- Netfone
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz tamasas0913 #101391 üzenetére
Helyesen: trekom. Ilyenkor plane nagyon...
Nox alatt megy a legujabb is?
Jol ertem, nem? Akkor azt mivel lehet gepre varazsolni? Mert a telon csak 7.8 megy.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Kam1kaze #101318 üzenetére
Teljesen okénak tartom a netet a telón. Megosztani még nem próbáltam, h a laptopon mit produkál, de majd megcsinálom, és beszámolok. Érdekes lesz visszanézni az anno kapott egynapos hipernethez képest.
(#101325) kali: Most már nyugodtan bevallhatod, h titkosügynök vagy...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Úgy látom, a 7.8 is változott.
Ahol eddig nem volt, ott be tudtam kapcsolni a mostot, megjelent az aktiválás-gomb.
Viszont eltűnt az 50MB bekapcsolása.
-
törölt tag
Maximálisan egyetértek.
Egyébként nemrég volt egy álláshirdetés, amiben vmi pr-ost v kit kerestek, aki arculatot formál kifelé, meg kommunikál kifelé... Csak most nem bírom megtalálni a hirdetést. Na, akkor nekem is eszembe jutott, h a mostaninál jobban tudnám csinálni, az biztos.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz csako #101027 üzenetére
Jé, tényleg, most már nekem is új szöveg van: ha elég az egyenleg, megújítják. Hm...
Ps: Azért a "meg kell újítani"-t nehéz másképp értelmezni, mint h az ügyfélnek kell ezt megtennie. Úh nem rémhírt kell kiáltani, hanem bevallani, h a tré megint bénázott, még ha közben át is írta a szöveget, és most már ügyfélbarátibb lehetőségeket is felvet a tájékoztatás, másrészt miféle tájékoztatás ez??? Tré, de nagyon. Smibe nem telt volna nekik egy mondatban épeszűen megfogalmazni, h mit kell majd csinálni. Kivéve persze, ha megint balfaszkodnak, és még maguk sem tudják, h mit is akarnak, csak h a mostot mielőbb kivenni az emberek kezéből...
Egyébként sztem alapvetően balfasz húzás, mert emiatt sokan el fognak hordozni, pláne ha megjön végre a DIGI.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ujsag a nagyon tree mostos sms kapcsan:
az appban ( 7.8) megjelent, h a most okt.17-ig el, es aznap aktivalhatom, de ha lemondom, a fordulonapig meg elni fog.
Szoval vigyazzatok, mert nem mkinek okt1!
Kepet sajna nem tudok mellekelni. Aki tud, esetleg...
Meg h nem trekom...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Mi ez a szarság, ami most sms jött???
Okt1-től minden hónapban meg kell újítani a mostot?
Viszont ez azt jelenti, h az újak is bekapcsolhatják, akiknek nem volt eddig?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz South Velen #100908 üzenetére
Visszamondani részlegesen vszleg nem, de tényleg hívd fel őket, van, ahol megoldják.
Viszont 14 napon belül indoklás nélkül visszaadhatod, ha neten rendelted. És azt már részlegesen is lehet tudtommal.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Aki még nem hallotta volna a telekomos csalót a youtube-on
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
törölt tag
Adott egy domino. Van neki telekomfiókja, önállóan is a számmal belépve (de ez most lényegtelen), és persze egy másik fiók is -egy bizonyos emailcímmel.
Szeretném, ha egy másik emailcímes telekomfiókból is elérhető lenne.
Pár napja el is jutottam oda, ahol ezt meg lehetett volna csinálni, csak rossz emailcímet írtam be.
Most viszont nem találom azt az oldalt, h ezt a számot másik fiókból is szeretném elérni, és küldjenek oda ellenőrző emailt. Most ezt is eltüntették, v hova lett? -
törölt tag
válasz punky10 #100627 üzenetére
Simán kukázhatod, a régi kártyát nem szabad ennek befolyásolnia.
Viszont ha egy dominót kaptál volna (ha a régi számhoz kaptál új simet, akkor ez persze lényegtelen), lehet, h van az új kártyán 1GB v 11GB ajándékba, akkor megnézném egy aktiválással, utána még mindig ott a kuka
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Vban megy újra. Egész gyorsan magához tért.
És itt pontosabban látszik az adat. Viszont itt is csak az derült ki, h újabban a 50MB helyett az alap 1GB-t eszi... Első nap még mintha használta volna az 50-et, mikor ellenőriztem, de azóta is csak az a 0,16MB hiányzik belőle, miközben az 1GB továbbcsökkent 0,5-1MB-tal...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
App... tré megint...
Laptopon a weboldal nem megy. "technikai hiba"....
Telón megy, de ott meg kiderült, h mit sem ér az ingyenes 50MB, az alapból vonja, az 50-ből egy szemet sem...
A 3GB-t még rendesen számolta, először eltűnt, most meg újra van üres csúszka...Viccesek ezek a programozók, nagyon trék...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Fox Mulder #100605 üzenetére
-
törölt tag
Ki jön rá, ezúttal mi a hiba itt?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz 4Grider #100503 üzenetére
Ez ugyan nem ászf, de köszi
(A legutóbbi problémám abból adódott velük, h több helyen írtak vmit, és mindenütt másképp, a vita kezdete után át is írták a szöveget, aztán elkezdtek szemétkedni. Ezért érdekelne, h az ászf-ben hogy van.
Meg az, h pontosan mennyibe kerül az elveszett sim pótlása. Anno párezret fizettem érte.
Pár hónap múlva elő is került egy cd-tokból, így legalább a számok is meglettek******************************************
És még egy kérdés: Ha 90 napra futott az illető, mert nem töltötte fel, de akkor esedékes az adategyeztetés, már a feltöltés előtt is egyeztethet, amikor még alszik a kártya, v csak az új feltöltést követően?
Na, ez meglett az egyéb díjak alatt, most 4500, de a másikat még mindig nem látom benne.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Ateszpapa #100500 üzenetére
Mert ha nem a telefonotársaságnak adod a pénzt direktbe, akkor bmikor leléphetnek vele...
Tehát, ha a domino lejár, mert nem töltötték fel időben, akkor a 90 nap alatt vban CSAK 300Ft az újraaktiválási díj, amit majd az új feltöltésből levonnak?
Hol található ez az ászf-ben?
Nem több volt ez régen, vmi 3-5000 rémlik az egyenlegvesztésen túl, de az már sok éve.
-
törölt tag
Határozott idejű röghözkötés... Különben jön a bünti.
Újabb finomságai az appnak:
Telón az 50 mega 7 napra érvényes, gépen 29-re.
Telón létezik a 3 giga, gépen nem.
Telón átállítom a sorrendet, gépen nemcsak, h nem lehet, de már nem is áll át a teló után sem.És még rengeteg egyéb bug az elmúlt percekben...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz qnadam #100194 üzenetére
Ó, azt nekem is behazudták anno, h az átadó cég szúrta el, csak éppen felhívtam őket is, és ők elmondtak minden részletet, időponttal, adatokkal, tokkal-vonónal, és abból egyértelműen kiderült, ki a ludas...
Most meg a webes üfsz akasztott ki megint...
Anyám fixmostos másodkártyájáról tűnt el az emeltdíjas mms-fogadás tiltása nemcsak nyom nélkül, de még csak aktiválni sem engedi: mindig kiírja, h sikeresen aktiválva, aztán uúgy nincs.
Nem sok vizet zavar, mert anno megvette (ma sem értem, miért ), mindjárt lejár, 0 egyenlege van, és nem is akarja feltölteni, úh megy aludni a kártya, és édesmindegy.
De ezek után ellenőriztem a többi kártyát is, és a felénél random eltűntette ezt a beállítást... -
törölt tag
válasz draco31 #100039 üzenetére
Annyit még hozzá, h figyeld meg, mi a beállítás a neten, és h pont úgy működik-e v forítva, és akkor kiderül a telefon alapbeállítása, ami vszleg a küldje-el.
lugosi: Hát ja, pontosan erről a hozzáállásról beszéltem alant... ami miatt rám támadtak egyesek...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Láttátok a változásokban?
Érintett szolgáltatás: Mobil hang, mobil internet
Módosítás lényegének rövid leírása: Kiegészítésre kerülnek az Előfizetői (SIM)kártya feltöltésére vonatkozó rendelkezések: a havidíjas előfizetés terhére indított univerzális egyenleg és Domino
egyenleg 4 900,- Ft összeget meghaladó feltöltése előzetes regisztrációhoz kötötté válik.
Amódosítással érintett dokumentumok, fejezetek éspontok: Lakossági ÁSZF
2/a melléklet 1.9. és3.1.2.10. pontok
5/a havidíjas- értékesíthető- melléklet 4.4.1. pontEgyrészt nem értem, milyen regisztrációra gondol, másrészt vhol elég vicces az egyre növekvő paranoia főleg a párhuzamosan létező ellenőrzési hiányok fényében.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz zsoltzsolt #100031 üzenetére
Ja, és mikor szokták azt mondani? Továbbá konkrétan "elhangzott" a csúsztatás szó. Az eufémizmusok nem teszik szebbé a valóságot és a rosszindulatot.
Ja, az ügyintézés kb uígy zajlik nálam is... Smi érdemi válasz, csak elkenés, sablonlevelek, stb.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz szabogabor10 #100023 üzenetére
Én a múltkor hívtam az üfsz-t azt egyik számról (mikor itt szidtam vandát ), smi azonosítás, de utána az élő embernél sem, és így intéztem ügyet a segítőkész üfsz révén a másik számhoz.
Jó, ez nem volt egy nagy vaszisztdasz, ami nekem kellett, csak egy infó, de ha vmi extrábbat akarok, akkor is megcsinálták volna esetleg? Ami nekem, tisztességes ügyfélnek könnyebbség, de ha vki vissza akar élni vele, akkor hatalmas szívás lehet.Szóval az adott történetet simán el tudom hinni, nekem inkább az a megdöbbentő, h egyesek kapásból azt feltételezik itt, h a történet leírója hazudik...
Mki magából indul ki?...Az meg, h az illető nem tudja pontosan, h mi történt?
Nos, a mostani vitás ügyemben én sem tudom pontosan... És nem is nagyon igyekeznek felvilágosítani...
És volt már alkalmam megtapasztalni azt is, h milyen az, amikor pl a tré bizonyítékot tüntet el... Anno nekem simán letagadták v letörölték az én igazamat bizonyító hangfelvételt. Csak vmi normálisabb alkalmazott jóindulatán múlt, h végül visszakaptam a pénzem, mikor már rég letettem róla, csak mivel bosszantott, minden ügyintézésnél megemlítettem[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz tothferenc #99991 üzenetére
Szept 30. De asszem, akkor is jár le, tehát előbb érdemes.
-
törölt tag
Na, a nyári 10GB vmikor most délben elszállt. Már csak az 1GB-t írja a neten.
Ezt nem tudom, hogy jött ki nekik, mert nem délben lett megrendelve, stb.
Kb a felét se bírtam elhasználni a 2 hónap alatt, annyit is csak erőltetve
-
törölt tag
Amikor lejár a net egy adott napon, az hány órát jelent? Itt is éjfélt, v mit?
-
törölt tag
Mi a tököm van már megint a webes üfsz-on??? Mikor fog menni?
-
törölt tag
Tehát úgy általában nem változott az, h csak az aktuálisat írják? Mert akkor talán végre minden rendben.
Egy párszor már tettem panaszt ebben a konkrét ügyben, eddig nem volt smi, most látok reményt.
Mert most látom, h 2 számot is ír: egyszer a júl31-i záróegyenleget, ami reális, és hozzá az alább emlegetett irreális összeget, ami viszont mégiscsak reális, ha végre beszámították a túlfizetést meg avita miatti elmaradást. De uakkor meg ott az univ.egy még mindig. Szóval totális káosz még mindig. Úh egyre kíváncsibb vagyok én erre a számlára******************************
Huhhh, beszéltem Vandával... Ez vmi iszonyat... Ennyit szövegelni fölöslegesen...
De legalább megértette, h kapcsoljon
És így végre megtudtam, h meddig él a nyári 10 gigából még meglévő 8,6
Jaja, letornásztam 1 gigát azzal, h amíg a laptopon dolgozom, azon megy a háttérben a youtube, és nem itt a laptopon, és nem wifiről
Vicces is így, bár wifiről nem is olyan rossz ötlet hosszabb távon sem.
De még így sem fog elfogyni ennyi giga, kár, h nem nyár végéig adták
Elleszek utána még egy darabig az 1 gigával[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Mikor lesz vajon rendesen látható a számla az online üfsz-on?
Mert ugye most még csak a végösszeg látszik jelen pillanatban, de amit kiír, az nagyon nem stimmel az adott július hónapra, annyi egészen biztosan nincsen.
Akkor stimmelne, ha közben áttértek volna végre arra, h a vban fizetendő összeget írják oda (???), mert akkor egyrészt vban stimmelhetne, másrészt -de nem szeretném elkiabálni- akkor az azt jelentené, h végre a végére értek a saját többhónapos huzavonájuknak, amikor az egyik kéz nem tudja, mit csinál a másik, és engem ezzel már nem cseszegetnek és szórakoztatnak többet feleslegesen. (Mindenesetre reményre ad okot (miszerint már tettek az ügyben vmit, és akkor végre rendeződik talán a helyzet), h hónapok óta még nem kapcsolták ki a számot a sztük nagy tartozás ellenére; de nem is fizetem ki, amíg nem a valós összeget kérik, hanem sokkal többet (a valós összeg legalább 20xosát...). Gondolkodtam, h befizetem a valósat, de nemtom, ilyen helyzetben annak van-e értelme, mármint az én korrektségemen túl, úh egyelőre még várakozó állásponton vagyok.) De ha ez most nem ezt jelenti, akkor pláne nagyon kíváncsi vagyok én arra a részletes számlára...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Vki írt 1990-et,
de neten rendelve csak 990, és 1GB+80p+5sms. Ez azért egyáltalán nem olyan rossz percdíj, alapból megéri. És nekem még a 10GB is jött hozzá, amiből még megvan 9,58 a jövő hétig... A végén még kénytelen leszek filmet nézni a parkban, ha el akarom fogyasztani?
Azt meg már leírtam korábban, h meglepetés volt teljesen, de 9 a kezdő számjegye.
Ennek ellenére még mindig nem zaklatnak rajta, csak egyszer jött vmi sms a 2 hónap alattDE egyébként miért fontos ez?
2 variációt tudok elképzelni: v random adják ki a szabad számokat, v sorban.
Az elsőre tippelek.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Lackooo84 #99528 üzenetére
Vandához még nem volt szerencsém, mert vitás ügyekben inkább levelezem, más meg hálistennek nem ovlt most. De előtte sem volt könnyű ügyintézőhöz jutni, mégis meg lehetett oldani. Végszükségben műszaki segítséget kérni, és onnan kapcsolnak, ha mázlid van
De majd már kíváncsiságból felhívom Vandát, cska az eddig olvasottak alapján tartok tőle, h őkelmétől majd a hideg ráz...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Lackooo84 #99493 üzenetére
Nem Mármint nem tudom biztosra megmondani.
Csak arra emlékszem, h az előfizunál ott volt a számlán, de a dominónál nincs számla.
De rémlik vmi, h mikor volt vmi vitás ügy, akkor bent meg tudták nézni és megmondani.
Meg rémlik egy olyan, h havonta egy részletes számlát lehet kérni ingyen, az előző havi forgalomról, és mintha ez is a domino lett volna, és postán küldték ki.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
törölt tag
Hogy volt ez a nyári 10GB? 2 hónapra? Tehát akkor aug elején jár le a jún elején rendelt?
-
törölt tag
válasz Ron Swanson #99391 üzenetére
Ha eredetileg nem volt nano-ra törhető, akkor bőven elég erre hivatkozni, h nano-r avan szükséged, a régit nem kérték el nekem, meg se nézte, csak a személyim kellett, h enyém a szám. Gondolom, a rendszer tudja, mikor kaptam utoljára simet, és milyet.
-
törölt tag
Sajnos ez az ügyfélszolgák színvonala...
Tegyél panaszt, néha el lehet vele érni, h jóvátegyék. Ez is leginkább azon múlik, h ki olvassa.
Nekem akármikor volt vmi új hiba, felsoroltam az összes addigi rendezetlen ügyet. előbb-utóbb megoldották. Volt, amit 5 év után méltóztattak lerendezni végre De a upc-nél is ez vált be, ott már 2 év után elértem, h kártérítsenek a kiesett szolgáltatásért. És ha ez neked nem is direkt károkozás, de közvetetten az, hiszen inimum pluszenergiába, utánajárásba kerül neked, és lehet, h drágább is lesz. -
törölt tag
válasz viktorhu #99270 üzenetére
A szabály vjában úgy szól (a leíró nyelvtan, tehát a használat alapján megfogalmazott szabélyok alapján), h a magyar és a bemagyarosodott vegyeshangrendű szavak mély ragot kapnak, az idegen ie még nem bemagyarosodott szavak esetébenpedig az utolsó szótag magánhangzója dönti el, h milyen ragot kap: mélyet v magasat. Ennek alapján lehet pl nagyon jól belőni, h egyes szavak mikor honosodtak meg a magyarban, ld pl fotelben > fotelban.
Külön érdekesség még az az adalék hozzá, h vannak a vmikori veláris i és é miatti eredetileg vegyeshangrendű, de ma már magashangrendű, mégis -még ma is- vegyeshangrendűként működő szavak, melyek bizony még ma is mélyhangrendű ragot, képzőt, toldalékot kapnak. (Bár némelyik kezd átmenni a magashangrendű toldalékok felé, főleg Erdélyebn.) És nem is kevés ilyen "félretoldalékoló" szó van
Keem1: Azért kisbetű, mert elöljárószó alias prepozíció, és alapvetően 2 irányzat van az angolban: 1. mindent nagybetűvel ír ilyenkor, 2. csak a "fontosat" írja nagybetűvel, a névelőt, elöljárószót nem.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ha vkinek elkerülte volna a figyelmét:
Kedves Ügyfelünk!
Ezúton szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy a Magyar Telekom Nyrt. által az otthoni internet/mobilinternet-szolgáltatás mellett díjmentesen biztosított e-mailfiókok közü l(minden t-online.hu/t-email.hu/emitelnet.hu/emitel.hu/tiszanet.hu/mail.tiszanet.hu/szmail.tiszanet.hu/netquick.hu végződésű emailpostafiók) töröljük azokat, amelyekbe nem történt belépés az elmúlt 366 napban, azaz egy éve inaktív fiókok.
Amennyiben a jelenleg nem használt e-mailfiókjára továbbra is igényt tart,kérjük 2018.szeptember 1-ig jelentkezzen be fiókjába, így annak használata a továbbiakban is biztosított marad az Ön számára!
Fontos!
Azok az ügyfelek, akiknek automatikus levéltovábbítás (autoforward) van beállítva, nem érintettek a törlésben.
Továbbá tájékoztatjuk, hogy a postafiók törlésével a fiókhoz kapcsolódó adatok végérvényesen törlésre kerülnek, és a törlést követően nem áll módunkban a fiók, illetve az azon tárolt adatok visszaállítása.
A díjcsomagja részeként – amennyiben arra szüksége van a későbbiekben– továbbra is biztosítunk az Ön számára e-mail fiókot, melyet ügyfélszolgálatunkon igényelhet.
Az e-mail szolgáltatás speciális szabályai megtalálhatók a Lakossági ÁSZF 10. sz. mellékletében. -
törölt tag
válasz thomas77 #99055 üzenetére
Ó, volt nekem olyan ország, h kézzel kellett állítgatni, mert a 3 szolgáltatóból az egyikre vban nem volt hajlandó felmászni sem, de a másik 2ből csak az egyiket lehetett használni rendesen, mert a másikon csak fogadta a hívásokat, sms-eket, hívást indítani nem lehetett, se sms-t küldeni.
-
törölt tag
válasz thomas77 #99018 üzenetére
Akkor mondom újra: anno tudott MIND2 működni EGYSZERRE, hívásértesítő ÉS hangposta. De ezt csak az üfsz tudta beállítani, h párhuzamosan fusson 2 átirányítás, v talán pontosabb, h a hangpostáról még átterelték az értesítőre is, vmi liyet magyaráztak anno. Évekig használtam így, minden utazásnál.
Ehhez képest ma...[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #73820095 #99009 üzenetére
Ja, és a dolog szépsége, h mindezt külföldön tette, mert itthon sosem használtam a hangpostát, csak az értesítőt.
Az egyetlen macera az volt a dologban, h nem lehetett a telefonról beállítani, és utazás előtt mindig fel kellett hozzá az ügyfélszolgálatot hívni, csak ők tudták ilyenre beállítani.Most meg az értesítő nme képes működni külföldön.
-
törölt tag
válasz zsoltzsolt #98978 üzenetére
Már 40-50évesek között is sok olyat látok, akik nem értenek igazán ezekhez a dolgokhoz, de azért próbálkoznak beletanulni, de még a 70-80évesek között is vannak ilyenek jópáran. És ők a legtöbben nem élnek túl jól, főleg a vidékiek. És minél idősebbek, annál spórolósabbak.
50megás gomb sehol. Se dominonál, se előfizetésnél.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Pontosan így van, annyit tennék hozzá, h
1. Sztem nemcsak akcióban lehetne, akár örökre is maradhatna az 50mB, ezt az üzletpolitika és a cég szép pirospontjának tartom és tartanám.
2. És ne felejtsük, h "beetetésnek" is jó: Akik ódzkodnak a nettől, pl idősebbek, nekik az ingyen 50mB pont jó kipróbálni.
3. Akiknek minden fillér számít, szintén többnyire idősebbek, azoknak nagyon is jól jön az ingyen 50mB, mert legalább nem állnak ott üres kézzel.Szóval szidtam eleget a céget, sajnos okkal, de ezért kifejezetten dícséretet érdemel, nem leszólást.
Egyeseknek nem ártana továbblátni az orruknál, h nekik az 50mB meg se kottyan...
-
törölt tag
válasz fornettisuti #98951 üzenetére
Majdnem pontosan.
Ha alapos adatmegadást végzel -adnak listát róla, h mi kell (pl anyja neve, utolsó számla száma), akkor hajlandók emailben is válaszolni.
-
törölt tag
válasz thomas77 #98937 üzenetére
Ó, kösz!!!
Weben szeretem az ilyet, de akkor majd...
Hát majd... Mert folyamatosan "adatkapcsolat hiba - hálózati izé" jelentkezik...Nem tudom, mikor kezdte, de azért nagyon régen még nem volt, mikor a mostani sorrendet beállítottam, vmikor az adategyeztetés környékén.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Soulfly842 #98931 üzenetére
Kösz, de most csak a maratonra gondoltam, a d net nélkül, ha csak az volt aktiválva és lejár, akkor visszakapcsolják-e a technikait. De ha jól sejtem ebből a leírásodból, akkor igen.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz ArNick #98929 üzenetére
Tehát minden hónapban újra kézzel kell aktiválni?
És ez is csak E-n fog menni?
Ui: A honlapon ugyan hogy működik az előfizetések sorbarendezése? (És számos egyéb funkció.)
Mert ahogy elnézem, már hetek óta sehogy...
Továbbra sem tudom megérteni, h a "nagy" tré hogyan képen egy ilyen szar honlappal beérni. Ill h a programozók maguktól ilyen idióták, v ül felettük vmi barom, aki szt ilyennek kell lennie a honlapnak?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Soulfly842 #98906 üzenetére
És a maraton végén visszakapcsolja automatikusan a technikait?
-
törölt tag
válasz 4Grider #98836 üzenetére
Az nem lehet a gond, mert 6-án kevéssel zárás előtt rendeltem (22:30 körül) sokadikai szállítással, és smi ilyen gondom nincsen... Ezúttal minden normálisan ment, ha leszámítom, h mikor átvenni mentem, meccset nézett a 2 srác, és észre se vették, h bementem...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM