- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Fotók, videók mobillal
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
igen, szerintem vásárlás előtt kellett volna olvasgatni meg kipróbálni, és nem utána háborogni!
amúgy nem kell három hetet várni, hogy beálljon az akkumulátor, de minden akkumulátornál kell 3 - 4 teljes feltöltés, hogy elérje a maximális kapacitását! ellenben okostelefonoknál nem várható el olyan hosszú akkumulátoros üzemidő, mint sok más régebbi butánál, sajnos ez van...
amúgy a szolgáltató nem tehet róla, hogy neked nem tetszik a készülék, mert nem ezt vártad, nem nyeli le a te békádat, ezért maximum annyit tehetsz, hogy leírod rossz tapasztalataidat adott készülék témájában - ott kaphatsz még esetleg néhány jótanácsot -, és ennyi...
vagy amit korábban is írtam; bizonyos feltételek mellett eladod, és veszel másmilyet! -
akkor az elvárásaiddal van gond, de attól még nem fogják csak úgy visszavenni a telefont, hanem szépen kifizeted, amit aláírtál...
már csak arra lennék kíváncsi, hogy ebben a(z) ár)kategóriában mit vártál?
mellesleg lehet, hogy nem ártana egy teljes reset (*2767*3855#), ami ugyan teljesen gyári állapotra állítja vissza a rendszert, de gyakran segít, ha különböző problémák miatt akad vagy lassú a telefon! -
csak akkor vásárolj meg valamit, ha előtte olvasgattál a termékkel kapcsolatban, kipróbáltad, és biztos vagy benne, hogy neked az kell! részletre vett készüléknél ez pláne igaz! rengeteg embernek nincs vele problémája, ha neked mégis, akkor két lehetőség van;
- az elvárásaiddal van gond, ezt a fent leírtak szerint, előzetesen kellett volna realizálni, utólag esetlegesen eladod - mivel részletre vetted, így bizonyos feltételek mellett -, és veszel más típusút...
- hibás a készülék - konkrétumot nem írtál, csak az akkumulátort említetted, de feltételezem, hogy azzal sincs gond, csak az okostelefonok szintjét hozza, és kevesebbet bír, mint a buta típusok -, ellenben beadhatod bevizsgálásra - ha beveszik egyáltalán konkrét reális hiba nélkül -, így arra van esély, hogy bevizsgálják, majd visszakapod, hogy nincs vele probléma, vagy hiba esetén javítják, végső soron pedig cserélik azonos típusúra!
szóval ez bukó lesz...
amennyiben webshop útján vásároltad, úgy 8 napon belül indoklás nélkül visszaadhattad volna, minden következmény és buk(tat)ó nélkül! -
válasz
Motion_Blur #7632 üzenetére
díjmentes sms a 1430 számra; +SZAMKIJELZES
-
válasz
Motion_Blur #7629 üzenetére
havi 200 ft-ért bekapcsoltatható!
-
válasz
adnoctum18 #7627 üzenetére
a kártya jelszava alapesetben a kártya számának utolsó három számjegye, de a pontok felhasználása előtt kötelező megváltoztatni, így ha valamikor is használtad már, akkor vélhetően más lesz!
-
ajaj, csinálok én mostanság is, amikor - mondjuk elég ritkán - vidékre utazok a szülői házba - ahol csak gprs van -, csak több idő kell hozzá! csatlakoztatom a telcsit a notihoz, és van olyan húzós oldal, ahol gprs kapcsolattal egy perc is kell, mire teljesen betölt, vagy még több is!
az idézett részt úgy értettem, hogy amennyiben kell a mobilnet, de valaki nem akar havidíjat fizetni - sőt, még napit sem -, úgy csak olyan konstrukció lészen, ahol az adatforgalmi egység drágább árszabású, hiszen nem fizet átalányt vagy hasonlót a havi-, vagy napidíj által!
okostelefonoknál mondhatni minden platform/oprendszer alatt van olyan alkalmazás/funkció, ami nem indul el/nem működik netes kapcsolat nélkül, és ezek száma csak nő, szóval adott irányban haladunk... -
válasz
adnoctum18 #7613 üzenetére
igaz - illetve eddig is megtehetted volna, a szolgáltatónak az a lényeg, hogy részlet meg a havidíj fizetve legyen!
-
lassan, de biztosan azzal is összehozható húzós számla - és lehet rám haragudni érte, de a csapdába eső emberek többsége, különböző okok miatt meg is érdemli...
én manapság, a folyamatos online kapcsolatra épülő okostelefonokat nem is engedném használni mobilnetes előfizetés nélkül - legyen szó egy apróbb csomagról, akár néhány százasért havonta - ami azért nem a világ -, mert mondjuk (saját, céges vagy nyitott) wifi is van már elég sok helyen, de nem mindenütt! ja, és van néhány dolog, ami csak mobilnetes hálzatról működik, wifi kapcsolattal nem!
lehetne/lesz olyan szabályozás, hogy okostelefon csak mobilnettel, és úgy havidíjas mobilnetes előfizetés nélkül, csak az átlagtól drágább egységű hasonló kategória maradhat... -
válasz
bozsozso #7590 üzenetére
igen, a havidíj 100%-ban leforgalmazható (hálózaton belüli, valamint más belföldi mobil- és vezetékes hálózat előfizetői felé indított hívásra, illetve sms küldésre, valamint hangposta lehallgatásra belföldön) + a csomagban foglalt; sms, adatforgalom és mobil tv!
forrás; link (2.1.1) -
válasz
Archaniel #7581 üzenetére
a függetlenítéssel a szolgáltatós és a gyártói garancia egyaránt ugrik - főként nokia készülék esetén!
alapban mind a három szolgáltató függő készülékeket árul - mondjuk néhány kirívó esetben volt már példa arra, hogy egy típus esetén az első eladott széria függetlenül került eladásra, biztos nem volt idő a korlátozásra, elfelejtették, vagy ilyesmi...
a készülék szolgáltató által történő letiltása ellen nehéz védekezni, amennyiben csak a készüléket vetted át/meg... -
igen, adott összegben jelenleg minden forgalom (adat, hang, sms...stb) benne van, de a számlán a mobilnet esetében csak havidíj fog szerepelni - illetve azon többlet, amit esetlegesen az 500 megabyte felett forgalmazol -, továbbá a beszélgetési és az sms díjak összegéből is levonásra kerül majd a lebeszélhető havidíj, és egyéb esetleges kedvezmények!
-
válasz
Fire/SOUL/CD #7173 üzenetére
-
válasz
Killing #7129 üzenetére
nekem egy éve a westel 900 feliratúnál nem kérdeztek semmit sem, és ingyen cserélték - azért akartam cseréltetni, mert az újabb okostelcsik nem kimondottan szeretik a nagyon régi sim kártyákat, ez lett volna az indok, ha kérdezik! ez pedig annyira nem kreált indok, hogy már 3 éve - amikor webshop által rendeltem egy n95 telcsit a szolgáltatónál - felhívták az ingyenes csere lehetőségére a figyelmemet, amennyiben problémázna a régi sim kártya miatt a telcsi! bár akkor, és a következő okostelcsik esetén sem volt probléma a régi sim kártya miatt, de végül azért kicseréltettem! több memória, meg bizonyos újabb szolgáltatások esetén már feltétel az újabb generációs sim kártya!
-
válasz
erikthekippa #7119 üzenetére
gondolod, hogy fordított helyzet sehol sincs az országban? igen, van ám!
-
válasz
iceman1988 #7059 üzenetére
esetlegesen a telefonos ügyfélszolgálat is segíthet!
-
válasz
iceman1988 #7057 üzenetére
igen, itt kellene belépni! amennyiben nem tudsz belépni, úgy már alapban problémák vannak, először azt kellene orvosolni valahogy...
-
válasz
iceman1988 #7053 üzenetére
belépsz a t-email fiókodba a webes felületen, és ott a súgóban leírtak segíthetnek, erre is kitérnek! freemail fiókkal próbáltam, ott sincs saját kimenő kiszolgáló, és a t-email beállításokkal megy pop3 alól is!
-
válasz
iceman1988 #7049 üzenetére
2007-es esetén némi kínlódás meg szentségelés lesz, de;
eszközök -> fiókbeállítások -> új -> név, e-mail cím és jelszó (2x) adott -> alul kipipál a; kiszolgálóbeállítások vagy további kiszolgálótípusok kézi megadása -> tovább -> internetes e-mail -> tovább -> itt tudod megadni a fiók típusát...stb, de jobb alul a további beállításokat is nézd meg, mert a kimenő levelek, a kapcsolat és a speciális beállítások miatt szükség lehet rá! -
válasz
iceman1988 #7047 üzenetére
milyen eszközön/rendszeren/felületen és milyen módon (pop, imap...stb) akarod beállítani?
-
válasz
iceman1988 #7045 üzenetére
szerver minden esetben befelé és kifelé is; mail.t-email.hu
port; pop3 - 110 ; imap4 - 143 ; smtp - 25 ; apop - 110 ; imaps - 993 -
merek fogadni, hogy nem tudják megnézni! nem, hogy a t-s szervizes, de még a nokia illetékese sem! max annyit látnának - ha úgy vinné be az ember -, hogy újabb firmware verzió van a telcsin, mint amit a szolgáltató utoljára kiadott...
megint más kérdés, hogy kész egy új t-s firmware - t-s product code szerint! -, de az nsu nem dobja fel frissítésnek, ellenben én letöltöm - a megfelelő helyről -, felhúzom a telcsire, product code ugye nem változik, nem kell átírni, hivatalos szolgáltatós firmware van fent - csak a szolgáltató (még?) nem tette fel az nsu által elérhető adatbázisba, ilyenkor mi a helyzet? -
nem ugrik a garancia, mert nem nsu, hogy regisztrálja az eltérő product code azonosítót az online adatbázisban! én is éveken át használtam, amíg nokia telcsijeim voltak - bár engem bizonyos okok miatt kölönösebben nem zavart a garancia ilyentén megléte -, és akiknek javasoltam, azok közül néhányan vitték úgy szervizbe, és sosem volt gond, mindenre volt mindig megoldás!
-
-
válasz
Killing #6813 üzenetére
nekem a galaxy s esetében ha felcsatlakozik wifi hálózatra, akkor el is tűnik a mobilinternet adatforgalmas ikonja, és csak a wifi hálózatot használja!
más kérdés, hogy relaxnet m csomagom van, amit nem tudok teljesen kihasználni a mobilon, ezért néha még arra is lusta vagyok, hogy átkapcsoljak itthon wifi hálózatra... -
a samsung alapban 12 hónap jótállást ad a mobiltelefonjaira, szolgáltatós készüklék esetén 24 hónap korlátozott jótállás van (link), ahol is a második 12 hónap korlátozott jótállást a szolgáltató adja, bizonyos feltételek mellett - ezen felállás a jótállási jegyen is feltüntetésre került, hogy a második 12 hónap a szolgáltató önálló jogosultsága, nem minősül a fogyasztó részére a jogszabályok által biztosított szavatosság, illetve jótállás szolgáltató általi kiterjesztésének!
amennyiben jótállási időn belül javítanak/cserélnek valamit, úgy szerintem arra is maximum csak a gyártó által adott 12 hónap indul(hat) újra, ami esetedben 2010. májusában lejárt! eztán már a samsung szervize is csak fizetős kategóriában javítja! -
válasz
kapuvarinoem #6782 üzenetére
bizotsan lesz még rá példa, mert olyan nincs, hogy mindig minden tökéletesen működjön! viszont ez nem csak erre a szolgáltatóra igaz!
voda? egy cég erősen gondolkodik rajta, hogy visszadob elég sok (százas nagyságrendű) üzleti előfizetést, mert folyamatos problémák vannak - hálózati túlterheltség, vagy a fene tudja, hogy mi lehet az oka, de jó térerő mellett sincs elérhetőség, és a probléma kizárásos alapon leszűkítve a szolgáltatóra/szolgáltatásra, a sim kártyák és a mobiltelefonok hibája kizárva! -
ha nem is elgányolták - csak itt más a menete annak, mint például a symbian esetében, hogy t-s dolgokat beletegyenek (csak sima könyvjelző...stb) -, de belenyúltak, és onnantól tudok mutatni hibát - amit bár egy sima felhasználó nem vesz észre, működésben nem is zavarja a készüléket, sem pedig a funkciókat - de hibának hiba! mondjuk csak részint fogom a szolgáltatóra, mert adott "hiba" a másik szolgáltató estében is létezik, ezért a gyártó vagy az android "korlátja" is lehet, vagy mind a kettő tehet róla...
-
t-s telcsim van, de más - újabb - firmware került fel rá, és már nem is megy a mobil tv! sőt, a web'n'walk oldal sem ment, de azt már megoldottam!
a t-s hozzáférési pontok frankón beállítva, amúgy minden szempontból megfelel(ne) a telcsi a mobil tv kívánalmainak - hiszen t-s szoftverrel ment is korábban -, kivéve, hogy nem a szolgáltatós csc van fent - amibe amúgy belenyúltak, bizonyos dolgokat beletettek, hogy működjön a mobil tv, de ezzel részint el is gányoltak néhány dolgot, és azt már nem javították, de ebbe most ne menjünk bele...
mondjuk nincs olyan csomagom, amiben amúgy lenne mobil tv szolgáltatás, szóval nem kimondottan izgat...
más kérdés, hogy megfelelő lejátszóval elég csak a tévék hivatkozási linkje... -
- de most mint funkcióról beszélek, és úgy gyártója válogatja, van olyan, ahol nincs a-gps, de van s-gps és az felel meg a kiegészített gps funkciónak, mert az is egyfajta támogatás!
- már az n97, n95 8gb, n95 telcsinél sincs annyira részletezve, mint az n8 esetében! a wifi támogatás például az n97 idejében forrt ki, előtte nem is említették!
hogy részint a topic témájánál is maradjunk, még szolgáltatója is válogatja/válogatta, mert például az a-gps funkciót sem minden szolgáltató támogatta - azonnal a megfelelő formában -, a t-mobile szolgáltató már az erre képes első telefonom idejében a helyzet magaslatán volt, amikor egy másik hazai szolgáltató még csak pislogott, ha felhívták az ügyfélszolgálatot, hogy melyik hozzáférési pontot adják meg a kiegészített gps adott beállításánál, mert nem működik a funkció... -
a hálózatalapú és az a-gps mára - sajnos - sok szempontból összefolyt, pedig annak idején úgy indult külön, hogy a hálózati alap az wap/net adatforgalom nélkül működött - cellásan -, és nem került külön pénzbe, mivel nem generált adatforgalmat, valamint a kiegészített gps felelt meg az a-gps funkciónak. ez abból is leszűrhető volt, hogy a kiegészített gps esetében kért hozzáférési pontot, a hálózatalapúnál viszont nem. mára a hálózatalapúba néhol már a wifi pozicionálásos funkciót is betették, vagy külön tették elérhetővé. van olyan, hogy a gps bekapcsolása nélkül, csak wifi, vagy hálózati alapon pozicionál a készülék - utóbbi esetben sem adatforgalmas módon, tehát úgymond ingyenes mind a két verzió!
az n8 esetén legalább szépen külön részletezték, nem úgy, mint sok más készülék esetében!
lehetne még részletezni, de már 3 éve is részletesen írtam ezekről az n95 témában - mivel akkor olyan telcsim volt, és már ott is használtam a gps különböző - rásegítő - funkcióit, de egyrész kár jobban feszegetni, másrészt - mint fent is említettem - azóta részint már változott néhány funkció...
ja, azért annyit tudok - mert utánanézek -, hogy melyik telcsiben van beépített gps, és melyikben nincs, de az eszembe sem jutna, hogy valaki anélkül akar navigációt a telefonjára...mondjuk különböző trükkökkel hozzávetőleges pozíció megállapítására rávehető a beépített gps nélküli telcsi is, de az csak nagyolás lesz...
-
válasz
anatre1 #6625 üzenetére
ajaj, nekem a galaxy s esetében teljes flash támogatással (friss 2.2) és a képek megjelenítésével az 500 megabyte keretes csomag is kevés lenne! - igaz, videókat is nézek, meg napi szinten több megabyte méretű mellékleteket töltök le, de így gigabyte környékére kúszik fel havonta a forgalmam!
ha a flash és a képek megjelenítését kikapcsolod, szerintem akkor is a 100 megabyte keretes csomag kell minimum! -
válasz
anatre1 #6623 üzenetére
attól is függ, hogy konkrétan milyen telefonról van szó, milyen böngészővel, meg ha megjelenítteted a képeket - pláne ha flash is van -, akkor néhány húzósabb fórum/weblap esetében akár 3 - 4 megabyte forgalmat is generálhat csak a főoldal betöltése, szóval a 40 megabyte keretes csomag nem valami nagy...
-
pedig a t is (n)agyon reklámozta anno!
én is inkább a személyes vásárlás híve vagyok, főként mert ha kipattan a fejemből a vásárlás, akkor azonnal de máris kell a telcsi, nem másnapra kiszállítva, de a webshop annyiban jobb, hogy 8 napon belül hiba nélkül is visszadobható a telcsi, csak mert nem tetszik, továbbá ott vannak más kedvezmények is (120 díjmentes perc hálózaton belül, vagy 100 díjmentes sms és 50 díjmentes mms), valamint némileg olcsóbb az ár is! -
a szolgáltató honlapján hivatkozott dokumentumtárban, egy adott telcsi (galaxy s
) egyik leírásban van egy baki, én erre e-mail formájában hívtam fel a szolgáltató figyelmét, és elég sok nap után kaptam csak választ, hogy köszönik a tájékoztatást, továbbítják a probléma leírását az illetékesnek, hogy kijavításra kerüljön a hiba! mondjuk a hiba azóta - hetek óta - sem került orvoslásra...
-
a hozzáférési pontokon belül nézd meg, hogy ott milyen hozzáférési pontok kapcsolatai vannak; web'n'walk, t-mobile net...stb?
alapon rossz helyre is szokta tenni, a wap részlegbe teszi a net hozzáférési pontot...stb!
ha a célokon kívül is van hozzáférési pont - a wap szokott kívül lenni -, akkor azt tedd a megfelelő helyre!
ha nincs megfelelő, vagy valami nem stimmel akkor innen kérd le a beállításokat; link
ha ott még ment, de később már nem, akkor az nem lehetséges, hogy te nyomkodtál el valamit?
a hozzáférési pontoknál beállítandó a fontossági sorrend, illetve a böngészőben pedig az, hogy melyik hozzáférési pontot használja, alapban a megadott sorrendet, vagy rákérdezzen!?!? a telcsi leírását sem lenne hátrány elolvasni, hogy miként működnek a hozzáférési pontok, és a böngésző milyen módon és sorrendben használja a hozzáférési pontokat...stb! -
válasz
korpicschess #6053 üzenetére
nem csak a domino, hanem más konstrukció esetén is levásárolhatók a pontok!
a kedvezményekről itt olvashatsz; linkcsibor; ha semmilyen sincs, akkor nem is tudsz netezni!
ha nincs kérve mobilinternet, akkor általában a net start aktiválódik - flotta esetén ez esetlegesen eltérhet -, amivel húzós a netezés; link
-
válasz
korpicschess #6047 üzenetére
- 16 gb vagy 32 gb?
- új előfizetéssel, vagy készülékváltással?
- 12 hónap hűséggel, vagy 24 hónappal?
- melyik/milyen díjcsomagban?
- webshop, vagy személyes vásárlás?
- részletre, vagy egyszerre fizetnéd ki?
kérdezzek még?
amúgy a honlap szerint;
16 gb esetén; 29970 ft - 188630 ft (utóbbi domino csomagban)
32 gb esetén; 39990 ft - 222630 ft (utóbbi domino csomagban)
a levásárolható pontok...stb csökkent(he)tik az összeget! -
válasz
ottoyes #6036 üzenetére
gondolom csak a t-mobile csinál ilyesmit, a másik két szolgáltatóval soha senkinek nincs problémája, mert ők elnézik a számlák/részletek késedelmes befizetését, illetve náluk az sem gond, ha egyáltalán nem történik meg a befizetés...
de sajnos tudom, hogy mindenütt van, néha segítek panaszokat és átiratokat megírni a másik két szolgáltató irányába - általában örömmel teszem! -
nem kötelező, hanem ajánlott kategória szerint vannak szétválasztva, így a relaxnet bármely csomagja is aktiválható sima (hanghívásos) előfizetéses sim kártyára is!
nekem is a sima eco előfizetéses sim kártyámra van aktiválva a relaxnet m mobilinternet díjcsomag, amit hűség nélkül aktiváltam! -
-
-
válasz
manchester85 #5964 üzenetére
18 és 24 hónap között amúgy is drágább némileg az előfizetés, de az érdekes, ha nem csak az előfizetésre, hanem a díjcsomagra is engednek hűségidőn belül hosszabítani...
-
válasz
manchester85 #5957 üzenetére
nem kell mindig kivárni a 24 hónapot, átlagos esetben adott a 18 hónap utáni minőségi készülékcsere további hűség aláírásával, csak hát neked extra igényeid vannak...
gondolok itt arra, hogy adott esetben nem csak az előfizetésre, hanem a díjcsomagra is hűség vonatkozik! -
válasz
Killing #5933 üzenetére
domino quick sim kártya vásárolható betöltött 14. életév után (kijelölt MOL, Shell, OMV és Lukoil kutaknál, kijelölt újságárusoknál, egyes szupermarketekben, elektronikai áruházakban és egyéb értékesítési helyeken)
a normál domino előfizetésre azt írja a szolgáltatói kisokos, hogy; Előfizetői szerződés kizárólag a 18. életévét betöltött, gondnokság alatt nem álló személlyel köthető. -
válasz
JarrekStar #5918 üzenetére
céges ügyintézésnél is kell még sok más irat;
"Gazdálkodó szervezetek1 és egyéb szervezetek2 esetén szükséges dokumentumok:
Jogi képviselő által kinyomtatott, záradékolt és ellenjegyzett cégbírósági bejegyző / változásbejegyző végzés (a 2008/07/01-től hatályos elektronikus cégeljárással bejegyzett cégek esetében), vagy a cégbírósági bejegyző végzés eredeti példánya (nem elektronikus cégeljárás keretében bejegyzett gazdálkodó szervezetek esetében)
Közjegyző által hitelesített aláírási címpéldány, vagy az azzal egyenértékű ügyvéd által ellenjegyzett aláírás-minta (amennyiben nem az aláírásra jogosult vásárol, akkor az aláírási címpéldány mellé az aláírási címpéldányon szereplő személy által adott meghatalmazás is szükséges, hogy a szerzdésköt a cég nevében aláírhat.)
A szervezet nevében eljáró magánszemélynek rendelkeznie kell az alábbi okmányok egyikével:
Személyazonosságot igazoló okmány (személyi igazolvány, útlevél vagy vezetői engedély)
Lakcímet igazoló hatósági igazolvány (kivéve, ha a személyi igazolvány érvényes lakcímet tartalmaz)"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest