Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• sztikac

őstag

válasz Monya78 #950 üzenetére

Hali! Egészen pontosan hol akadtál el? Nekem a regisztrálás simám ment (CoolSmsPlus-hoz volt szükségem a regre). A [link] oldalon az Account Settings-nél a Register Now!-ra kattintva megadod pár adatodat (én a biztonság kedvéért nem egészen pontos adatokat adtam meg :D ) A DevCertReq-nek meg kell adnod a kimeneti fájl helyét (Specify name of the output file, pl. c:\temp\sms.cer), utána a ACS pub ID avaible-t NO-ra kell állítanod, Private key file-nál beírod a bin.key elérési útvonalát, a Private key file password-nál pedig megadod a 0000-t, utána kérni fogja a személyes adatokat (itt azt kell megadnod amivel a symbiansigned.com-on regisztráltál), köv. lépésben kéri az IMEI számodat (annak a telónak kell az IMEI száma amin az alkalmazás futni fog), utána az Application Capabilities listánál nyomsz egy Add-ot hogy az összes felsorolt feature átkerüljön a másik oszlopba.Utána nyomsz egy Finish-t és a megadott könyvtárba (pl. c:\temp\) megkapod a *.csr file-t. Ezt kell majd feltöltened a symbiansigned.com-ra ami ebből készít egy *.cer file-t. Ezt letöltöd és a SignSis.exe-vel (vagy a sign.exe-vel - ez karakteres felületú) ''aláírod'' a *.sis file és már mehet is a telóra. Eccerű nem? :DD
    Most nézem elég régi kérdésre válaszoltam, lehet már nem is aktuális :U

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák