- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
manya777
tag
válasz
Fitzgerald #8591 üzenetére
Szia. Én nem mint szakértő (attól távol állok) csak mint felhasználó tudok annyit hozzáfűzni hogy a gtx 680 vga mat így vettem használtan kb 3 hónapja twin turbo II vel felszerelve. Általában HW monitorral nézem az értékeket, de benchmarkkal és furmarkkal is néztem már. Belinkelem a képet amit most csináltam.
Mondjuk nem tudom hányféle ilyen tesztelő progi van, ez amivel Én néztem 26 jelenetet vág össze, igaz nem tart tovább pár percnél az egész, de max 72 fokig engedte melegedni a gtx et az Arctic T T II. A fordulatszám meg 900 ig ment fel az alap 600 ról, ami kevesebb mint 50 %, ha jól tudom 2000 a max fordulat ennél a hűtőnél. Mondjuk a ház zalman z11 plus. van benne cooler rendesen, 1 elől, 1 hátul, 1 a tetején, 1-1 a 2 oldalán. gondolom ezek is rásegítenek valamelyest, na meg a vramokra is alumínium hűtőbordák vannak ragasztva passzív hűtés gyanánt, talán ez sem elhanyagolható. Mondom nem vagyok szakértő, ezt ami most neked van nem ismerem, de az évek során volt már néhány Vga-m, bőven ez a leghalkabb eddig mind közül, az Arctic Twin Turbo 2 nek köszönhetően.
Egyébként ha már úgyis szóbajött... Vannak gondjaim a pc mmel, néha a monitor elveszíti a jelet és kikapcsol, gyakorlatilag olyankor elszáll a gép is, vissza nem lehet csak újraindítással hozni. VGA s meg alaplapos topicba is írtam már, de még nem nagyon sikerült kiszűrni ez mitől lehet. Na most mindegy is, a lényeg gondoltam benézek a vga hűtő borda alá hogy fest, szétszedtem és láttam hogy a paszta itt ott hiányos, mintha csomós is lenne, és a vga chip körül is van csomó belőle. Szépen megtisztítottam, és újra pasztáztam. ( http://www.220volt.hu/Kolink+hutozsir+4g+fecskendo ) ... ilyen pasztát vettem. Úgy csináltam ahogy youtube on mutatják, szépen egy borsónyi pasztát egy plasztik lappal elegyengettem a chip felületén. Visszacsavaroztam a bordát a panelra, elindítottam a gépet, és gondolván majd most sokkal hűvösebb lesz a kártya futtattam a benchmarkot meg furmarkot is. Hát nem hogy hűvösebb, de forróbb lett. 75 fokra melegedett a vga, és a cooler fordulatszáma is 1020 on ment, (eddig ilyen magas értékek egyszer sem voltak a régi , már elhasználódottnak tűnő pasztával sem). Először arra gondoltam a paszta rossz ennyire. De most szétszedtem újra, és látom a szépen elegyengetett paszta összeszerelésnél mind kipréselődött a chip szélére, mintha alig kentem volna rá tegnap. Nyomtam rá ismét egy adagot már a rajtalévőre, és most annyira nem is egyengettem el. De mikor összeraktam és megint teszteltem ( a fenti kép onnan van) már hűvösebb volt ugyanazon a terhelésen, és a fordulat szám is bőven 1000 alatt maradt mint látható. Szóval megjártam kicsit azzal a precíz pasztakenegetéssel. Most hogy csak netezek 27 fokos a vga egyébként. Mondjuk utána néztem, azt olvastam 97 fokot bír a gtx 680, ebből kiindulva tegnap az a max 75 talán nem volt olyan vészes még, de azért ha kevesebb az csak jobb azért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Crucial 240GB SSD eladó
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest