- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zsolt0324
csendes tag
válasz
sagesz93 #1298 üzenetére
Az ujraindulás rengeteg dolognak lehet a fügvénye ezért nehéz megtalálni az esetleges hiba forrását lehet proci höfok elérte a beállitott maximumot vagy a táp kezdi magát megadni vagy a memoriák vagy az alaplap vagy még kismillio szarság ami a gépbe van
amugy nekem is ujraindul sokszor :\ de én ugy vagyok már vele h beleverek 1 et azt jolvan:d
-
total90
veterán
válasz
sagesz93 #1292 üzenetére
Szívesen.Nekem is segíteni szoktam ha szükségem van rá...
Konkrét méretet nem tudok,esetleg mérd meg a bordák közti távolságot és attól egy picivel vastagabbat kell venni ,de azt nem hiszem,hogy kapnál egy számtech üzletben inkább egy barkács üzletben.Ha valmi gond van nyomsz egy privt és letárgyaljuk... -
total90
veterán
válasz
sagesz93 #1285 üzenetére
Tipp,hogyan rakd rá a kártyára a ventilt.Gyors paintes munka,de a lényeg látszik.Szal rárakod a ventilt,sarkaiba 4 csavar és fent is van
Ezt a ventil attól függően,hogy milyen kivezetése vagy a tápra vagy az alaplpra dugod.
Én úgy oldottam az enyémnél,hogy volt egy rossz régi grafom,kettévágtam és rácsavaroztam a végére egy ventilt.A graf alá raktam és kész is -
total90
veterán
válasz
sagesz93 #1285 üzenetére
Egyszer fogsz barkácsolni,aztán hamar rákapsz
Na ugye a Te karidon a 2 pipe a grafod fölé megy és ott vannak a bordák.Csak simán rárakod a ventilt és ráerősíted pl. egy-két drótdarabbal vagy befőttes gumival(ezt egy logoutos srác csinálta egyik tesztjében),de van olyen megoldás,hogy csavarral.A bordák közé(nem tudom milyen sűrű,esetleg egy fényképet róla...)be lehet csavari egy-két csavart mint pl. sok alap CPU ventilen.Fantázia dolga az egész -
total90
veterán
válasz
sagesz93 #1269 üzenetére
Hm...most gondolkodtam én is,hogy anno nekem a grafomon írta,hogy 350W kell neki de az akkori 300W-os tápommal is simán vitte
Szal,lehet a graf hűtés mehet neki.
Nincs egy ventil a házadban sem,az elejéra vagy a hátuljára felrakva ami direkt a házat hűti és nem alkatrészt?Mert ha van lekapod egy fél órára a teszt erejéig kész is. -
total90
veterán
válasz
sagesz93 #1267 üzenetére
Hát lehet a grafnak elég a 300-as táp de más is van a gépben
.Ventil...nincs egy haverod akinek lenne egy felesleg 80*80-as ventilje kölcsönbe?Ne kell rábarkácsolni,csak ráteszed próbára és ha úgy is újraindul akkor lehet mégis a táp,bár kapásból nekem az tűnik kevésnek.
-
total90
veterán
válasz
sagesz93 #1264 üzenetére
Szia!
Én a TDU-t ASUS A7N8X alaplapon 2600+-os Bartonnal 2000Mhz, 1GB+2x256MB DDR400 RAM-al és egy MSI 7600GS(512MB 400/800MHz)-el 1024*768-ban nyomtam high beállítás mellett de nem volt bekapcsolva AA, AF meg HDR.800*600-ban be tudtam lőni az AA és az AF-et is 4x-re de a HDR nem támogatja a kari.Nekem a procim a játék alatt 55-60 fokos a graf meg max 50 volt.Lehet a táppal problémzáik,de próba alapon sztem tegyél egy ventilt a graf bordára és próbáld meg úgy tolni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Kerékpársportok
- Hálózati / IP kamera
- Medence topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Windows 11
- További aktív témák...
- EK-XRes140 Revo D5 kis extrával
- Raijintek CRATOS 850 WHITE 80 PLUS Gold, 90% moduláris 5 év alza gar
- NZXT H710i Számítógép ház
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest