- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Something_ #13968 üzenetére
nem lesz azonos, nekem 2 év hűség mellett aranyra 18 hónap után pont a különbözeti 6 hónapos + 6 e ft szokott lenni!
-
-
válasz
Jake88 #13706 üzenetére
ez - szerintem - nem t-s szemétség, előfizető kontra számlafizető csata...
nekem is lett volna anno lehetőségem flottára, havonta mondhatni fillérekbe került volna a havidíj - az enyémhez képest -, ráadásul nagyon sok kollégámat - százas nagyságrendben - hívhattam volna ingyen bármikor, és még sok kedvezmény, de tudtam azt, hogy van árnyoldala is; csak számlafizető vagyok, bármilyen módosítás nehézkes, aranykártya a levesbe, egyszerű(bb) lehallgatási eljárás - a normál előfizetés(em)hez képest -, és még sorolhatnám...
úgy döntöttem, hogy nem ér annyit, inkább drágábban ugyan, de a magam ura leszek! nem bántam meg! -
válasz
takbal #13131 üzenetére
meglévő előfizetésre is adottak korrekt mobilinternetes csomagok, az olcsóbbak - illetve jobb ár/érték arányt mutatók - inkább (arany)társkártyás kiszerelések!
minden verzió használható oda-vissza, tehát a célirányos mobilinternetesről is lehet telefonálni - többnyire húzós percdíjakkal -, illetve a meglévő előfizetésre aktivált mobilinternetes csomagnál nem tiltanak semmit, úgy használod, ahogy akarod - akár mobiltelefonban, azt "modemül" használva, és notihoz csatlakoztatva! -
válasz
manchester85 #13004 üzenetére
szerintem érthetően írta, és a 2. pontnál egyértelmű, hogy mi tartozik oda, ezért nem kellett példákat írni.
pedig bizony életszerű, hogy az olcsóbb médiamánia csomagokhoz túlforgalmazási díj mentes csomagot rendel valaki - nekem is van ilyen ismerősöm -, nem pedig a nagyobb médiamánia csomagot, így nem az sms és mobil tv szolgáltatásokért, illetve a nagyobb kerettel forgalmazható, de még mindig "ráfizetős" netért fizet többet, hanem csak a netes - immár nem "ráfizetős" - adatforgalomért, amit ki is használt, nem úgy, mint a nagyobb keretes sms és mobil tv szolgáltatások esetében tenné...
lehet, hogy nem sok ilyen van, de van! -
válasz
manchester85 #13000 üzenetére
nem veszi - szerintem - csak azt írja, hogy hozzátehető a médiamániához (is) túlforgalmazási díj mentes adatcsomag!
-
válasz
djculture #12984 üzenetére
aki nem akar netezni, az azzal kezdje, hogy automatikus szinkronizáció, frissítések...stb kilő!
mondjuk részemről a mai okostelefonok elképzelhetetlenek valamilyen mobilinternetes csomag nélkül, havi néhány százas - szerintem - már nem összeg egy apróbb mobilinternetes csomagért...
202577 ft? az szép... -
válasz
Genius007 #12978 üzenetére
mindegy, hogy 2g vagy 3g, az ingyenes oldal az ingyenes, a fizetős az meg fizetős!
domino esetében láttam olyat, hogy amikor nincs rajta pénz, akkor az ingyenes facebook bejön, a fizetős tartalmak viszont nem - más módon nehéz lenne szelektáltatni a telefonnal, hogy csak az ingyenes oldalakat hozza be, illetve megoldható tűzfallal, de az már más téme...
ellenben arra figyelj, hogy a telefonod böngészés nélkül is képes a háttérben adatforgalmat generálni, például automatikus szinkronizációval, frissítések letöltésével...stb! -
-
-
válasz
Something_ #12913 üzenetére
-
-
válasz
Something_ #12477 üzenetére
mindjárt indulok is!
akkor mindjárt rendelem is! -
válasz
pingwin011 #9470 üzenetére
a szó szorosabb értelmében vett korlátlan nincs, külön mobilinternetes előfizetés esetén is csak olyan van, hogy x gigabyte adatforgalom után csak lassítanak, de nincs túlforgalmazási díj!
közben tjb007 megelőzött picivel... -
válasz
ForRedGlory #9439 üzenetére
de nem volt ez mindig úgy, mint mostanság, illetve a pultok sem mindehol vannak elég fixen rögzítve...
a gurulósról már ne is beszéljünk...
-
válasz
Sztbeni #9424 üzenetére
ilyen hát, a többi szolgáltató meg szent...
a stílusod meg hagy némi kívánnivalót maga után - főként ha a t-mobile a téma tárgya -, de ez legyen a te problémád...#9426; akkor ok, csak rémlik néhány t-mobil iránti korábbi megnyilvánulásod, hogy eléggé elfogult vagy irányukban, persze negatív irányban...
-
válasz
paulo92 #9409 üzenetére
sajnos a szolgáltatók nem azt nézik, hogy jártál külföldön, vagy sem, hanem azt, hogy melyik szolgáltató hálózatára felcsatlakozva használtad a telefont!
a határ közelében sajnos rizikós a dolog, mert ha automatán áll a hálózat választásának a lehetősége, akkor előfordulhat, hogy a határ hazai oldalán is külföldi hálózatra csatlakozik fel a készülék, amennyiben azt ítéli "jobbnak" - és ezt nem a - hazai - szolgáltató dönti el, ha erre akartál utalni...
rákérdezhetsz az ügyfélszolgálaton - telefonon vagy akár személyesen is -, hogy adott időpontban/intervallumban melyik külföldi szolgáltató hálózatán lógtál, és miért nem kaptál a külföldi barangolásról üzenetet, hátha mondanak valami okosat, de legalább is tényt, ellenben - szerintem - ez még nem az az összeg, amiért nagyon sokat érdemes variálni, mindenkivel előfordulhat...
én most könnyen beszélek budapestről, de amikor vidékre utazunk a szülői házhoz, akkor - bár bő 10 km távolság a határ -, kikapcsolom a barangolási lehetőséget, mert néha valóban átlóg(na) a telefon a külföldi hálózatra - annak ellenére is, hogy látszólag van némi hazai hálózat, ráadásul két külföldi szolgáltató hálózata is jó térerővel elérhető adott területen! -
válasz
djculture #9375 üzenetére
esetleg ismered a részleteket is?
mert nem mindegy, hogy milyen bűncselekmény(eke)t követtek el adott esetben... amibe belecsúzik általában a "személyzet"; kényszerítés, személyi szabadság megsértése, önbíráskodás, zsarolás, vagy akár emberrablás!
a tények pontos ismeretének hiányában szerintem inkább ne keverjünk ilyeneket egy net start vitához! -
válasz
koviandri76 #9362 üzenetére
a 13 ft / 10 kilobyte azért annyi, mert ott nem adott havidíj! havidíj esetén a legolcsóbb csomagban már havi néhány százasért forgalmazhatsz bizonyos keretig, és utána sincs túlforgalmazási díj, csak esetleges lassítás! mióta vannak ezek a túlforgalmazási díj mentes csomagok apróbb keretekkel is, azóta szerintem megnőtt a veszélytelenül mobilnetezők száma!
de fordítsuk meg a dolgot; a t-mobile esetében adott néhány olyan szolgáltatás, ahol ingyenesen lehet böngészgetni, például a facebook zero, mobil iwiw, ahol díjmentesen lehet böngészni, de valamilyen mobilinternetes csomag aktivitására szükség van! aki nem akar havidíj elérésű csomagot, mert valóban csak az ingyenes szolgáltatásokat akarja használni, az a net start csomagot fogja aktiválni, és megfelelő beállítás...stb esetén ténylegesen ingyen netezik adott oldalakon!
továbbra sem kötekedésből irkálok, és tényleg kíváncsian várom a kifejletet, kérlek jelezd, ha történik valami az ügyben! -
válasz
koviandri76 #9359 üzenetére
a panaszlevél - némi módosítással/kiegészítéssel - hasznos lehet, és mint írtam, bizonyos esetekben esetlegesen segíthet - legalább is részint - szerintem is, de azért "erőlködök" továbbra is, mert részben az ügyfél is bűnös, tehát olyan hivatalos egységes ítélet biztosan nem fog születni, hogy akkor most a szolgáltató minden net start szolgáltatással csapdába esett ügyfelének - kivétel nélkül - ahogy te fogalmaztál; csak szépen adja vissza a kicsalt pénzeket!
sok más fórumon, sokkal szélsőségesebb írások is megfogalmazódtak a problémával kapcsolatban, vannak felesleges erőlködések, és hasznosnak tűnő megnyilvánulások/érvelések is, idővel majd kiderül, hogy minek mennyire lesz foganatja...
a szolgáltató illetékesei is tévedhetnek, még a jogászok..stb is, ezért sokaknál nyitott még a kérdés, de egyrészt csak a töredék "károsult" próbálja visszaszerezni a pénzét, másrészt a próbálkozók nagyobb hányadánál szerinem már most halott a dolog! -
válasz
koviandri76 #9355 üzenetére
de te sem nagyon...
amennyiben büszkén leírod, hogy töltögetés market, youtube, maps...stb használatával, úgy szerintem kevésbé várd el, hogy sajnáljanak, amiért a szolgáltató "kicsalt" tőled egy nagyobb összeget a net start által, mert konkrétan tettél érte, és gondatlanság csak ott merülhet fel, hogy nem néztél utána időben, hogy az milyen anyagi vonzattal járhat, az meg a te szempontodból történő érvelés alátámasztásához vélhetően kevés lesz... -
válasz
koviandri76 #9335 üzenetére
tényleg durva a hasonlat, mert adott esetben nem feltétlenül hozható párhuzamba a "problémával; az utca általában közterület, ami egy köztes tényező a kutyus - illetve annak gazdája - és a kutyus által hagyott maradványt elszenvedő fél között! ez a köztes tényező rengeteg kibúvót ad megfelelő személyek/illetékesek számára, másoknak akadály lehet, a problémával kapcsolatban viszont nincs köztes tényező, csak a szolgáltató/szolgáltatás és az ügyfél adott! persze lehet ezen vitatkozni, de lesznek eltérő vélemények, ahogy a korábban általam említett esetleges bírósági döntésben, konkrét ügyek/esetek függvényében!
-
válasz
koviandri76 #9331 üzenetére
kíváncsi leszek arra a kártérítési határozatra...
már csak azért is, mert még a jogegységi/precedens értékű döntés is erősen kérdéses általánosítva, mivel más és más jellegű esetekről van szó, hiába az azonos - adott esetben net start - alap, szerintem mindenki másként használta, élt (vissza) vele, így minden esetben külön kellene vizsgálnia az esetet a hatóságnak; mint korábban is írtam, nem mindegy, hogy valakinél csak a háttérben futott alapbeállításokkal a szinkronizáció/frissítés úgy, hogy esetlegesen nem is tudott róla - már amennyiben mondható az jogilag, hogy nem tudott róla -, vagy szándékosan böngészett is, de gondatlanul/hanyagul nem mérte fel az esetleges következményeket...stb!
nem mondom, hogy bizonyos esetekben lehetetlen megnyerni egy ilyen pert, de a többségnél szerintem esélytelen... -
válasz
koviandri76 #9326 üzenetére
mindenhez - legalább - két ember/fél kell, így nem csak a szolgáltató hibás! mondom ezt úgy, hogy nem munkáltatóm adott szolgáltató!
pereskedni lehet, de ennyi, semmi több... a kicsalt jelző kicsit erős, amennyiben mégis alkalmasnak találod, úgy másik fél sem ártatlan, nem gondolhatta senki sem úgy, hogy ingyen nő ki a földből a mobilinternet... az még részint elfogadható lenne, ha valaki arra hivatkozik, hogy nem netezett, de a telefon a háttérben frissítgetett meg szinkronizált az alapbeállítások mellett, de aki büszkén írogatta, hogy alig netezett egy órát, csak néhány weboldalt nézett meg, ott már sántít a dolog, és fizetett is - na, az ilyen főként ne várja vissza a pénzét!
a jelző(k) osztogatásával csak óvatosan, gondolom olvastad a fórum szabályzatát; link -
válasz
ForRedGlory #9323 üzenetére
igaz, sehol sem mértem, csak láttam, hogy néhány helyen a h+ villog, de holnap vagy hétfőn rámérek néhány helyen!
-
válasz
ForRedGlory #9321 üzenetére
a 21-es galaxy s 2 mit mér? nekem néhol már bevillan a h+ jelzés!
-
válasz
CHIPman #9297 üzenetére
100 e ft-os mobilinternetes számlát azért alapban elég nehéz csinálni net start esetén is, mivel a 13 ft / 10 kilobyte forgalmi díj 50 e ft felett a leugrik 0.13 ft / 10 kilobyte egységű számlázásra, tehát amíg az első 50 e ft eléréséhez elég ~ 37.5 megabyte, úgy a következő 50 e ft esetén már további 3756 megabyte adatforgalom szükséges, arra pedig már nehézkes lenne ráfogni, hogy csak néhány alkalmazás szinkronizált/frissített...
persze vannak kivételes (nem publikus...stb) havidíjas csomagok, ahol nem érvényes az olcsósítás 50 e ft felett! -
tisztázzuk, mert szerintem valamit rosszul értelmezel!
hívószámkijelzés; link
szerintem én azért fizetek a hívószámkijelzés esetén, hogy a készülékem kijelzőjén megjelenjenek a hívók számai - amennyiben küldik a számukat!
az mindenkinek és minden esetben ingyenes szolgáltatás, hogy be-, vagy kikapcsolja azon funkciót, hogy küldje a telefonszámát, vagy sem! a te értelmezésedben az utóbbi funkció miként valósulna meg minden esetben, mindentől függetlenül, csak úgy, díjmentesen?
próbáld a két funkciót párhuzamosan és felcserélve be-, és kikapcsolni - már amennyiben van rá lehetőséged -, és látni fogod a különbséget... -
válasz
Mercutio_ #9266 üzenetére
nekem is kell/van hívószámkijelzés az eco csomaghoz, csak azt részleteztem, hogy azért van/lehet még olyan, akinek nem elengedhetetlenül fontos!
én elég sok öreget ismerek, akik nem gépesítenek már, és reggelenete bizony arra ébredek - már amikor nagyon ritkán hazajutok néhány napra vidékre, a szülői házba -, hogy verik meg fenik a kaszát! -
hozzá kell tenni, hogy nem mindenki használja ki például a mobil tv szolgáltatást, és akkor miért fizessen érte, inkább eco + nem ráfizetős mobilinternet!
döntse csak el mindenki maga, hogy neki mi is a jó...
a hívószámkijelzéses problémát nem értem, hiszen bizonyos esetekben kell(het) olyan csomag, ahol alapban nem köteles fizetni érte valaki, és kicsavarva - mert ugye néhányan érdekesen számolnak néha, akkor most miért ne alapon - 12 * 200 ft = 2400 ft megspórolható évente! nem egy idős embert ismerek, aki vidéken él, csak azért van mobiltelefonja, mert a gyerekek azon hívogatják városról, csak fogadni tudja a hívásokat, meg néhány fontosabb telefonszám előre beprogramozva a telefonján, hogy amikor az 1-es gombot benyomja és benyomva tartja, akkor évikét hívja, amikor a 2-est, akkor pistikét...stb, de amikor hívják, nem nagyon nézegeti a kijelzőt - még a szemüveget sem teszi fel hirtelenjében, így nem is feltétlenül látja -, hogy ki is hívja...
ja, és ezek az idős emberek például a parasztok, mert a mezőre járnak kapálni...stb, ezért a szolgáltató által szerinted problémásnak vélt dolgo(ka)t ne az ő "jelzőjükkel" jellemezd, mert nem korrekt dolog... -
volt hát, pedig az olcsó eco díjcsomagot használom, arra írtam alá további 2 év hűséget, meg a go!net l csomagra 1 év hűséget, és így kijött 96 e ft-ból az s2!
a médiamánia xl 16 e ft-os árából nekem 3 előfizetés kijön úgy, hogy ezekből kettőn mobilinternet is van; eco + relaxnet m + családbarát / aranytárskártya szervusz + go!net l + családbarát / aranytárskártya szervusz + családbarát (mindegyik esetében sallangokkal; hívószámkijelzés...stb!
engem főként hívnak, de munkaidőben cégnél van telefon - bár azt ugye csak céges ügyekben használom...- így néha még az eco keretét sem beszélem le, asszonynak céges mobilja is van...stb, szóval bőven jók az olcsóbb előfizetések, valóban nem nekem szólnak a nagyobb csomagok!
-
akkor lenne itt rablás, mert néhány telefont a csillagos egekbe áraznak addig a maszekok, amíg a szolgáltató olcsóbban nem adja például domino csomagban! néhány konkrét példa is van, nem is annyira régről! arról nem is beszélve, hogy a szolgáltatón kívül hivatalosan, néhány típus nem is forgalmazódik ezen országban, csak bolti garanciával hozza be néhány sufnis... illetve olyan is van/volt, hogy egy telefonra 1 év gyártói jótállást ad a gyártó, ellenben 2 évet akkor, ha szolgáltatónál lett vásárolva!
-
nem tök felesleges, érdemes beállítani, de nézd meg, hogy a lejátszóban miként van beállítva a hozzáférési pont, mert ha ott alapban a streaming szerepel, de neked nincs olyan, és így nem tudja "átirányítani" az adatforgalmat a megfelelő netes hozzáférési pontra, akkor probléma lesz!
természetesen nem buktad az egészet, ha 30 napig nem használod, és amiatt deaktiválják, akkor aktiválhatod újra - médiamánia díjcsomagokon belül díjmentesen! -
mint az általam korábban linkelt leírásban is láthatod, ott is a net hozzáférési pontra hivatkozik/irányít át a streaming beállítás - nincs külön direkt alapértelmezett hozzáférési pont -, de a rendszer megkülönbözteti a forgalmat, és amennyire emlékszem, a nokia telefonok esetén a forgalmat jelző ikon is más, mint a sima adatforgalmas!
nekem ugyan most android van (galaxy s 2), de itt is csak net és mms hozzáférési pont van beállítva, és tökéletesen működik a mobil tv!
n97 telefonig pont illetékes vagyok, mert azzal zárult a nokia sorozatom, és ott tökéletesen működtek az n95 8gb beállítások, nem volt eltérés! -
mostanság már nem erőltetik a dolgot, mert a sima net hozzáférési pont használatával is megy a mobil tv, de a régebbi készülékek leírásánál még találsz útmutatót a streaming beállításához is; link
manchester85; nem valószínű, hiszen általad csak egyszer lett elküldve, arról te nem tehetsz, hogy az ő telefonja nem képes megjeleníteni, és a központ minden áldott nap újra erőlteti a dolgot...
-
válasz
DonMedve #9182 üzenetére
nem mondom, hogy olcsó, de majd csak alakul a későbbiekben...
mondjuk egy 2 e ft-os 1 gigabyte keretes csomagnak én is jobban örülnék!
illetve még az is jó a 3 gigás csomagban, hogy ott már nem 32/32 kilobit/sec a lassítás a korlát elérésekor, hanem 128/128 kilobit/sec, amivel azért már lehet olvasgatni, ha valaki úgy használja adott csomagot, hogy esetleges letöltéssel kiüti a 3 gigabyte mennyiséget! -
válasz
DonMedve #9175 üzenetére
részint nálam is ez a helyzet, 500 megabyte kevés(nek tűnik), 3 gigabyte meg sok, de inkább volt a nagyobb csomag a kettő közül, és ha nem is használom ki, de nem kell nézegetnem az adatforgalmat! mondjuk most 500-as van, mert - mint korábban is írtam -, a "buta" automata rendszer nem értette meg, hogy 3 gigás csomagom van, de aláírok 1 évet az 500-as csomagra az sgs2 hűséges megvásárlásakor, és csak úgy átrakott az 500-as csomagba a nagyobból! mindegy, egyelőre marad, kíváncsi vagyok, hogy meddig/mire elég 500 megabyte, és visszaugrok a nagyobbra, ha a szükség úgy hozza...
-
-
anno azonos futár hozta ~ 2 év eltéréssel két telefonomat, de most új volt - mondjuk azóta a város másik felére költöztünk, bár nem tudom, hogy ez számít(hat), vagy sem?!?!
mondjuk az utóbbi telefonjaimat inkább üzletben vettem, csak most sehol sem volt sgs2, és nem volt kedvem napról napra minden üzletet végigjárni, hogy hol mikor "töltik fel" a készletet, és fogok ki egyet... -
válasz
DonMedve #9113 üzenetére
mondjuk néha a futárok sincsenek túlzottan képben, nekem amikor kihozta a galaxy s 2 telefont, mutatta, hogy bontatlan, és mondta, hogy a t-mobile matricájával van lezárva, szóval nyugodtan írjam alá az átvételi jegyzőkönyvet...stb - valóban bontatlan volt, a "gond" csak annyi volt, hogy nem t-mobile, hanem az eredeti samsung matricával volt lezárva!
mondjuk nem is bontottam ki a dobozt, csak a küldemény kifizetése után, de lelkem rajta...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- sziku69: Szólánc.
- Formula-1
- PlayStation 5
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- iPhone 11 Pro Max 256GB 12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest