- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
medvezsolt
senior tag
Az a baj, hogy megnem tudom mondani, hogy halkabb lett. Illetve biztos vagyok benne,csak most pluszba beleraktam a házba 3-4 ventit és új házam is van, szal valamivel lett csak halkabb. Tehát nálam megváltotak a körülmények is ezért nem tudok effektiv véleményt adni.
De a tesztek azt igazolják, hogy jócskán halkabb.
Egyébként Ati tray Toolsban 100%ra állítottam, mert egyébként az Everest nem látja rendesen a fordulatszámot ( összevissza méri). Így 100on pörög 1930 RPM körül.Jah és a VGAn levö tápcsatira dugtam rá. Ebben van különbség?(hogy a 4pinesre dugom vagy a karira)?
-
AndrewTdi
addikt
Szerintem inkább Twin turbo prot vegyél. Alig drágább, de lényegesen jobb. Nekem volt twin turbom, most prom van. Megéri azt az 1000huf különbséget. Halkabb, jobban hűt, és max fordulaton is halkabb mint a twin turbo.
(nekem a kártyára van kötve).A hangja össze sem hasonlítható a gyáriéval. Mintha nem is lenne rajta hűtő még max fordulaton sem.
-
Daert
őstag
Igen,adnak hozzá bordát így elég is lesz és jobb lesz majd a hőleadása.Az alábbi képen a karesz itt láthatod hogy a CPLA jelzésű, a képen függőleges chip-től jobbra található pici fekete chip-ek a VRM lapkák.A hűtőn a hosszú fehér csík a ráfekvő hőátadó anyag.Ha emlékeim nem csalnak ezek akár 120-130 °C-ig is felmelegedhetnek.De ez már a tűréshatár tudtommal.
-
AndrewTdi
addikt
AC Twin turbo vagy twin turbo pro. De a kettő közül már inkább a pro. kb 7K + postával megvan. Annál jobb hűtés nem kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest