- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Iskolakezdésre készül a második elit Snapdragon
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
raziel01
veterán
Domino 5 Quick-nél mennyi idő van aktiválni a kódot?
Múlt hét csütörtökön aktiválták a kártyát. Most szerdán jött levél de még a postán van.
Ha hétfőn is még jó lesz, hogy aktiválom akkor nem rohanok a postára ma.
Nekem 15 nap rémlik de erősítsetek meg. -
raziel01
veterán
válasz
Totheground #46518 üzenetére
Jóváírják majd szerintem a belépési díjat.
-
raziel01
veterán
válasz
dobostorta #46419 üzenetére
Ha átváltasz másikra akkor az rögtön elveszik.
-
-
raziel01
veterán
válasz
Vangelis #46161 üzenetére
Pedig eskü annyi volt. Ezért nem is értettük. Se net se TV nem volt és előtte sose volt késve befizetve semmi.
Kb június 16 volt kb a számla határideje és 22-én már nem működött semmi.
Persze előfordulhat, hogy a T-home hibázott és nem volt jogos kikapcsolni.
Minden előtte lévő számla be volt fizetve. -
raziel01
veterán
válasz
dedike #46154 üzenetére
Bár nem T-mob hanem T-home de barátnőmék úgy jártak, hogy évek óta fizették rendesen mindig a számlát időben aztán most úgy alakult, hogy elfelejtették befizetni. 5 nap után már ki volt nekik kapcsolva a net meg a TV a házban. Persze elfaxolva a befizetett csekket, helyreállt minden.
Voda is elég mocsok, mert kb 6 napot késtem a befizetéssel, küldtek egy SMS-t, hogy befizetetlen számla van és ezért az SMS-ért 600 Ft-ot számláznak. Kicsit erősnek érzem, hogy hónapok óta időben fizető ügyfelet így megszopatnak.
Úgyhogy T-nél se kell semmin csodálkozni. Minden szigorodik.
-
raziel01
veterán
Lemondtam a NETPLUSZ M-et még 30-án. Tegnap felhívtam a T-t, hogy jó lenne visszakapcsolni a csomaghoz járó netet.
Csajszi azt mondja néha előfordul, hogy nem aktiválódik vissza automatikusan.
Haha. Sose senkinek nem aktiválódik vissza, illene már megoldani.
Amúgy ez rendes volt de 20 percet vártam plusz először egy sráctól kapcsoltak át ide. -
raziel01
veterán
válasz
MaxxDamage #45520 üzenetére
A biztosítás törésre való vagy beázásra.
Meg esetleg lopásra ha olyat kötsz. -
raziel01
veterán
válasz
vipnolf #45493 üzenetére
" mindannyian kinőttünk már az ovis korszakból, tudunk vigyázni az eszközeinkre..."
Pedig szinte minden nap ír valaki a telefonok topicjaiba, hogy leesett, összetört, betört a kijelző.
Ha van biztosítás akkor sem hűde olcsó a dolog. Anélkül drága.
Bár én se fizetnék ilyenért az biztos. Az a havi 1-2k is csak kiadás. -
raziel01
veterán
válasz
werszomjas #45429 üzenetére
Akarod mondani MÁR NEM garis.
Bármilyen külső behatás után bukod a garit. -
raziel01
veterán
válasz
MaxxDamage #45348 üzenetére
Ők arra vállalnak garanciát, hogy működni fog a telefon.
Ahhoz semmi közük, hogy te közben leejted és azért romlik el.
Úgyhogy ebből 12k befizetése lesz. A cserét meg ilyen esetben el is felejtheted más típusra. -
raziel01
veterán
válasz
MaxxDamage #45346 üzenetére
Semmi lehetőséged nincs. Esetleg 3 javítás után lehet mondani, hogy cseréltetni szeretnéd, mert már sok bosszúságot okozott. De elsőre biztos nem hagyják most.
Sony-nál is ugyan úgy 2 évig megcsinálják a készüléket, úgyhogy nem értem hol a probléma.
Meg miért ne csinálnák meg gariban? Összetörted?
Mert ha nem akkor azért van a gari, hogy megcsinálják ingyen. -
raziel01
veterán
válasz
h1ght3chzor #45171 üzenetére
Kiterhelnek minden kötbért. Ha nem fizeted be akkor átadják behajtócégnek. Az folyton zaklatni fog. Ráterhelik házra a tartozást, stb...
-
raziel01
veterán
válasz
St3ven #45101 üzenetére
Vannak akik elzárkóznak az előfizetéstől.
Apám is folyton engem kér meg, hogy töltsek már 1500-at a kártyájára. De ez kb minden héten.Havi szinten 5-6k-t lebeszél. Mondom neki, hogy előfizetés jobban megérné.
-Az nem jó, mert azt akkor is fizetni kell ha nem is beszél az ember.Hát jó....
-
raziel01
veterán
válasz
PRDZsolesz #44966 üzenetére
Na most egy az, hogy minek most nézel árlistát mikor szeptemberben akarsz venni?
Ezerszer változik addig.
Amúgy meg a "nem vállalok hűséget díjcsomagra csak az előfizetésre" kell neked. -
raziel01
veterán
-
raziel01
veterán
válasz
szabogabor10 #44548 üzenetére
Vodafone-nál van így.
-
raziel01
veterán
válasz
lugosi #44543 üzenetére
Az kavart be, hogy olvasom a Telekom facebook oldalát is, meg néha a Vodafone-ét is.
Az említett dolog kb 4-5 hónapja volt. Valaki kérdezte a falukon, hogy miért tiltott a tethering. Azt válaszolták, hogy sajnos ez így van, nem tudnak mit tenni.
De a többiek kijavítottak itt a fórumon. -
raziel01
veterán
Nem konkrétan neked szól hanem a többi embernek aki használt telefont akar venni:
Letiltás elleni garancia meg semmit nem ér.
Gondoljunk bele logikusan.
Ha letiltják a telefont akkor nem fizette/nem tudta fizetni a részleteket.
Most belegondolva akkor az ilyen embernek honnan lenne mondjuk 100.000 Ft-ja visszavásárolni?
Bíróságon amúgy semmit nem ér az ilyen papír.Itt van egy jó komment:
"Mindig a fillérb*szók b*sznak rá. Hol előbb, hol utóbb.
Mindig azok akik a 100.000.Ft -os telefonnál kicsinyeskednek azon, hogy nem boltban veszik meg, hanem majd "okosban" meg "neten" meg "webshopon sokkal olcsóbb", mondjuk 96-97.000.Ft -ért.
Nyernek 3.000.Ft -ot, sokkal több telefonálgatás, variálás, no meg a fent olvasható kockázat árán."Én azt javaslom, hogy vegyél inkább részletre vagy inkább várj vele. Nem érdemes kockáztatni.
-
raziel01
veterán
válasz
kokokka #44518 üzenetére
Az, hogy valami tiltott nem jelenti azt, hogy nem tudod használni.
Erre pont nem működik nekik a rendszer de ASZF-ben benne, hogy nem lehet más eszközre megosztani.
lugosi: mifi router-rel igen. De simán hangalapú csomaghoz igénybe vehető netnél tiltott.
Szerk.: Lehet keverem a Vodafone-nal. De valamelyiknél tiltott az biztos.
-
raziel01
veterán
Nézem a számlát, most korrekt volt a T.
Azt mondta múlt hónap 5.-én az egyik ügyintéző csaj személyesen, hogy nem érdemes lemondani a hónap elején a Fun aranytárskártyát, mert úgyis az egész hónap ki lesz számlázva. Ez tiszta sor. Én is így gondoltam.
De mégis lemondtam, mert már nem volt kihasználva.Erre most látom a számlán:
Jóváírás Fun szolgáltatás deaktiválása miatt 04.05. -1.581,67
Nem tudom, hogy most ez a megszokott de ez korrekt dolog volt. -
raziel01
veterán
1 éves előfizetésem 1 hónapja lett átváltva Fun aranytárskártyáról Move XS-re.
Domino feltöltésnél ezt kapom:Tisztelt Ügyfelünk!
Az előfizetése aktiválása utáni első három hónapban havonta csak egyszer 3500 Ft-al töltheti fel egyenlegét.
Idióta Telekom. 1500 Ft-os feltöltést nem enged. Ami kisebb ugye, mint a 3500 ráadásul úgy, hogy 1 éves az előfizetés.
-
-
raziel01
veterán
-
raziel01
veterán
válasz
raziel01 #42747 üzenetére
Visszahívtak. Hát kb 15-ször mondtam el, hogy szeretném lemondani addig traktáltak minden hülyeséggel.
Bírom mondja, hogy kedvezményes 1020 Ft-ért telefont is adnak mellé 2 év hűséggel.hát hogyne.
Nyomógombos valamit.
Aztán 500 Ft havidíj kedvezményt is felajánlott 1 évig. Még ha azt mondja, hogy 1000 Ft kedvezmény akkor esetleg elgondolkozok de jobb így lemondva.Aztán mondja, hogy internetként is használható a kártya havi 3 ezer Ft-ért 3 GB. Mondom már van mobilnetem a Vodafonnál. - De annak a lefedettsége nem olyan jó. Mondom tökéletes.
Akkor odaadhatja olyannak a kártyát aki feltöltős és így jobb percdíjakkal tud beszélni.
-Az nem jó, mert anyámnak már van fix telszáma, nem akar újat.
-Ingyenes az átirányítás.Hát mondom nem igaz, hogy mindenre van válasza.
Nagy nehezen csak felfogta, hogy véglegesen akarom megszüntetni.Amúgyis náluk van a másik számom. Örülhetnek. Az meg úgyis lesz hosszabbítva jövő nyáron, mert szolgáltatót biztos nem váltok.
lord.lakli:gép
-
raziel01
veterán
Szombaton lemondtam az egyik számomat. Azt mondta a csaj, hogy 8 nap és megszűnik.
Most kaptam SMS-t a másik számomra amit meg akarok tartani. (felmondási szándékával kapcsolatban hívja a ... számot) Miért arra jött mikor nem is azt akarom lemondani? Muszáj hívni? Nem akarom, hogy rábeszéljenek a maradásra. -
-
raziel01
veterán
Ha a FUN aranytárskártyát át akarom váltani Move XS-re akkor mit vigyek magammal a T üzletbe?
A fő számomat meg lemondom, mert az már 2 és fél éve lett kötve. Ahhoz is kell valami? -
raziel01
veterán
válasz
dellfanboy #42403 üzenetére
Pont azért van a márkaszerviz, hogy javítsa.
Amúgy meg leejtésre nincs garancia és nem ingyenes lesz.
Kivéve ha van biztosításod de ugye ott se teljesen ingyenes. -
raziel01
veterán
válasz
prannk #42400 üzenetére
A telekomba 99%, hogy csak sima gép van.
A szervizben viszont professzionális eszközök vannak. Mondom, hogy rárakják az alaplapra az új szoftvert.
Ha meg az kell akkor alaplapcsere. Ha nem volt rajta fizikai sérülés akkor meg fogják csinálni ingyen.Amúgy igen megkérdezik, hogy akarod-e a fizetős javítást. Sehol nem úgy megy, hogy előre elvégzik a munkát szó nélkül és várják a lóvét.
-
raziel01
veterán
Ezt kötelező lesz cserélni - így változnak a szabályok a jövő héten
" A vállalkozás köteles a javítást vagy cserét 15 napon belül elvégezni, vagy mással elvégeztetni. Amennyiben a 15 nap eredménytelenül telik el, akkor a fogyasztó például visszakövetelheti a a vételárat. A rendelet az új Ptk.-val egy időben, március 15-én lép hatályba."
-
raziel01
veterán
válasz
Sterilzona #41570 üzenetére
Emelt díjas SMS szolgáltatás.
-
raziel01
veterán
válasz
DataTraveler #41565 üzenetére
-
raziel01
veterán
válasz
Sterilzona #41400 üzenetére
Netre nem lehet hűséget vállalni.
-
raziel01
veterán
Van egy Like díjcsomagom és az mellé egy Fun Aranytárskártya(másfél év hűség)
A like-ra már nincs hűség. Megoldható, hogy a Like-ot lemondjam és a Fun aranytárskártyát átváltsam Move XS-re?
(Nyilván olyan opció nincs, hogy a fun-t mondom le és a Like-ot váltom Move XS-re pedig telefonszám miatt jobb lenne.)
-
raziel01
veterán
Like+NETPLUSZM mellé nem jár LTE?
-
raziel01
veterán
válasz
sarkanyolo2 #40461 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest