- Google Pixel topik
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Hammer Blade Va - nem is úgy néz ki
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
freelanced
addikt
Igen, ezekkel egyetértek alapból, nem utálom annyira én sem, de legutóbb azért a kezem fázott a Tátrában nagyobb esőzés után. Nem volt kibirhatatlan, de azért nem is volt a legjobb. Plusz a hátizsákra is van esőhuzat, nyilván a poncsó jobban védi valamennyire, van előnye, hátránya is szerintem.
-
freelanced
addikt
Üdv,
Valaki próbálta esetleg ezt a Decathlonos széldzsekit? Ha igen, mennyire lélegzik?
Más:
Esőkabát terén mit ajánlanátok? Nem találtam semmit ami szimpatikus, nem szeretnék bélést, nem szeretném, hogy túl sok extra anyag legyen, lehetőleg legyen relatíve kicsi, meg megfelelően vízálló. Amit eddig néztem, próbáltam az nem igazán működött jól. Ami még jó lenne, az a szellőzőzseb hónalj tájékon pl. Tudtok ilyesmit? Ki mit használ? -
freelanced
addikt
Üdv!
Van valakinek tapasztalata Magas-Tátrával?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Ford topik
- Google Pixel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bluetooth hangszórók
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest