- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
G4ng3r
tag
Gyári állapotban kb 1cm-re, de pont annyira tudtam betolni, hogy ne lógjon ki. Éppen csak hozzáért a kábel a hűtő műanyag ventikeretének a széléhez.
Én ilyen kábelt használtam: link
Szerintem jó esély van rá, hogy rá lehetne tenni a merev sli hídat is, bár ha tutira akarsz menni, akkor még körül kellene nézni valahol... -
G4ng3r
tag
Nemtom, én a twin turbo-t már próbáltam sliben és amikor teljesen betoltam a hűtőt (kb 1cm-t módosítható a helyzete, az előbb linkelt 1.képen látható a twin turbo alja, azzal a pár csavarral lehet állítani ami a maggal érintkező felület oldalánál van), akkor simán rá lehetett tenni az sli kábelt (ugyancsak olyanfajtát ami a 2 szélső helyen lévő kártyákhoz jó.)
-
G4ng3r
tag
Ha nem gáz, hogy 3 kártyahelyet teljesen elfoglal vele a kártyád (szóval közvetlenül nem fér be vele 2 vga egymás mellé csak ha a középső kimaradni), akkor az előbb linkelt twin turbo (vagy esetleg AC Accelero S1) jó lenne, pár csavarral állitható hogy mennyire lógjon ki a vga szélétől, úgyhogy az sli kábelbe sem akad bele: kép
Az Accelero S1 már kicsit szélesebb úgyhogy kilóg a kártya szélétől, de attól még ezt is használják páran SLI-s rendszernél: kép róla
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest