Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Soulfly842

addikt

válasz Ákinard #69424 üzenetére

Ha lejárt, akkor meghosszabbítani már nem lehet. Lezárt kedvezmény.

Aranytárskártya Net&Roll S-vel lehet esetleg kicsit tüzet oltani.

3490 Ft/hó.

(Ha aranykártyás/platinakártyás az otthoni csomag, akkor ahhoz is belehet állítani díjcsomagváltással integrált társkártyaként, ha nem, akkor azt lezárod és új Integrált társkártyával; vagy akár mobil lakossági előfizetés mellé arany/platina kiemeltségi szint esetén ahhoz...)

(#69432) Noá

A mobil oldalon lejárt hűségidő irreleváns.

Az otthoni oldalon a sat hűségidő a mérvadó. Ha azon hűségidő van, akkor marad a kedvezmény.

"Szóval vakarom a fejem, bár az új aranytárskartyás előfizetést meg az ipedemhez csatolta, viszont van mas arany kártyás előfizum, ahhoz vajon átvariálhatom?!"

Ebből semmi nem derül ki a díjcsomagokról, hogy melyik rendelkezik kiemeltségi szinttel, stb -hez így inkább költői kérdés :)

(#69445) ESP23

Úgy említed, hogy a 'díjcsomagodhoz'/meglévő előfizetésedhez, de itt erről szó sincs. Ha lenyitod, hogy milyen előfizetésekkel lehet aszerint megvásárolni, akkor sem szerepel az általad feltüntetett mobilinternet díjcsomag.

Mobilinternethez új előfizetéssel/hosszabbítással egyedi tarifahűség kedvezménnyel nem tudsz/tudhatnál venni készüléket. Más kérdés, hogy személyes/telefonos ügyintéző - egy most futó időszakos promóció jegyében - hűséghosszabbításhoz felkínálhatja, hogy tarifahűséggel ennek megfelelően vehess készüléket.

Hívd a 1430-at, vagy menj be egy T-Pontba.

[ Szerkesztve ]

törölt tag

válasz Ákinard #69424 üzenetére

Engem is érint a dolog, mert nekem is lejárt a hűségem az iPademen és le szerettem volna módosítani, mivel nem használom ki a 20GB-ot már. Namost erre azt mondták az ügyfélszolgálaton, hogy a sat 40 meg fog szűnni hamarosan így én is a teljes áras csomagért fogok fizetni. Most fizetek a 20GB-ért 4200-at és fogok 4300-at a 8GB-ért, filózok hogy lemondom az egészet, vajon érdemes-e, itthon mostmár gyors a netem. Viszont vannak aggályaim mert csak kéne mobilnet is, sose lehet tudni, vagy azt csinálom hogy abból a 4300ft-ból veszel egy nemtudom hamy gigás csomagot és inkabb arra költöm,mmert az 500MB már totál nevetséges 2015 khm 16-ban... Oké hogy csilloiárd mbps a sebesség, de az 500 mb elég 2 hétig azt helo, pedig nem is sokmindent csinálok rajta, insta, messenger, hírek feedly-ben, meg 1-2 játék.
    Szóval vakarom a fejem, bár az új aranytárskartyás előfizetést meg az ipedemhez csatolta, viszont van mas arany kártyás előfizum, ahhoz vajon átvariálhatom?!

Új hozzászólás Aktív témák