- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
plömplöm
őstag
nemtom minek a motorja, de nem is nagyon foglalkoztat. "F" motor jó lett volna, de az ezekben nincs. lagunából ülök át, abban megszoktam a 66literes tankot, bár ez meg kevesebbet fog inni szóval végülis nagyjából ugyanolyan gyakran kell majd itatnom. "Lauréate" felszereltség, plusz kértem még hátsó villanyablakot, légkondit, metálfényt, felsőpolcot, csomagtértakarórolót, biztonsági csomagot. most az 5 év garancia ajándék. a legvége kereken 3ésfél milla lett.
amúgy itt az info ezügyben.espace meg nagyon szép dolog, de ennyi pénzért én inkább vennék mégegy egy lakást, az tuti. na jó, ha ezt már megtettem volna mondjuk 5ször, akkor jöhetne egy espace.
-
tkazmer
addikt
igazából egy "Espace Grand Initiale 2,0T 170LE", néhány extrával, 12.6m.
amiért fontos ez a mindenféle adóteher, az a következő:
lehetőség van külföldi hosszúbérletre, amivel meg lehetne spórolni a regadót, és az itthoni(bérleti díj utáni) áfát, mert az autóbérlést a cégek mint költséget elszámolhatják. a vétel utáni áfa annyiban játszik be, hogy ha jól tudom, mivel egy külföldi cég veszi, ezért nem itt fizet áfát, hanem a bejegyzése szerinti országban, kevesebbet.(tehát ennyivel is kedvezőbb a bérleti díj)
ezen kívül a magánemberhez képest mégegy komoly előnye van a dolognak, nem 20milliót kell keresni egy 10milliós autóhoz. tehát a lényeg a lényeg, nagyjából a magyar adókat ki lehet iktatni(helyettük persze a külföldieket be kell fizetni, de egyértelmű okonál fogva ez olcsóbb).
Nehogy ezért ne vegye meg az Eszpászt sokkal inkább az ára aggasztó, a végéről néhány 0-t levehetnénekegyébként sajnos még csak a viszonylag távoli jövőben várható a csere, de nyilván a költségeket jobb mielőbb tudni, az adóterhek csökkenésére pedig nem fogadnék...
-
plömplöm
őstag
ha nem is száztizenegynéhány, de 104 azért van, 5750-nél, szóval nincs széjjelhegyezve, és 148Nm 3750-nél. vannak furcsaságai, pld az 50literes üzemanyagtartályt keveslem, de ez van, ennyi pénzért ne akarjom sokat az ember
románok éppen nem szerelnek autót, ha jól értesültem akkor sztrájk van
-
Lejszi
senior tag
Nem készen vettem a kipufogó rendszert hanem csináltattam kipuf. szervizben.
Úgy lőtték be, hogy ha gyorsan megyek 90-100 fölött akkor ne sikítsom, hanem fasza legyen. 3ezres fordulat fölött szépen lehalkul uh azért is nagyon örülök neki. Városban viszont szintén szolid sportos hangja van
Csak a kipuvég SPORT, de nem olyan gagyi TESCO-s amut rá kell huzni a sima kipu végre
Ezt nem tudod lehuzni.
Fehár kocsit nem szabad venni, hacsak nem cégesnek veszed. Jobban látszik rajta a mocsok, nehezen tudod eladni később.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest