (ex-TransferWise)
- Gyúrósok ide!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Automata kávégépek
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest