- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
Supr@
senior tag
csak az a gáz, h nekem merev az sli hidam. az h 3helyet elfoglal az aszem nem gond, xfx 780i lapba megy, és abban a felső és alsó slotba kell rakni a 2-es sli-hez a karikat, tehát középen van hely
de asszem megtaláltam mi lesz, arctic cooling accelero L2 pro, egész jónak tánik, méretileg.s1 és twin turbo nem jó, haveronak s1-e bvan, és az nem férne el rendesen
még ezen az akasa ventin gondolkodtam, csak ne világítana kéken
-
GrooveHero
addikt
én kérek bocsánatot, nincs kitöltve az adatlap, ráadásul meg semm említettem, hogy 7900GTX-re lesz.
Ami azt illeti, valóban nagyon szép és tutkó meg csili-vili a zalman, ezért is szeretném azt választani a borsos 12k-s ára ellenére is. Hjjaaajjjjj, ráadásul a kék led....cöcöcöcőőőő....hát ecsém az mindent pénzt megér, sztem eszméletlen szépen mutat.
De sztem nem lehet vhogy rákókányolni az Axxelero extrémet? vhogy?
-
GrooveHero
addikt
Igen, köszi, ezt ismerem, de ha rá tudnám tenni 7900GTx-re, akkor lennék boldog. tisztában voltam/vagyok vele, hogy erősebb hűtők is vannak, de nekem ez a zalmann tetszik, és sztem jó is.
De mondom, ha rá lehet tenni a 7900GTX-re, és megmondod hogyan, akkor fizetek egy sört. -
smiti
veterán
Beleolvasgattam a fórumba vannak elég érdekes dolgok. Valószínű neked is igazad van , de ki és hogyan tudja esetleg bizonyítani, hogy ki vette le illetve buherált a hűtéssel?
Nekem volt egy kollegám akit így vezettek meg egy ( szerencsére már bezárt ) kereskedésben és biztosra tudjuk, hogy nem ő mahinált a kártyával
Egyébként ha jól csinálod a hűtőcserét akkor csak javíthatsz a kártya hűtésén és ezáltal növeled az élettartalmát! -
smiti
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest