Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinu
senior tag
válasz
Maximum1 #4496 üzenetére
Köszi a tippeket!
Körülnéztem és végül rendeltem egy SalewaPuez 2L Gore-Tex® héjkabátot, 53k.
Kamáslit is az akciósok közül néztem: TrekmatesNevis GTX, 14k
A Nortec Nordic macsek nem jött be a zöld szín miatt, jobb szeretnék feketét, szóval ezt még keresnem kell. Amúgy paramétereiben jónak tűnik.
Bot marad a Zajo, azt is megrendelem a napokban. De mivel jó áron van a kabát és a kamásli, ezért belefér a drágábbik, Carbon is, nem tudom egyelőre melyik legyen. -
Sinu
senior tag
Sziasztok!
Felszereléshez kérnék tőletek segítséget, tanácsot.
1. Héjkabát, 70k max összegig.
- Eddig a Zajo Krakorum Jkt a nyerő
2. Túrabot, 20k max összegig.
- Zajo ALU Pro
3. Kamásli, 20k max összegig.
- Zajo Gaiter Expert
4. Hómacska, 30k max összegig.Nagyon elment a fókuszom a Zajo irányába, sok jót olvasok róluk, de szeretnék körültekintőbben választani, van bármilyen jó javaslatotok amit érdemes lenne fontolóra vennem?
-
Sinu
senior tag
Megvolt a második kör is az új bakiban. Első alkalommal hazai terepen volt rajtam 6-7 órát, kényelmes volt minden szempontból. Most egy kicsit zordabb körülmények között is ki tudtam próbálni, Ausztriában a Mölltaler gleccsernél voltunk, pár órát mászkáltam benne havas, jeges, sziklás terepen. Ilyen körülmények között is remek volt (mondjuk egy kamásli nem ártott volna), úgyhogy elkezdhetek szervezni komolyabb túrákat is végre.
#4479 jjeahh
Sajnálom, hogy nem jött be, sikerült eladni azóta? Milyen kereslet van ilyen bakikra online? Nekem pl eszembe se jutott, hogy bakit Vinteden keressek -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest