- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Tavaszi szél Slimet áraszt
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
r3dsnake
nagyúr
-
r3dsnake
nagyúr
válasz dptrsk #56974 üzenetére
Nem, esetemben minimum 5gb + Spotify lenne ideális, hívás nélkül 5e környékén. Közvetlen a spotify-tól vásárolva nem jár plusz adatforgalom. Most egy ezressel több, mint ahogy kiszámoltad, de egyrészt az LTE miatt jöttem át előfizura (franc se gondolta, hogy lesz dominoban), másrészt így kapok a Spotify mellé +500MB-ot. De a 2ezres előfizetési díjat a semmire dobom ki havonta.
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
válasz dptrsk #56972 üzenetére
Kb. családtagokat hívok hálón belül max havi 500 ft-ért. Így sem beszélem le a 2ezret, szóval a 4ezer hálón belől bőven elég lenne nekem bármire. A csomag többi része érdekel, nem a tök felesleges hívás. (Remélem ezt is belátják lassan a szolgáltatók, hogy van, akinek adat kell...)
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
Minek vennék, ha nem telefonálok, ellenben Spotify-ról hallgatok mindent... Így fizethetem a Move XS (30MB) + Music (500MB) + 1GB opciót 5ezerért, holott ugyanennyiért kapnék Music XS (500MB) + 1GB + Music (2GB) opciót.
Ráadásul 4ezret lehetne lebeszélni nem 2e-t (mondjuk annyit se szoktam, de sosem lehet tudni...)
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
válasz szabogabor10 #56745 üzenetére
Ezért mondtam, hogy a HSPA+ az sehol nem 4G, bármit is írnak rá.
kali: Pedig nagyon kaka. Nagyobb százalékban nincs, mint van. Lehetetlen pl. zenét hallgatni streamről.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz szabogabor10 #56742 üzenetére
High-speed half-truth: AT&T, T-Mobile are dipping below HSPA+ for '4G' plans and branding
"4G speeds delivered by HSPA+ with enhanced backhaul."
That's professional-grade word mincing, folks. Yes, the Veer 4G is connecting to an HSPA+ network... it's just not connecting to said network at HSPA+ speeds. -
r3dsnake
nagyúr
válasz szabogabor10 #56726 üzenetére
Ettől függetlenül a HSPA+ NEM 4G technológia. Maximum elírták. Mondjuk a linkedet nemigazán találok erre vonatkozó infót, hogy HSPA+-nak hívná bárki.
kali: Köszi, az végülis nem lényeg, úgyis csak városokban szórnak azzal, ott meg így is van dögivel lefedettség. A 800mhz fontosabb szempont.
-
r3dsnake
nagyúr
-
r3dsnake
nagyúr
válasz szabogabor10 #56696 üzenetére
Tudtommal kinn is virtuális szolgáltatóként működnek a voda hálózatán. Amúgy nem értem mit furcsállsz a digin. Kábelneten is gigabitet adnak lefelé 5ezerért, míg más szolgáltató annyiért 20-30 megabitet. A legszimpatikusabb cég az összes szolgáltató közül a digi, minden szempontból. Nagyon remélem, hogy elindul lassan a telefonhálózatuk náluk is. Jó lenne már kicsit megzavarni a másik hármat, mert siralmasak a díjcsomagok és az árazás.
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
válasz szabogabor10 #56694 üzenetére
Románia digi 5 euro, unlimited hívás, unlimited sms, 5gb net LTE-n. (A csomag felhasználása után 128 kilobit és nem 32, mint nálunk.)
-
r3dsnake
nagyúr
Na nem lesz váltás, elég gázak lettek egyedileg összeállítható telenoros tarifák.
-
r3dsnake
nagyúr
Pár hónapja váltottam dominoról movexs-re e-packkel. Tudtommal a csomagra nincs hűség. De az előfizura van? Hol tudom megnézni, hogy kötbér nélkül felmondható-e, ha esetlegesen úgy döntenék? Kíváncsi vagyok a telenor holnap induló tematikus csomagjaira, és ha lesz kevés percdíjas de nagy adatforgalmas opció, váltani szeretnék.
-
r3dsnake
nagyúr
jajdeszupi. Komolyan nincs mar szinte olyan, hogy valamit elsore el tudjak intezni
-
r3dsnake
nagyúr
válasz ForRedGlory #55588 üzenetére
Ujraindul az 1 ev.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz ForRedGlory #55575 üzenetére
De.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz szabogabor10 #55294 üzenetére
Nem létezik függő iPad sehol.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz PeeterssoN #55228 üzenetére
És meddig tartana a szomszédtól áthúzni egy utp kábelt?
-
r3dsnake
nagyúr
válasz PeeterssoN #55223 üzenetére
Haverkodj össze valakivel, akinél van rendes sávszél pár km-es körzetben, és lőjétek át a netet nanobeam-mel.
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
Másnak is inatívnak mutatja az e-számlát az online felületen? Bekapcsoljam megint?
Szerk.: Most meg nem. Szörnyű ez a rendszer.
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
válasz meroly #55077 üzenetére
- Ha lemerült egyenlegű Domino kártyádról belföldi, nem Telekom mobil számot tárcsázol, a következő hangbemondást hallod:
"Önnek az adott irányba híváskezdeményezésre nincs fedezete, kérjük, töltse fel folyószámláját! A # gomb megnyomásával kezdeményezheti, hogy nem fogadott hívás jelenjen meg a hívott félnél az Ön számáról.”A # gomb megnyomását követően a rendszer a Te számodról indított nem fogadott hívást jelenít meg a hívott fél készülékén. Amennyiben a hívószámod kijelzését tiltottad, a szolgáltatás igénybevételével esetileg ez a tiltás megszűnik, hogy megjelenhessen a számod a hívott fél készülékén (a hívószám kijelzés tiltását csak a szolgáltatás igénybevétele esetén esetileg oldjuk fel).
-
r3dsnake
nagyúr
válasz Intel fan11 #55001 üzenetére
Azzal szokás, amilyen eszközből használod. Mivel gondolom telóban használod, ezért annak a menüjéből.
kali: és lassítanak?
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
válasz tothferenc #54969 üzenetére
Az olcsóbb ár érvényes rád, mivel az előfizetésedben van már netcsomag és ezen felül kérnéd.
-
r3dsnake
nagyúr
Jeleztem a T-nek, hogy kiszámlázták a korlátlan opciót, mondta az ügyintéző, hogy jogos a reklamáció, de másnál még nem találkozott ilyennel. Szerintem érdemes mindenkinek átnéznie a számláját.
-
r3dsnake
nagyúr
Nekem is kiszámlázták a korlátlan böngészés opciót, ráadásul 23 napra, miközben 2 napig volt aktív.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz szabogabor10 #54526 üzenetére
Kamu...
-
r3dsnake
nagyúr
válasz tothferenc #54428 üzenetére
Osszeadodik.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz South Velen #54410 üzenetére
A diakigazolvany miatt nem feltelel, hogy csak szemelyesen lehet?
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
válasz #45553408 #53944 üzenetére
Nulla megabit a garantált. Ehhez képest egész jó értékek. És amúgy 31-es válaszidő és 40 megabit HOVA nem elég? A kábeles netem ennyi, és fél óra alatt jön le egy 12 gigás HD film. A 20 gigás havi keretedet igy is 40 perc alatt ki tudod nyirni. Mivel lenne jobb, ha dupla ennyivel menne? Hol látnád előnyét? A válaszidő sokkal lényegesebb szempont.
-
r3dsnake
nagyúr
Ha egy készülék rajta van a kisker akciós árlistán, és a weboldalon is, de a linkje nem él, honnan tudhatnám emg az aktuális előfizetéses árát?
-
-
r3dsnake
nagyúr
-
r3dsnake
nagyúr
Titeket enged belépni a weben?
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Okos Otthon / Smart Home
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Tavaszi szél Slimet áraszt
- BestBuy topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés