- Kis híján hajlítható telefon lett a Find X8 Ultrából
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Satyricon
addikt
Hali uraim!
Van nékem egy Asus EN 8800 GTX-em, amelynek a garija hamarosan lejár. Ezért arra gondoltam, megbontom a karit és veszek rá egy Arctic Cooling Accelero Twin Turbo Pro hűtőblokkot, a tuning miatt. Am nagyon gyönyörű eredményeket értem el az eredeti hűtőjével is [link] de a még az ennél is durvább teljesítményhez elengedhetetlen az extrém hűtés!
Azt szeretném először is kérdezni Tőletek, hogy: Tényleg kompatibilis ez a hűtő a karival??? A másik kérdés. Ha kompatibilis, akkor szerintetek érdemes megvenni ezt a hűtőt? Attól félek ez sem fogja tökéletesen lehűteni a baromi forrófejű karimat. Szerintetek??? Érdemes megvenni? Am MX4 -es pasztát kennék rá, amivel nyernék pár fokot minuszba.
Várom hozzáértők válaszát!
Új hozzászólás Aktív témák
- Noctua NF-F12 PWM venti
- ID-Cooling FX360 INF WHITE univerzális CPU vízhűtés fehér garanciával
- Noctua NH-U12S chromax black + NF-F12 PWM chromax black + NA-SRC7 + NA-SYC1
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Eladó jóárísított vízhűtők, Lian Li, Artic, Enermax, Alphenpön! LCD-s is több féle!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest