- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Mobil flották
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
t256
őstag
válasz
hertzeg #5359 üzenetére
Szia!
Arctic Cooling hűtők jók. Én egy másik topikban kérdeztem rá a hűtőcsere bonyolultságára.
A válasz az volt, hogy lesz mellékelve leírás, egyszerű kicserélni.
Amikor szeded le a régi hűtőt, azt NE feszegesd, mert kárt tehetsz a VGA-ban. Csavargatni, tekerni kell, hogy elengedjen az odaszáradt paszta.#5351-es hozzászólást olvasd el és a felette lévő párat.
Nekem egy olyan kérdésem lenne a hozzá értőkhöz, hogy az AC Accelero S1-hez mennyire jó a hozzákapható turbo module? Két kisebb ventiről van szó, amit ajánlott feltenni HD6850-es kártyára.
Esetleg ki lehetne váltani ezt egy jobb házventivel?CAVDp880A: Mivel hasonló cipőben járunk leírom Neked mit találtam az AC weboldalán.
Tehát ha HD68XX kártyára szeretnéd feltenni a hűtőt, akkor szükséged lesz egy ilyen kiegészítőre.
VR001 accessories set a neve. Hővezető paszta és több ramsüni (heatsink) Mellette találsz egy pdf-et, amin ott a leírás, hogy mit hova kell tenni. Tanulságos!
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövedelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gumi és felni topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OpenWRT topic
- ASUS ROG Ally
- Formula-1 humoros
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged